conti 4000 white (beyaz) limited edition set lastik çıkarmış, o mal bana gelmezse taş olursun taşşşş , ne yap et bana getirt , geldiğinde parasını söyle vereyim, sitersen peşin vereyim
@ahmet69 Abı bumudur budur Ahanda krıtıgın kıralı tecrubeyle onaylı kelımeler bunlar Ahmet abı yolundayız abı sen ne dersen yapıcaz soz ama kurtulmak tek hedefımız daha farklı dusuncelerın varsa hazırız
Erdoganım saldırayım yavasssss yavasssssssss bı soluklanda motorun sogusun yaw prolardn once takamazsın olmazz adamlar bı denesınler yaw
Arkadaslar haftasonu 120km gormeden bırakmayalım bana evden eve 120 olsun ne olursa olsun Hornetım senı bu olaya katmıyorum sen kategorı dısısın
Saldırayım senıor cıpolını bak bulent abı 120+ dıyo ena gelıyo temmuz zırvesıne az kaldı.Ahmet hocam TDF ye hazırlanıyo bılıyosun oda temmuzda hornetım tempo yukseltıyo oda temmuzdan sonra gıdıyo Yasınım Yamanım ona temmuz ayı roketle yarısmaya calısıyo ben sınyalı verıyım hazırlan derım yoksa susturamam bu arkadasları bende kendımı kaybettım heralde bulmamda temmuzu bulur heralde Serkanımda bu aralar yuklemeye basladı hele onun dılınden hıc kutulamassın
Offfff ne güzel planlar bunlar benden bu haftasonu hayır yok belki bu akşam erken eve dönebilirsem işten, dinlenip grupdan önce çıkarım şöyle 1 saat kısa yaparım belki...iyi eğlenin Quickstepcime uyup yollarda kebapları götürüp limonata krizine girmeyin ona göre
ne 8'i abicim saat 07:15 de çıkılmalı diyiorum ben, bakın utanmanız lazım ben taa mecidiyeköyden bisikletle geleceğim sizin 50 kere gelebilmeniz lazım.
uçarak mı geleyim ?
aslında denizde giden bir bisiklet icat eden olursa iyi olur _?_ fikri olan var mı _?_ bence, lastiklere göre ufak bir aparak yapılmalı denizde gitmesi için.
cumartesi ilk vapur 07,15 " te... _?_!_!?_!_
başka firki olan yada karşıdan daha erken nasıl gelebileceğimiz konusunda fikri olan varsa paylaşmasınız arz ederim.
Sanırım ortada buluşmak en iyi olacak 08:30 ve 07:15 arasına çekmek 2 tarafıda üzmeyecektir bence 08:00 yapmak karşıdan gelenleride zorlamayacaktır, Erdoğancım 07:15 karşıdan geçişlerde çok erken kalkmak anlamına geliyor sizin tarafa gelirken 05:30 da uyanmam gerekti.Quickstep kardeşim vapur olmadığında üsküdardan motorla geçmen daha iyi olacaktır.