Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
ahmet abi birinin papucu dama atılmış gibi :D sen şimdi cerveloyu eskiciden 200 aldın dediğini hatırlıyorum yenge hanıma, papucu dama atılmış garibi bana 100'e bırakırsın :D:D

Bizim picassolarda bunlar dimi bende ascam muhammed abim 3 tane askı ayarlarmısın :)

ahmet69 abicim merhaba hayırlı olsun askın abicim seni seviyorum Allah kaza vermesin hayırlı güzel antrenmanlar yapamyı nasip etisn inşa bir günde master yarış koşmayı naisp etisn

Bisiklet hayatımın en patlak gününde bana yardımlarını ve şambiyellerini esirgemeyen herkeze teşekkür ederim.
Herhalde paşaköy falan yapsaydık turda yedek şambiyelini patlatmadığım kimse kalmazdı :)

And special thanks to :

Hakan; top kek için ( gerçi kendisinin haberi olmayabilir :)
Halil ; top kek in nakliye ve lojistiği için
ve pit stoplar için
1. pit stop ekibi : Halil, Tayfun
2. pit stop ekibi : Bülent abi, Okan
3. pit stop ekibi : yine Bülent abi ve Okan

Ben bu haftaki turdan pek bişe anlamadım umarım sizinki iyi geçmiştir

@ysnymn

Çık canım çık senn kaçak senii. Polonez yaptık ben mert ve barlasla. Havaya aldanıp iyiki dönmemişiz...

bizde Hakan ımla çengelköy yaptık, güzel geldi köy havası, Allah tan kafadan esen rüzgar vardı yoksa o süratle nasıl soğurdu bizim bacaklar :D

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@hornet

@rower mert

iyi akşamalar sn abilerim :)

E80 den Dilovası dönüş dilovası D100 yolu üzerinden bir tur yaptım
rüzgar şahaneydi bilmiyorum artık durunca bile peşimi bırakmadı. 100km bindim ( yarımşar saat ısınma ve soğuma dahil değildir)
3 saatde sevgiler saygılar...

Bu arada bugün herkes kendi kafasına göre tur yapmış etraf kaçak kaynıyordu desenize :D:D:D haziranda 4 tane yarış var temmuza kadar free takılcam :( artıkın görünce sarılıp öpmek yok :p

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Cıdden herkes kacak kesım yapmıs yaw:D

Ahmet hocam bacaklar oyle ısınmıskı donuste Mert le Barlasa rasladım hala dumanlar cıkıyordu evde bıle hala ılıktı:D :D :D Iyı yempo yaptık dımı hocam:D

Yasınım hornetım ınan yagmura yakalanmadıgınıza cok sevındım sızden sonra F1 ın arkasındakı tepeden sızın yone baktık kapkara ıdı kesın yaklandılar dedık ama hava guzellesmıs sevın dım valla:D Ama Ahmet hocamın sozu var o parkura gelıcekmıs

Baha cım gecmıs olsun tur senın ıcın ıskenceye donmustur konsantrasyon adına hıc bısıı kalmamıstır:rolleyes: Kek onemlı dııl hocam lafı olmaz halıl aldım ben de al dedım zaten hep fazladan alırım fazla olmasa bıle farketmezdı zaten yeterkı bırılerının ısıne yarasın hocam afıyet olsun

Yaw aklıma geldı BUlent abı dun benı aradın ya cok kızdım kendıme sen grup nerde dıın ce eyvah basına bısıı geldı ve yalnızsın ve bız sabıhada senı beklemedık olayı oldu ve buna cok canım sıkıldı ınan benımde bosluguma geldı kı ahmet hocam yasınım ve karsıdan gelen okan arkadasla muabbetteydık hadı dııcede mıllet tamamız dıye pedala bastım zaten bıde rotalar farklılık gosterınce hersey karıstı kusurumuza bakma abıcım bır ıhmal yaptım kendı payıma ozrumu borc bılırım:dua: :dua: :dua:

Yahu ne yaptınız , bir haftasonu gelmedim , oturup bir okuyayım dedim neler yapmışlar diye kolaysa anla , bu hafta herkes gruptan kaçmış anlaşılan ama farklı yönlere belliki, umarım güzel bir haftasonu olmuştur ben büyük ihtimal 1-2 haftasonu daha olamayabilirim kendinize iyi bakın iyi haftalar,

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Ben bu hafta çıkmadım.
Hafta içinden minik bir sakatlığım var, anlam veremdiğim bir şekilde sol dizimin ön kısmı acımaya başladı. Ortapediste gittim, iliotibial bant sendromu dedi. Ön diz bağlarından birine fazla yük bindiğinde gerçekleşirmiş, tek ilacı istirahatmiş. Şimdi diz güçlendirme egzersizleri ile istirahat ediyorum.

Dün bide, istirahat edeyim derken mangal yapalım dedim polonezde, iyi geldi dizime galiba :)

@STORMER

ya abicim sorun değil, bahanın lastiğin 2. patlamasında durduk, tayfun önden devam etmişti, haber verir dedim ama sana yetişemedi herhalde, ben de telefonda anlatamadım durumu, sen kusura bakma...

anladığım kadarıyla grupta arka yokuştan dolaşıp döndü, aralarda rastlaşamadık çünkü... baha, ben, okan, mtb'li arkadaş döndük baha'nın 3. patlamaya kadar...:(

tamir sonrasına kadar grup hâlâ yoktu, bilinmeze karıştılar herhalde... bi ses verin, yaşadığınızı bilelim...:D :D

bahacım, arabanın lastiği de patlamadan eve dönebildin inşallah....

ahmet abi, askılar süper, fakat iki seçenekli sorunun cevabı açık değil abi, şampiyonu seçtin dimi...

erdoğanım yine yoktun, hazırlık uzun sürdü motoru mu kaçırdın??? yabancı yok, olduğun gibi gel demiştik be abi... çarşamba sabah bu tarafta kaçak kesim düşünüyorum, (mustafa içdağ rotası; b.taş/bahçeköy/h.osman/b.taş), ne dersin?

@Samurai Jack
Kardeşim ne oldu sana hayırdır bu seneyi devamlı arızalarla geçiriyorsun, geçmiş olsun. kendine iyi bak diyeceğim ama sanırım sen iyi yaşlandın demekki:)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
@Samurai Jack

geçmiş olsun samurayım, uzun araları kapamak için birden mi yüklendin ne yaptın? sakin ol abi, bir de zaten biliyorsundur hatırlatayım, glukosamin takviyesi ihmal etme, biraz tuzlu ama eklem dokular için iyi geliyor.

kısa zamanda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
@Bahinn

Sana verdiğim yedek iç lastik tam sibop dibinden patlamıştı. (Tamir edilecek bir yer değildi. Üstelik lastiğin yere temas eden bir yeri de değildi. ) Bir öğren bakalım diğerleri de aynı yerden mı patlamış. Eğer öyle ise muhtemelen senin Jant ın sibop deliğinin oralarda birşeyler var. Yoksa aynı turda 3 kez lastik patlaması şansızlıkla açıklanacak birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Bülent ERYILMAZHayret valla abıcım :eek: Enson grup klasık sabıha donusu ıcın kavsagın rampasını cıkmaya basladı bızde ahmat hocam,yasın,mert,barlas ve ben duz pasakoye devam eder gıbı devam ettık entersan sasırdım.Neyse sag saglım vardınız ya yeter

Samuraıyım Jackım aman babacım dıkkat et dr. tavsıyesını dınle guzel dınlen Cok gecmıs olsun yapabılecegımız bısıı olursa luten solemeye gerek yok bılıyosun

Ahmet abı bende bı sorun var benım bacaklar hala sıcak:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Bülent ERYILMAZ

Döndüm abi saol. Bisiklet senin şambiyeli görünce hizaya geldi hala taş gibi duruyor lastik .
Ben yinede kendimi garantiye alıcam bu haftasonu kevlar lastik ile gelicem çekilir dert değil di .

Geri