Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KKD 43 KM/S .

Bugun tura cıkan arkadasların dıkkatıne sabıhayı cıkarken bayabır can yakar ama donuste bı okadar deleı olur:D
Tura cıkan herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@STORMER

Hakan ım sana albeni yemek yakışır:D anladın sen onu:D sabiha çıkış hakikaten zorlayıcıydı ama iniş de bir o kadar zevkli, yaklaşık 30 kişiydik aramızda bitek sen yoktun, sprint finişle bitti ben kazandım, son dönemece 70 le falan girdim, arnavut kaldırımı yollar biraz yordu sadece:D treks dün gece seni andım gözlerim doldu

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve sprint
ahmet abi :D:D:D milli takımı iyi idman yaptırmamışsın ahmet abi ya sana o kadar dedm ikimiz tura katılalım diye ihç dinlemeidn beni :D ne derisn diğer günki etabı koşalımı beraber:D

• Beğen
@ahmet69Abı dayanamadım kactım yaw hava soguktu ama zevklıydı Haberlerını aldım hatta sapan ustune sapan yapıp pesındekılerın cıgerlerını dokmussun gercı babacım senın tempona ayak uydurana sasarım 70 senın ıcın cıtır cerezdır yada elımden gelenı yaptım dersen bu dusundurucu olur serkanla bu konuyu dusunmemız lazım:D :D :D

@hornetYaw Parıs-Roubaıx galıba yayını gec baslamıs olsakı yarısı bıtırdık yemek yedık yuruyerek sırkesı vapur falan derken eve gelıp tv actıgımda daa bıtımıne 30kmvardı cocuklar gıbı sevındım valla ama ne 30km dı yaw kazalar butun akısı dgıstırdı acaıp zevklıydı kısacası bu pazar superdı

eveetttt,uzun bir aradan sonra yine burada olmanın heyecanını yaşıyor,hepinize sağlıklı,mutlu,bol pedallı bahar günleri diliyoruumm.bugün canlı canlı,cıvıl cıvıl bisiklet ile dolu bir gün yaşadık,doyamadık ama yine de hatırı sayılır,zevkli bir gündü.etabı değişik konumlarda izleme imkanı buldum.fotoğraflar ve video çekimleri de yaptım ama çok net olmamak ile beraber hoş enstantaneler,sizler ile paylaşmak isterim.

@hornet

Yasin bil bakalım bugün sen gittikten sonra ne oldu :)
Ehhheee Tahmin et bakalım.

Senin Milram suluklardan bitane de be kaptım, şu anda bende yani. Senin takımı tamamlayabiliriz istersen.

Ouuw Almanlar insafa geldiler yani sonunda :) :) Sağolasın yafs sen kapmışsın ganimet senindir :)

Fotoğraf var bolca, vakit bulunca flickra yükleyeceğim,, linki paylaşırım buradan. Hatta benim linki veriyim geçen seneki fotolara bakın yenileri gelene kadar :)

Şimdilik bugünden bir kare...

(link)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
bugün ekibi kınadım, Allah tan adamlar tur atıyorda 14 kez önünüzden bikaç saniyeliğin geçtiğini gördünüz, Halil hocamla acaip güldük, lan adamlar çıkmış alp d'huez e , yanındaki demiş abi ne iyi yaptık bugün tura çıkmadık armstrong u görcez, sonra abi bak geliyolar , öteki de demiş nerde , geçtiler abi demiş:D :D :D eğer ağdalı bacak görme istiyosaydınız çağırrırdık Erdoğan hocamı , onlardan daha albenili, kınıyorum başka bişey demiyorum:D

abiler milli takımımızdan ismail aksoy dikalifiye edilimiş birde robi diye bir sporcu ikisi dikalifiye turdan şutlanmışlar acaba bir kavga felanmı olmuş aralarında bişeler söyleniyorda duyan gören avrmı acaba

• Beğen
Dün Turu izlemeye gidemeyip gidenlere tv.den gıpta edenlerden oldum ama gaza gelip bu sabah işe gitmeden bastım dragos'a çıktım ordan caddebostan yaptım bu arada Sanırım Csf takımıydı beyaz Colnagolarına hasta oldum. Muhammmeed acil o bisikletten topla bana......iyi haftalar,
http://img27.imageshack.us/img27/5683/grnt008epr.jpg

@hornetTur bıtene kadar hergune bı kare koyarsın artık:D
Bu arada gozumden kactı sanma toprakcılık yapmıssın:D
Saka bıyana robert froshter ı guzel yakalamıssın

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Şu anda TRT canlı yayına başladı.
Ofiste internetten seyrediyorum.
Birileri Allaşkına kimse bu sunucu bu adamı değiştirsin yaaa.
Katlediyor tüm turu, ne acayip anlatıyor öyle yaa, gram heyecan yok, yanlış yunluş bilgiler filan.

ben ölüyorum gülmekten, yayında yarışla ilgili bir tek görüntü var baska hiçbir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Yasin 2. şifreyi gördüysen yazsana bi zahmet.

@GdBARKadıkalesı:D :D :D

Yaw bu spıker ve goruntu krıızı gecen senede vardı hatta bıara abartıp mamarıs etabının sonuna dogru oranın alısverıs merkezınden bıle bahsettıler:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: GdBAR
nasıl ama milli takımızı ne süperlerdi dimi abiler yarın dahada iyi olucaklarmış hepisi:D

@GdBAR

:D :D :D abim adamların teli maili kitlenmşi bence fazla yüklenmeyelim trt ye yayın zar zor oluyor zaten :D

• Beğen
Tepkiler: sprint
Geri