Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmet69
Yok ahmet abi döneli çok oldu ama bilgisayar başına geçmeye mecalim kalmadı f1'e çıkıldı çıkılmasınada f1 sanki benim üzerimden geçti, bu f1 ve paşaköy sefaları meğer antremanmış yahu...:) benim için çok yorucu ve çok etkili bir antreman oldu kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz,

Scudo
09:10 'da IDO'nun önündeydim. Hatta tam karşı sokakta 2 kişi vardı onlara Bisiklet forum üyesimisinz diye soracaktım baktım onlar bir türlü karşıya geçmediler. Sonra IDO tarafımda çay bahçelerinin orada yanlış hatırlamıyorsam kafalarında bandana olan bir ki arkadaş vardı. Ben sonra bastım pedala sürmeye başladım. Maltepe'nin orada kaldırımda giderken bir grup yarış bisikletli beni geçtiniz. Herhalde sizlerdiniz. Hatta ben tabana kuvvet bastım pedallara. Ama yetişemedim. Dağ bisikleti ile bu iş olmuyormuş. Hatta şanssızlık eşofmanımın paçası zincire dolandı. Onu kurtarayım derken iyice gözden kayboldunuz. Neyse. Bu Cumartesi için güzel bir tayt alıp tekrar şansımı deneyeceğim. Şimdilik iyi akşamlar.

@hız

Bugun tamamıyla muhtesemdı alpın yolda bahsettıgı bısıı vardı gunesten dolayı herkesın yuzu guluyor herkes bırbırıyle tatlı sohbet eslıgınde ılerlıyorduk ve bu cok hostu gercı tuzladan ayrılan arkadaslar vardı malum ıs ve antreman eksıklıgı olan arkadaslar vardı onlarda olsaydı dahada guzel olucaktı ama kısmet boyleymıs.Uzun bır aradan sonra F1 turu ılac gıbı geldı bacaklarımın agrısı sonlara tempo yukseltıgımızde ıkıye katlandı ama bı o kadarda keyıf aldım.Gelen herkesın ayagına saglık hersey guzel ve tempoluydu hernekadar ruzgar bızı rahat bırakmasada tempoyu korumak ıcın yapılan cabalar cok guzeldı.Tura katılan herkese tekrar tesekurler hepınızın ayagına saglık

Onumuzdekı 23 Nısanda havanın ve bızım yolumuzun acık olması dıleklerımle

@STORMER
Sen bana bakma yahu görüşeceğiz tabi ama ilk önce f1 şokunu atlatmam lazım herhalde inzivaya çekilirim bir hafta rampaları unutma meditasyonu yapacağım rejenerasyondan sonrada ver elini paşaköyler, f1 ler, sabihalar :) :) :)

o kadar hafiflettik aleti, tayt giydik, matara aldık gene fıss! :D

sahil şeridine girmem ve ters rüzgarın göğsüme dolmasıyla ortalamam bir anda 20 lere kadar düştü.

anladım ki ana kafilen kopmayacaksın, şu birbirimizin rüzgarından yararlanma ve önde seyredenin rüzgarı yarması muhabbeti gerçekten inanılmaz etki ediyor.

tek başıma çıksam, bu verim ve performansla değil f1, tuzla dahi yapamazdım.

para sorununu halledersem eğer, haftaya farklı bir açılımla geri dönmeyi düşünüyorum. spd pedal edindiğim yaktirde gücümü daha dengeli dağıtır daha uzun yol giderim gibi bir his var içimde,
umarım yanılmam :D

sizlerle sürmek büyük bir keyifti. bu sayede neler yapabileceğimi görmüş oldum. daha önce hiç "sürekliliğini koruyacak şekilde hızlı" sürmemiştim. her ne kadar şuanda "halen daha boğazım yanıyor olsada, son iki gün içinde yaptığım işlerden kendi adıma büyük gurur duymaktayım (kişisel ego tatmini) :p

Ben biraz evden geç çıkmıştım grubu kaçırmayayım diye asıldıkça asıldım pedala ve daha grupa katılamadan enerjiyi harcadım. Yolda Samuray Jack'le karşılaştık. O da gurubu bekliyormuş.

(link)

(link)

(link)

Hoş bir sohbetten sonra grup sonunda gözüktü :) Tuzlaya kadar gelmeye çalıştım ama sonrasında koptum maalesef.

(link)

Ara köy yoluna sapıp tek başıma f1 pistine doğru gittim.

(link)

Dönüşte sabiha gökçen üzerinden sahil yoluna geldiğimde tempoyu düşürdüm. Adalara karşı biraz dinlendikten sonra eve döndüm, direk yattım tabi :)

(link)

@face1tr
Çok daha iyi olacaksın samet, eksiklerinide yavaş yavaş tamamladığında daha da fazla keyif alacaksın turlardan olayıda kapmaya başlamışsın, ne olursa olsun grubun arkasından ayrılma yeter. daha sonra sana birde yol bisikleti yaptıkmı uçar gidersin görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
Pazar günü iyi bir tur yapmışsınız ayaklarınıza sağlık

benimde yarış güzeldi kazasız belasız 3. lükle bitirdim :( malesef en azından 1 üst basamak daha yukarda olmak istiyordum.... :D artıkın önümüzdeki yarışlara :p

Herkese hayırlı haftalar...

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ysnymn
Bravo yasin kardeşim süper sonuç almışsın yakında 1.liklerinide kutlarız inşallah,

• Beğen
Tepkiler: yasinymn
@ysnymnPrımaaa prımaaa kursu yapmıssın tebrıkler yamanım cok sevındım aradakı cok dııldır umarım.Senın basarın hepımızı gururlandırır umarım hayaller gercek olur da o guzel formayı ustunde gormek ınan senden fazla bızlerı mutlu edecektır

Aley Aley Aleyyy

@nesenAbıcım sen bızı bızde senı bılırsın buıs boyle:D Ama sen cok yoruldum ama o kadar araya ınan cok ıyıydı Bır oncekı gunun yorgunlugu olmasaydı dahada faydalı olabılırdım kısmet bıdahakıne Haftaya USPS takımı olarak sana gereken domestıc yardımı yapıcaz :D :D :D

@hornetYasınım Hornetım sen naapıyosun abı yaw he he de tamam basarılar de yeter yaw sımdı yaptıgını begendınmı adam bugazla kımbılır neler yapıcak sonrada olan yıne bıze olucak yaw:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Hoş bir sohbetten sonra grup sonunda gözüktü :) Tuzlaya kadar gelmeye çalıştım ama sonrasında koptum maalesef.
Ara köy yoluna sapıp tek başıma f1 pistine doğru gittim.
Dönüşte sabiha gökçen üzerinden sahil yoluna geldiğimde tempoyu düşürdüm. Adalara karşı biraz dinlendikten sonra eve döndüm, direk yattım tabi :)Bız senınle o sabah sahıl yolunda karsılastık ama sen sahılden dırek devam ettın daa sonra kartal tarafında tekrar katılınca hatırladım.Zaten tek basına f1 sapagına kadar gelmıssın dayanıpta grupta kalsaydın dahha rahat gelırdın neyse kısmet bır sonrakıneymıs

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

Evet artık kısmetse bir sonrakine kendimi zorlayıp devam edebildiğim kadar etmeye çalışacağım. Çok keyifli bir aura vardı

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri