Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

evet hakanım ironmancılarla binicez saat 07,15 de caddebostan migros önü start 08,00 da pendikten ironman grubu ile buluşup izmit yapıcaz dönüş arabalarla istanbula takılmak isteyen 07,15 gibi küçükyalı ışıklarda olsun biz 120 km ironmancılar 170 km biniyolar uzun idman isteyenlere duyurulur yasinim sende 07,15 te küçükyalı ışıklarda ol

Scudo
Yafs Emre abi bak benimde canım çekti şimdi, var mı arabalarda fazla yer ? Gerçi 2 gündür biniyorum yarın nasıl olurum belli olmaz amma ? :S

yarın sabah işlerim yoğun ama yine çıkmayı düşünüyorum,,,
sabah olsun,,,hayır olsun:D :D

bu arada alpcım,sen pazar yarışa gelecenmi?eğer gideceksen haber ver lütfen

şimdi bu arkadaşı tanıyan varmı???:D :D :D bilin bakim kim??:)
(link)

:D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve sprint
bu arkadaşı tanıyorum abi fransa turunu ve türkiye turnu 10 ar kez üst üste kazanan ve kazanma sayılarını sürekli görmketen gözleirni bozan ünlü dünyaca meşhur türk biiskletçi değilmiyidi abi adını hatırlayamadım bak tüh of ya kimdi ya he ya bu o evet naim süleyman oğlu evet evet hala devam ediyor dimi profosyonel biisklet hayatına ah ya nasılda unutmuşum naim abi beni çok sver neyse selamımı lütfen muhammed abi ileti ver sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: hız
Yahu bu bana benziyor ama benim gözlerin durumu iyi, fakat arkadaş gözlerini bir kontrol etse iyi olur olmadı Ahmet abi bir yorumda bulunacaktır,Muhammed'cim pazar yarışa gidemiyorum ben sabihayı kolluyacağım hadi geç oldu ben yatar sabaha görüşürüz.

@Ali Emre AkcanYaw ah be abı baska zaman bulamadınızmı sankı nısbet yapar gıbı :D Gercı ctesı benım saat problemım var malum 9 da evde olmam lazım ıstesemde gelemezdım ay bıde onların arasında leon abımde vardır tuh yaw of offf:rolleyes:
Yasınlerde katılmıslardır umarım sımdı arıyım dıcem cepten eger geldılerse butun konsantrasyonları bıter donunce haber verın banada yaws:D
Ysmymn al sana antreman adamları bıraz cıgerlerın dokulsun nıhaaaa:D :D :D
Yasınım Hornetım sen kesın katılmıssındır:D :D :D

@STORMER

Nihaha ben yetişemedim uyanamadım 2 günün yorgunluğuyla 15dk ile kaçırdım. Solo paşaköy yaptım dönüştede gruba el salladım :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornetAh be abı kacırılırmıı yaw nasıl da zevklı olur du tuhh:eek: :rolleyes: Ama yıe yapacagını yapmıssın solo pasakoyler falan hayret sasırdım ordan devam edıp omerlı dusunmustum ama neyse oda guzel canım
Yaman gıttımı acba ses soluk cıkmıyorda:rolleyes: :D :D :D

@STORMER

Niyetim ömerli ordanda polonezdi ama acayip rüzgar vardı tek başınada çekilmiyor.:rolleyes:

• Beğen
şimdi geldim turdan yasin döndü yoldan ama lastiği patlamış biz caddebostan izmit 112,5 km bindik özür dilerim mesajlarınızı yeni gördüm grup ispanyadan gelsin bir tur daha ayarlarım hepinize iki adaş yasin duman edersiniz yolları hakanımda gelir hepinize yarın iyi sürüşler

Bugünkü turdan ilk resim benden biraz kötü ama idare edeceğiz artık bu arada ali'nin tam arka sağ tarafında bir asker resmi arka plandada bir savaş gemisi var komutanın canı denizleri çekti herhalde,
http://img17.imageshack.us/img17/6200/72084451.jpg

Selamlar,
Tur gayet güzeldi abilerimler binmek zevkli idi.

saat 8 de pendik de start alındı, ilk km ler komik rakamlarla geçildi ısınmak için ve uzun bir süre böyle devam etti :/, orhanlı yolundan gidildi yol sakin ve güzel sayılır, acıkcası korkulacak bir şey yok ( tabi benim zamanım kısıtlı olduğu için son bir saate girmeden, dönüşe geçtim, dönüşde nasıl bindiler bilemem :) ) Dönüşde Her önüne ehliyet alabilen bir ülkede yaşadığımız şehirde kaza tehlikesi geçirdim ve o arada lastiğim snake bite ( yılan ısırığı yanlış yazdıysam :) sorry ) yaşadım ve her şey alt üst oldu, 1 saat yürüdükten sonra otostop denemelerimden bi trasnporter beni hava alanına bıraktı onlardan allah razı olsun yoksa halen yollardaydım :( E-10 binip geldim otobüs şahaneydi tüm gözler bendeydi hatta adam durağı bile kaçırdı :D soluğu muhammed abide aldım ve anca yazıyorum :(

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker :( :(

Yarın sabah her teklife açığım :D

• Beğen
geçmiş olsun neyse kaza falan olmadan yırtmışsın yine tam bi macera olmuş bende gelicektim ama son anda vazgeçtim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
arkadaşlar bu günkü resimleri koyamadım:( iş çoktu,,,
geç oldu,işler yolund şükürler olsun,umarım her kesin işleride yolunda olur,yarın yarışta herkesi bekliyorum,
zanımsınız hepiniz:D :D :D

Geri