yeni bisikletler umarım hayırlı olur hem merckx hem cervelo ikiside super aletler. kazasız belasız sürüşler. biraz performansı toparlayayım h.sonları tekrar görüşmek üzere...
arkadaşlar merhaba
geçen haftaya kadar hep mtb kullandım
Scott kadrolu ultegra,105,tiagra karışımı bir bisiklet topluyorum sadece cant seti kaldı oda 9mayısta izmirden alıcam. ben üsküdardayım cumartesi pazar turlarınıza katılmak isterim. ama yarış bisikletinden korkuyorum sabit çatalı olan bir bisiklet kullanmadım.
herkeze selamlar.
@borabHos geldın en kısa zamanda aramıza beklıyoruz Cok keyıf alıcagına ınanıyorum.Yol bısıkletıne gelınce hıc merak etme o ınce ve zarıf goruntu ınanamıyacagın kadar saglamdır.Ama mtb dekı konfor maalesef yoktur kı muhakkak sende test etmıssındır.Senden rıcam ukalalık olarak gormenı ıstemem zaten amacımızda o degıldır forumun bısıklet puflerı bolumunde makara cevırme ve yol konsantrasyonu kısmına bır goz atmanı ıstıcem.Cunku grup olarak gıdıldıgınden orada yazılanlar senın ve bızım ıcın onemlıdır Eger yazılanları bılıyorsan bu yazdıklarımı okumamıs sayarsan sevınırım
Tekrar hos geldın en kısa zamanda gorusmek uzere
arkadaşlar bugün Muhammed hocanın bisiklet hastanesine uğradım birkaç parça için, ne göreyim, bizim rüzgarınoğlu Erdoğan kardeşimiz gözlerden ırak dehşet bir makina toplamış, makina süper gözüküyo güle güle kullan Erdoğan ım ama senin öteki yarın nerede o avatara hiç bakmayın yarısı yok yetişilmez artık Erdoğan ıma seni de verelim yasinlere Erdoğan ım hayırlı olsun bisikletin çok güzel görnüyo resimlerini koyda gözümüz bayram etsin
Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım, beni bilirsin şimdiye kadar ne bisiklet tarttım ne de foruma fotoğrafını çekip yükledim, dostlar yollarda görüyor o yeter.
kilo olayına gelince haklısın 80kg oldum yaz sonuna kadar da en fazla 2kg vermeyi planlıyorum , daha antreman vb hak getire cumadan itibaren antremanlara başlayacağım uzun ama hafif tempo 100+ yapacağım hayırlısıyla toplanıp yanınıza dönerim , rüzgarında durulmuyor gençlerin
Evet bende bu aksam muhammed abimin yanındaydım canavarın son ayarlarını yapıyorlardı erdoğan abiyi ilk defa gördüm bir yerden çıkarıcam dedim ama meğerki avatarın yarısından çıkarmam aklıma gelmedi Kendisi söyleyince şaşırdım açıkcası
ahmet abi dilek tutmak istiyen herkesi bekliyorum adaşımla arama
hakanım piskillet 2kg hafifledi bisiklet oldu , şunların ağzının payını verelim olur mu... hızlı gidiyorrlar ama oyun nedir bilmiyorlar şunlara bi oyun yapalım da kaç bucakmış yol yarışçılığı bir örgensinler gardaşlarımız
cadel özel seri full karbon ayakkabılarım geldi saunier duval full takımlarım geldi hemde pro team , kilolar gitti , 1 aya kalmaz oyunlar başlar sen anlarsın zaten nerede ne oyun çıkacak sen oyna ben anlarım ne yapacağını