Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Özgür Nevres

Yazın geçeceğimiz yolları ıslattırırız. :D

Scudo
@Aytaç BiberAbıcım hıc dıkkat ettınmı bılmıyorum ama dusununce korkuyor ınsan haftasonu kac km.oteye gıdıyosun ancak 40-50km den sonra yesılle kavusyorsun resmen kendı kendımızı hapsedıyoruz:rolleyes: :ci:

arkadaşlar merhabalar

kışın çok yattık kondüsyonu toparladıktan sonra mtb ile de olsa turunuza katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: hız
Gel arkadasım farketmez yeterkı tur herkese acık

@Bülent ERYILMAZAradıgınız kısıye suanda ulasılamıyor mobıl telefonu kapalı yada kapsama alanı dısındadır:D
Bu haftanın tavsanı bence Mamı olsun:D
Ama bence hava yagmurluda olsa cıkarız gıbı gelıyor:rolleyes: :cool: :D
Kosmaktan sıkıldım yaws:D

@treks

Mutlu' cum ,

Sen bitanesin . Bence şiddetle geçmemiz lazım . Havalarda ısındı .

Sen de burda olsan beraber çevirirdik .

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: sprint
@Tolga Gürgün

Tolga çok şiddetli geçelim biz bu yaz saatine.
Çantayı topladım geldim fabrikaya bu sabah, artık elbiselerden bir iki yedek de fabrikada var, gelir gideriz F1 üzerinden tepeören yolundan.

Ama az daha kaldı, malesef yarın sabahtan itibaren haftasonu artmak koşulu ile havalar biraz daha soğuyacak ve yağış var yer yer, sonra 20 -23 Mart Baharın müjdecisi ile birlikte süper şahane günler bekliyor bizi.

Bu arada Mami, fuar ne fuarıdır nezamandır.???

@Samurai Jack

Süper !

Tüm 3-5 ay giyebileceğin kadar iş kıyafetini götürseydin :)

Sabah geldim 2 tekerle şimdi başladı yağmur ufaktan çıkışta servisle kaçarım eve :D

Mami'cim sana özelden de aynı soruyu sormuştum . Halen cevap alamadım :(
Fuar nerde karşıdamı ?

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
@Samurai Jack
Arkadaşlar fuarla ilgili detaylar aşağıdadır görüşmek üzere
@ulas

Bu arada arkadaşlar bir aksilik olmazsa ben fuara 21 mart ctesi gitmeyi düşünüyorum fakat işlerim belli değil eğer uygun olursam araba ile anadolu yakasından çıkacağım.

• Beğen
Tepkiler: hız
Fuara gitmek piyasada ne var görmek ,bol bol resim çekip foruma koymak lazım pendikten arabasıyla gidecek arkadaş varsa 3-5 kişi toplanıp gidelim gaz -benzin neyse koyarız hani.;)

• Beğen
Tepkiler: sprint ve hız
@Tolga Gürgün

hele bi yaz gelsin,devletden önce saat değişikliği yapmak,cayiz değil:D :D

zanımsın yaaaa:D

ha bu arada özel bi haber aldım,mustafa hocam,hafta sonu,günü birliğine ist gelmiş,ve dönmüş,
şu bulutlar olayı yüzünden bize uğramamış olabilirmi acaba??:D :D hoca sen çok yaşa
bide fuar tarihi,19-22 mart arası,CNR fuar merkezinde yapılacak,tam hız,ve gücümle orada olacağım,her zanım benim davetlidir:D :D
çok güzel yarışmalar yapacağız,kaçırmayın derim

• Beğen
Geri