Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@cannonfire

İşyerinde ibb nin sitesinden bakmıştım yol asfalt gibi duruyordu ama googleearthde baktım şimdi stabilize gibi gözüküyor emin olamıyorum ama ballıca üzerinden bağlanılır yol var orada

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@cannonfire
onu bana reklamını yaptığım mangalcı naci usta yaptı kartal sanayide:D etaplar mangala müsaitse gidiyorum mesela anadolu yakası sahil gibi:D orası istanbulun mangaltı yeri malüm:D :D ayrıca göbeğim nedeniylede eğimi %0.05 üzeri etapları tercih etmiyorum:D :D :D

@cannonfire
bide senin bu Hakan olacak o abin nedeniyle bu kerbelayı aldım , bide dedi ki abi bunu alıyosan cervelo test team forma olmadan olmaz, onlarda geldi bugün haftaya turda deneyecem inşallah, Hakan ıma bol selam şimdiye kadar giydiyim en güzel formalar

@hız

hocam tekrar geçmiş olsun.allah hiçbirimize böylesi tehlikeler göstermesin.

hızlı ve sert bir trafik akışı içerisinde,özellikle dikkatsiz,saygısız ve kurallara uymayan ama onlara da insan dediğimiz bir toplumda,kaldırımda kullanılması gerektiği sanılan,bazılarınca şeytan icadı denilen bisikletlerimizle spor yapmaya çalışıyoruz.vücudumuzun kaporta olduğu bir ortamda kask takmak tabii ki çok etkili olmasa da kısmen koruyucu olacaktır.

asla kasksız çıkmayalım.

Geri