@cagan0403Normal sartlarda saat 9.00da cıkılan turda onde kacanlarla gıtmıyorsan en gec 12 de bostancıda olursun Haaaa ama allah korusun Alp ın de bahsettıgı gıbı eger bır kaza bela olmassa 13.30 kadar rahat evde olursun
bu arada iş yoğunluğundan pek yazamadığım için arkadaşlardan özür dilerim
hatta geçen haftanın resimlerini bile ekliyemedim
belkide yarın sabah gelmeye bilirim
ama şimdi resimleri ekliyorum,herkese sevgiler
bide halilimin takımı burda işte
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
işte selim giro,yada benim tabirimle selim graaam
(link)
Adaş hakkım olan formayı üstündeki benekli formayı rica edeyim
iyi yapmışsınız yarın çoşarsınız artıkın
bu gün usluydum ben sadece bostancıya girerken ufacık bir sprintcik yaptım okadar.
Yuşa turu hııı bravo vallahi bizde sabiha turumuzu yaptık havada güzeldi, necmi abi hatta bir f1 de yapalım dedi ama enerjimizi pazara saklamaya karar verdik.
bostancı yol ayrımında guruptan kopmanın verdiği eziklikle eve döndüm
son bi ara gazıyla asıldım ama bu sefer de boğazım yanmaya ve nefes alış verişim en doğru tanımla raydan çıkarak kafasına buyruk, kesik kesik ya da yutkunarak pedallayabildiğim bir hale geldi. bu durumda ne kadar tempoyu yükseltmeye kalksamda guruba yetişemedim.
Saygılar bizden yalnız ben 09:00 civarı IDO'nun önündeydim hatta Küçükyalı'ya sapağına kadar gittim ne giderken ne dönüşte bir hareket bir icraat görmedim. Yada göremedim. Yarın yani 19 Nisan 2009 sabahı gene aynı mekenlarda olacağım sizler sanırım yarış bisikletlerinizle Tura başlıyorsunuz değimi? Benim MB'ım var herhalde dışlamazsınız yarın göüşmek ümidiyle
@ahmet69Senın ıcıın hazırlanıyorum abı rezıl olmaya hıc nıyetım yok sen haftaıcı cıkıyosun ben bısıı dıyomuyum Hadı ben sana hazırlanıyom sen kıme hazırlanıyosun yoksa Burakmı:rolleyes: