Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymnEger evde bulabılırsem mukavemet ve guc uzerıne kurulu bır program vardı daha dogrusu zamana karsı antreman cızelgesı ama bıraz can yakıcı turden dedıgım gıbı eger bulabılırsem sana getırıyım bacak dolgunluguna bırebır gelır ve antremanı malum tek yapman lazım ınsallah kaybetmemısımdır:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: yasinymn
@STORMER

burdan paylaş ltf çok değerli bilgiler içeriyordu, 2 yıl önce beni 3 ayda adam etmişti hemde sıfırdan bir bisikletçiyi 3 ayda:eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bu hafta sonu yağmurlu olmazsa bende geliyorum:Dartık antrenman yapmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
herkese selam
arkadaşlar fuardan yeni geldim eve,ama yorgunluktan geberik vaziyetdeyim,yorumları kaldığı yerden ,okumadan,bıraktım,kusura bakmayın
fuar süper gidiyor,resimde ekliyecektim,halim yok...
herkesi bekliyorum,zanımsınız hepiniz

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve sprint
Turkiye'deki butun bisikletci arkadaslarima; biz sag salim Londra'ya vardik pazartesi gunu. Kusura bakmayin daha hic bir sey yazmadim pazar gununden sonra. Bir suru is beni bekliyordu vardigimda ve uzun mesailer yaptim. Ise bisikletle gidip geliyorum, yaklasik 50 km. Hava gunesli, fakat biraz da soguk. Turu ozleyecegim bu hafta sonu :( :( Ama Ingiliz arkadaslarimla yapacagimiz Surrey turunu da dort gozle bekliyorum :)
Fotograf cekmeye calisacagim bizim turumuzdan bu hafta sonu, ve Mehmet'e gonderirim, belki o forumda yayinlayabilir.
Mehmet, fuar iyi gittigi icin mutluyum :D Dort gozle fotograflari bekliyorum.

Herkese buradan cok tesekkur ederim tekrar arkadasca karsiladiginiz icin beni ve sizinle binmeme olanak sagladiginiz icin.

Dort gozle bekliyorum sizleri Agustos'ta gormeyi, ve belki bir gun sizlerden birileriyle bizim buradaki Surrey turumuzda bineriz bisiklete :D :D

@mannic
Nick kardeşim merhaba
işlerin hep rast gitsin Allah bisikletinin tekerine taş değdirmesin , lakin haberin olsun Muhammet hocayla peşinizden yetişeceğim diye göbeğim çatlayıp yetişemediğimden sıkı antrenman yapıyorum, ağustosa sıkı gel , bi sen bide Hakan ımı koparmak niyetindeyim :D Erdoğan kardeşim yardımlarını bekliyorum

@mannic
Nick hadi ama dön artık ingiltere'den gittin gelmedin, arayı açma o kadar. sen gelene kadar güçlenebilirsem paşaköy'e bu sefer beraber gidip yumurtaların tadına bakacağız.

Eğer cumartesi hava düzelirse turdayım, görüşmek üzere arkadaşlar,

@ERDOGANKESGIN

Erdogan abim alanyada bas petersi görcektin baçaklar her yerde aynı dönüyordu :D ben ondan dedim :D
(1. yarışın 1. cisi 2. yarışın 6.sı idi 2.yarışda aynakol kırdı insan :D )

@mannicKalpler aynı sen rahat ol sen hep bızımle olucaksın bız burdan fotograf koyucaz sen ordan boylece unutmıcaz.Foruma gelemezlık yapma guzel bır grubuz ve bu grubun ıcınde sende varsın Kendıne ıyı bak resımlerını beklıyoruz

@mannic

I am gona be at London between 17th and 21th of April, just for visiting some customers. So, if possible to arrange a bike we may tour around. hope to keep contact there...

• Beğen
Tepkiler: sprint ve mannic
günaydın arkadaşlar nasılsınız iyi görünüyorsunuz 10 günlüesaretten sonra yine burdayım sizlerle olmak çok güzel birde kabuluşabilirsek tam süper olacak 18 mart dolayısıyla çanakkalede idim bisikletliler derneğinin desteğiyle bigünde istanbul gelibolu seferi yaptım çok güzel ve olaylarla karşılaştım bunların hepsini sizlerle paylaşacağım bu haftadan sonra hava düzelecek diyorlar artık bir sıkı bi çalışma içerisine girilir herhalde bearanızda olabilirsem büyük keyif ve mutluluk duyarım görüşmeüzere

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymn

metabolizma, vücuduun simetrisi, terzi kadro , beslenme , uyku , antreman düzeni, antreman çeşitliliği, kas kandırma , zihnen hazırlanmadır sporcunun ajandası, sen bunları ne kadar yerine getirebiliyorsan o kadar iyisindir. Fazla antrmean yapmak seni bri yere taşımaz , az antreman yapmakda öyledir. Ben sabah 06:00 da antreman yaptığımda verimliyim ama öğleden sonra verimli değilim, senin bunları çözmen lazım...

Kimseyi büyütme , hiçkimseyi küçümseme...

Aynakol hatalı üretilmiştir kırılır yoksa tdf de her sprinte kalkan aynakol kırardı haksızmıyım.

Adam güzel çeviriyor olabilir ama herkesin eksik bir yönü mutlaka vardır ve olmalıdırda olmazssa sporcu olamazsın şevkin kırılır, rekabet olmaz, spor olmaz. Gıpta etmelisin , erişmeye çalışmalısın ama akıllıca yaklaşmalısın , ajandana uymalısın , cahilce yapacağın hareketlerin sana geri dönüşü ağır olabilir, psikolojik baskıları bertaraf etmelisin.

Hep derim en kötü yarış en iyi antremandan iyidir , eğer bir yarışın kısmını düşünüp nabzının yükseldiğini hissediyorsan bu iyidir , her zaman yarışları hafızanda döndür, oyunları daha iyi anlayacaksın ve rakiplerini daha iyi çözeceksin, güçlü olduğunda kaçmak yerine kenelik yapmayı öğrenmelisin, deryere bıramkayı öğrenmelisin , oyunun içindeki blöfleri görmelisin, rakiplerini iyi tanımalısın.

bisikletçi hep tek başınadır , ne kadar tek başına antreman yaparsan o kadar gelişirsin ama her zaman değil...

Geri