Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Beyler yarın sabah terslik olmasın birbirinde telefonları olanlar irtibata geçsinler siteye girmeyenlere haber ulaştıralım ,necmi abi siteye girmiyor ona ulaşmak lazım onay vermezse şişe dizer sonra hepimizi,

• Beğen
Tepkiler: ramon71 ve hız
bence haftasonu için 08:30 olsun yine, yoksa bu saatte ulaşamayacağız herkese yarımız 8de yarımızda 8:30 da gelir bu şekilde, haftaiçi herkesle konuşulup düzenlenir

arkadaşlar artık hareket saatimiz 08.00 oluştur,duyrulurrrr:)

diğer arkadaşlarlada konuştum,herkes bu işe razı,eh bizede ok demek kalır,
duyanlar,duymayanlara duyursun lütfen,,
karşıdan gelen arkadaşlar ona göre pilan yapsınlar,
zanımsınız hepiniiiiz:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve GdBAR
@ERDOGANKESGIN

haftaya elinde maaraak etmeee zanım benim, :D
yanlız kaç para olduğunu biliyorsundur umarım,zanımsınyaaaa:D

@hornet

hayır turun saati de değşti benimde değişti 13:00 :boese157: :vroam:

Sen gel değiştir o saati olmuyor böyle bakk..

Meeertt napıyoruz bu hafta? çıkarır mıyız bir 175 daha?

• Beğen
Tepkiler: hız
Çok isterdim ama bu hafta biraz daha kısa yapıcam haftaya finaller var haftasonu polonez falan olabilir de Şile ye zamanım yok Finaller geçsin kesin yaparız tadı damağımda kaldı

@rower mert

öyle her hafta 175km olmaz her baba yiğidin harcı değil, kasmayın :D aman motoru kazırsınız falann :p :p yazık olur :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymnBen sana dıyorum bak geldıgınde cıg cıg yıyecekler senı haberın olsun bunlar ena hazırlanıyolar solemedı deme senı sevıyorum bılıyosun ıyı ınsansın sonra canına okucaklar bak solemedı deme ıkı haftadır sarıyosun adamlara nıhaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
:) Hiç bişey olmaz merak etme sen Şile bize vız gelir Finaller olmasa bu hafta da giderdik

@STORMER

yok zaten onlara gerek yok bendeki bu şans beni yiyor iki haftadır ç.tesileri gelmeyen yok başıma çıldırcam kafayı yiyecem sinirlerime zor hakim oluyorum zaten... :mad: :mad: :mad:

• Beğen
@hızForumda bızı takıp eden arkadasların dıkkatıne

TUR SAATI ; 8.OO OLMUSTUR

Benım evdekı makınada problem var yazamaya bılırım yarın gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: hız ve cagan0403
@hız

yaw mehmet bana mı denk geldi bu yenı saat :D zaten sıfır uyku ıle gelıcem calısacam 06,00 ya kadar neyse pazar hep aynı yerde bostancı sahılde sanırım

• Beğen
Tepkiler: hız
herkese iyi akşamlar
bugün hanım bana ben mi amstrong mu diye sordu, bayağı direndikten sonra mecburen istediği cevabı verdim tabi ki, ama bu resim sanırım gerçeğin kendisi, ne kadar da mutluyum dimi:D Muhammed hocadan aldığım bisiklet duvara monte aparatlarıyla çekilmiştir :D
(link)

@okan-sea

evet zanım okaancım,saat 8 de durakta,8,10 da dükkanda olursan iyi olur

bu arada,ahmet hocam,askılar süper,olmuş,yengemin eline sağlık:D :D

yarın sabah mühteşem olacak

• Beğen
Geri