@hornetAbıcım fotolar super herkes guzelde cıkmısta hanı arka planda sarı cıceklere TDF de kıaycıceklerı dedıkte ab arkadakı mandrayı alpler yapıcaktın bak butun karızma yerlerde
@STORMER
hocam sizin hayatınız rötuş zaten yok kapıları zıplayarak geçtik, yok millet bize el salladı(aklıma kötü şeyler geliyor )yok 200 km yaptık yok paris-robuaix gibi yollarda bisiklet sürdük hepsine tamam bizde dönüşte ortalama 50 ile döndük bostancıda duramadık aşırı hızdan yunus ekipleri peşimize takıldı neyse affettim hepinizi, bi bakın bakalım ayakkabı numaranıza trekse bi ayakkabı lazım
Treks , sana özelden yazdım , bana özel mesaj attın siteyi nasıl kullanacağını türkçeleştirpi mesaj attım. Kendini küçük düşürdüğünün farkındamısın bilmiyorum ama artık yeter.
lütfen kendine gel 29 yaşındasın ben utanıyorum sana yazmaya...
Erdoğan Bey;
arkadaşın malzeme arayışı cidimidir ? espri olarak okuyoruz artık. Eğer ciddi ise ve yarışacak arkadaşların malzeme desteği alacağı klüplerde koşması çözüm olmuyor mu ?
@STORMER
söyleyecek söz bulamıyorum kusura bakmayın ama yine aynı yerdesiniz, koltuk altına bi armstrong attrımadınız mı yaw geçen yaz lance le beraber antrenmandayken yazardınız ama yinede titiz bir çalışma olmuş, o kadar yokuş çıkılmış emeğe saygı duyuyorum sizin bu antrenman fotoları üzerine sizce yunuslar beni yakalabilirler mi
7 dk önce benim cervelo uçağa bindi Hakan ım, Test team üst-alt da uk dan sipariş ettim, verdiğin ara gazı bana pahalıya mal oldu, evliliğim sallanıyor hanım a gelen şeyin bisiklet olmadığını söyledim ne yapsam acaba