Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Cuma
Az Bulutlu. Yüksek: 25 °C . Rüzgar Güney 10 KM/S .

Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 16 °C . Rüzgar DKD 14 KM/S .

Cumartesi
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 27 °C . Rüzgar KKD 10 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 16 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 23 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .

Evet arkadaslar ne tarafa

Arkadaşlar etaptan neden zevk almadığınızı açıkçası anlayamadım. Bir önceki etabı izleyememiştim, dolayısıyla karşılaştıramam ama bu etap ta hiç fena değildi. Garzelli'nin sprinte kalkmış Di Luca ve Menchov'u arkadan gelerek geçmesi müthişti.
Di Luca bütün yırtınmasına rağmen Menchov'u arkasından koparamadı. Menchov kene gibi yapıştı, kendini çok kasmadan istediğini aldı. Gerçi finişe bu kadar dinlenik gelmişken, Di Luca'yı geçip psikolojik olarak da son noktayı koyabilirdi.
Pellizotti ise müthiş bir yarış çıkardı ve üçüncülüğü Sastre'den aldı.
Basso Di Luca ve Menchov'un atağına cevap veremedi. Buna rağmen Sastre'yi genel klasmanda geçti. Sastre için kötü bir gündü.
Artık Menchov turu bırakmaz, bir mucize olmazsa.

Sırada 19.etap var kı oda yokus fınıshlı olucak sanırım yıne heyecan yuksek olucak gıbı gorunuyo Ama dedıgın gıbı Menchov fevkalade bır durum olmassa tura noktayı koydu Gercı dı luca etap sonu bonus lar ıcın calısıp zaman farkını kapatsa bıle romadakı TT de yıne Menchov show unu yapıcak:D Ama dı lucanın hırsı kesınlıkle takdıresayan

Evet arkadaşlar geçen hafta çıkamadım ama bu hafta bir aksilik olmazsa pazar çıkabileceğim sanırım, hava ve rüzgarda güzel görünüyor şöyle güzel bir antreman yapalımda bir hafta boşluk vermenin cezasını çektireyim kendime görüşmek üzere saygı ve sevgi ile kalın.....,

Artık birinden mi kaptım yoksa pazar günü sabah esen rüzgar mı çarptı 4 gündür fena hastayım... inşallah hafta sonuna kadar toparlarım...Etaplarıda izleyemiyorum zaten :(

Kesin o günkü rüzgar geçmiş olsun Yasin toparla bünyeyide pedala asılmaya devam edelim bu hafta sınavlar var yokum ama haftaya bi Şile yaparız dimi

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetNazar degdı nazarrrrrr:D Ben sana dedım gıtme otarafa dıye ah be abıcım:eek: neyse gecmıs olsun barı bu hafta yumusak cevır de ıstırahat etmıs olursun 80-90km yı gecmemeye dıkkat et barı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Erkene alınmış:) Yarın 3 kişi geleceğiz.

• Beğen
Tepkiler: hız
bugün turda arkadaşlardan sabihadan ayrıldım ve paşaköy istikametine gittim, köpekler yüzünden istediğim gibi bir tur olmadı ama bilin bakalım kimleri gördüm, çok hastalanmış ve yatağa düşmüş Hornet Yasin le, yaşgünü bahanesiyle erken çıkıcağını söyleyen stormer Hakan, kendinizden utanmalısınız sizi siz yapan gruba söylediğiniz masum yalanlarınızın açığa çıkmayacağını mı düşünmüştünüz :D :D :D

@ahmet69
Muhteşem olmuş Ahmet abi güzelliğine güzellik katılmış, Bu arada Hakanları yakalaman iyi olmuş bu arkadaşlar grubu iyice boşlamaya başladılar cezalarını kesmemiz lazım, bende yoğun bir iş dönemi geçirdim bu hafta sonu, sabaha karşı evdeydim ve dinlenmek zorunda kaldım büyük ihtimal 1-2 hafta daha böyle geçecek diye düşünüyorum böyle geçmeside iyi olur yoksa topu atabilirim,herkese selamlar görüşmek üzere,

Geri