Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Ctesı yumusak cevırın pazarada hepberaber gecen hafta kı gıbı akfırat turu ama tuzla sanayıı gırısındekı ınısden deılde sagdan ayrılıp yıne f1 uzerınden donelım derım:rolleyes: ne dersınız:rolleyes:

Ctesı ıcın uzgunum kendımı hornete parcalattıracam da:D :D :D

Scudo
mamiiiiii

conti 4000 white (beyaz) limited edition set lastik çıkarmış, o mal bana gelmezse taş olursun taşşşş , ne yap et bana getirt , geldiğinde parasını söyle vereyim, sitersen peşin vereyim

• Beğen
Tepkiler: hız
@ERDOGANKESGIN

olm sana kesin piyango vurdu bir yerlerden , aldın başını gidiyon biri dur desin sana.:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ahmet69:D :D :D Abı bumudur budur:D :D :D Ahanda krıtıgın kıralı tecrubeyle onaylı kelımeler bunlar:D :D :D Ahmet abı yolundayız abı sen ne dersen yapıcaz soz ama kurtulmak tek hedefımız daha farklı dusuncelerın varsa hazırız :D :D :D

Erdoganım saldırayım yavasssss yavasssssssss bı soluklanda motorun sogusun yaw prolardn once takamazsın olmazz adamlar bı denesınler yaw:D :D :D

Arkadaslar haftasonu 120km gormeden bırakmayalım bana evden eve 120 olsun ne olursa olsun:D Hornetım senı bu olaya katmıyorum sen kategorı dısısın:D :D :D

@Bülent ÖZER

ülen moderatör oldun BBG evinde gibi hissediyorum artık kendimi:D :D şaka bi yada na İspanya bbg evinde olmayı isterdim:lick3: :lick3:

• Beğen
Yaw sen onu bunu bırak haftasonu gelıcenmı uzun cevırmeye:D :D :D

@ERDOGANKESGIN

erdoğanım çok hazırlığa gerek yok; sen sarılarını giy gel, o yakışıyordu...

şu durumda hevesi pazara saklayıp c.tesi nefsimizi köreltiyoruz... ama 120+'lar yapacaksak, bir an önce saati erkene almaya bakalım, sıcaklar başladı.

• Beğen
@ERDOGANKESGIN

hahahahahahaha süperdi güne damgayı vurdun erdoğan abi :cool: ben bu gazla pazara tt formasını giyip çıkcam bilmem anlatabildimmi :eek: :boese157: :D :p

Saldırayım senıor cıpolını bak bulent abı 120+ dıyo ena gelıyo:D temmuz zırvesıne az kaldı.Ahmet hocam TDF ye hazırlanıyo bılıyosun oda:D temmuzda hornetım tempo yukseltıyo oda temmuzdan sonra gıdıyo :D Yasınım Yamanım ona temmuz ayı roketle yarısmaya calısıyo :D ben sınyalı verıyım hazırlan derım yoksa susturamam bu arkadasları :D :D :D bende kendımı kaybettım heralde bulmamda temmuzu bulur heralde :D Serkanımda bu aralar yuklemeye basladı hele onun dılınden hıc kutulamassın:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Offfff ne güzel planlar bunlar benden bu haftasonu hayır yok belki bu akşam erken eve dönebilirsem işten, dinlenip grupdan önce çıkarım şöyle 1 saat kısa yaparım belki...iyi eğlenin Quickstepcime uyup yollarda kebapları götürüp limonata krizine girmeyin ona göre:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve lemagro
@ERDOGANKESGIN

abi be bende aranıuzda olak isteridm bbg evinde müracat edelimi hep beraber be abi birde ahmet69 abide gelir

ne 8'i abicim saat 07:15 de çıkılmalı diyiorum ben, bakın utanmanız lazım ben taa mecidiyeköyden bisikletle geleceğim sizin 50 kere gelebilmeniz lazım.

• Beğen
uçarak mı geleyim ?
aslında denizde giden bir bisiklet icat eden olursa iyi olur _?_ fikri olan var mı _?_ bence, lastiklere göre ufak bir aparak yapılmalı denizde gitmesi için.
cumartesi ilk vapur 07,15 " te... _?_!_!?_!_

:) başka firki olan yada karşıdan daha erken nasıl gelebileceğimiz konusunda fikri olan varsa paylaşmasınız arz ederim.

saygılarımla stop .:) :) :)

Sanırım ortada buluşmak en iyi olacak 08:30 ve 07:15 arasına çekmek 2 tarafıda üzmeyecektir bence 08:00 yapmak karşıdan gelenleride zorlamayacaktır, Erdoğancım 07:15 karşıdan geçişlerde çok erken kalkmak anlamına geliyor sizin tarafa gelirken 05:30 da uyanmam gerekti.Quickstep kardeşim vapur olmadığında üsküdardan motorla geçmen daha iyi olacaktır.

• Beğen
8 yapıyoruz hade bakalım...parasını vermeyen , üstünü bekleyen var mı? 8 de kalkıyor...

• Beğen
üsküdara mı geleyim. bostancı kadıköye yakın diye biliyordum ...

birde yer aynı dimi... bostancı sahil. ieet durağı. _?_

yarın görüşürüz. iyi akşamlar... :D

08,15 " e kadar ginede geç kalanlar için. bir uzatma yapar sınız inşallah... :D

geçikenlerin arıyacağı bir sorumlu olursa iyi olur ... hani tüm geçikenler aynı kişiyi arasın. grubun geç kalanlar sorumlusu gibi. daha sağlam olur.

@lemagro

var deniz bisikleti ikisi bir biraz kasmak lazım ama ona kasıcağına antrenman yap :D

Geri