Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hornetAbıcım fotolar super herkes guzelde cıkmısta hanı arka planda sarı cıceklere TDF de kıaycıceklerı dedıkte ab arkadakı mandrayı alpler yapıcaktın bak butun karızma yerlerde:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hornetHocam acıl halledersen ıyı olur sımdı mıllet yemek muabbetınde bu arada ısı bıtırelım yoksa Ahmet Hocamın dılınden kurtulamayız:D :D :D

@STORMER
hocam sizin hayatınız rötuş zaten:D yok kapıları zıplayarak geçtik, yok millet bize el salladı(aklıma kötü şeyler geliyor:D )yok 200 km yaptık:D :D yok paris-robuaix gibi yollarda bisiklet sürdük:D hepsine tamam :D bizde dönüşte ortalama 50 ile döndük bostancıda duramadık aşırı hızdan yunus ekipleri peşimize takıldı :D neyse affettim hepinizi, bi bakın bakalım ayakkabı numaranıza trekse bi ayakkabı lazım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve sprint
@treks

Treks , sana özelden yazdım , bana özel mesaj attın siteyi nasıl kullanacağını türkçeleştirpi mesaj attım. Kendini küçük düşürdüğünün farkındamısın bilmiyorum ama artık yeter.

lütfen kendine gel 29 yaşındasın ben utanıyorum sana yazmaya...

erdoğan abi vala anlamıyorum okudum baktım
abi sana para yoluyayım aban şurdan bir sipariş et bir model gözünüs evem olmamzı

@ERDOGANKESGIN

Erdoğan Bey;
arkadaşın malzeme arayışı cidimidir ? espri olarak okuyoruz artık. Eğer ciddi ise ve yarışacak arkadaşların malzeme desteği alacağı klüplerde koşması çözüm olmuyor mu ?

benim ayak 45 ama treks ayakkabıyı yeni aldım ve satmayı düşünmüyorum sanki bu aykkabıları biz kenimiz üretiyormuşuz gibi foruma yazmanın anlamı yok.!

@hornetEvet abı varmı aksını ıddıa eden buyrun buyruuunnnnn:D :D :D
Antrmanda lımıtımız yoktur heryerde yapılır:D :D :D Ahmet abı ınanmadı ıste kanıtı rakım 2500mt yaklasık tek seferde 10 sert vırajdan olusan 13km lık cıktıgımız herhangı yokustan bırının zırvesındeyız varmı sızın radara yakalandıgınıza daır ıspatınız yada yunuslarla goruntu falan:D :D :D
Nıhaaaaaaaaaaaaaaaa:D :D :D

:D @STORMER
söyleyecek söz bulamıyorum:D :D :D kusura bakmayın ama yine aynı yerdesiniz, koltuk altına bi armstrong attrımadınız mı yaw:D :D :D geçen yaz lance le beraber antrenmandayken yazardınız:D :D :D ama yinede titiz bir çalışma olmuş, o kadar yokuş çıkılmış emeğe saygı duyuyorum:D sizin bu antrenman fotoları üzerine sizce yunuslar beni yakalabilirler mi:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
:D 7 dk önce benim cervelo uçağa bindi Hakan ım, Test team üst-alt da uk dan sipariş ettim, verdiğin ara gazı bana pahalıya mal oldu, evliliğim sallanıyor:D :D hanım a gelen şeyin bisiklet olmadığını söyledim ne yapsam acaba:D :D

@ahmet69

bak sana tavsiye hemen biiskleti geri yola bana bir ayakabı sipariş et eve gelsin ayakabı hanım o ne derse arkadaşa bir hediye aldım derisn nasıl abi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri