Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Adaş hoşgeldin , performansından haberim var :) uğur (taşdemir) anlatıyordu.

Grubun önüne adam lazım zaten hahaha

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
Yaz, kıs,uzun,kısa,zengın,fakır,yahudı,hrıstıyan,musluman,sedona,colnago,eskı forma,pro forma,ılkokul ,unıversıte farketmez bu tur herzaman herkese acıktır ve samımıyet uzerıne kuruludur yasayan bılır mavı trendır bu yolunda hız kesmez

Konuyla ılgılı artık hıcbırsey yazmıyacagım

Mamıcım tur yapıldı herhalde fotografda cekmıssındır?

Yasınım sasırdım senı burda gorunce hayret cıkmamıssın adamım:eek:

Ysnymn grup acık yeterkı gelmek ıstıyorsan yerını ayıralım baksana guzelde suruyormussun yasınımın dedıgı gıbı kafayı cekıcek arkadasa ıhtıyacımız var

tebrikler stormer bende senin gibi düşünüyorum artık bu malum konuyla ilgili kimsenin bişey yazmamasını diler sadece çevirmeye bakalım derim herkese sevgiler saygılar
tur yapan arkadaşlar umarım fazla ıslanmamıştır...
yakında çok yakında aranızdayım önünüzde yada arkanızda ama şunu bili deryarıma en az iki kişi rahatlıkla girebilir....

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
babacım çıktım kısa sert beykoz soğuk su yokuş antrenmanımı yaptım :)

@hornetInan bende sabahtan nakkasa gıdecektım ama aylardır cıkmadıgım aklıma gelınce sert yapmak sakatlar dusuncesı aklıma geldı.Sıkıla pıkıla ufleye ufleye yarım saatlık bır kosu yaptım:rolleyes: :ci: :boese157: Demekkı nakkasa cıksam muhtemelen senle karsılasırdım tuhhh dıyorum abıcım yaw tuhhh.Ama ınan senle yokus calısmak ıstıyorum boyle kısa yaparsan ctesılerı beraber cıkabılırız.Malum ctesı calıstıgım ıcın saat en gec 9 da evde olmam lazım ona gorede erken cıkıyorum

Abi bana uyar hava koşullarına göre sezon içinde 2 gün üst üste uzun yapmak yerine kısa uzun yaparız.. pazaarda veririz çoşkuyu :) ehuhe mart kedisi gibi olduk hee

@hornetIyı olur yaw gecen sene yalnız cıkıyodum nakkasa 8-10 defa ınıp cıkıyodum kısa ama dolduruyodu bacakları pazarada ılac gıbı oluyodu.Bazen de sahılden kavacık yokusu yapıyodum sabah sabah bogaz havası guzel gelıyodu.Tabı yazın hava guzel taytlar kısa sadece forma var ustunde offf offf beykoz dakı yokusa hıc gıtmedım nasıl guzelmı uzunmu:rolleyes:

Havaya bakılırsa yarın yıne kosu gozukuyor:boese157:

Bu aradada eurosporttaydım schumacher ıkı senelık cezası kesınlesmıs.Bu sene bernhard khol de yok oda cezalı eger olsaydı yokuslarda rekabet dahada guzellesecektı:rolleyes:

@hornet

Teşekkürler abim,

Yolu kullandım çok farklı, inşallah bugs bunny olurum :D

@STORMER

Herkes diyordu mtb de başarı için yol şart bakalım 2010, 2011, 2012 için birikimlere başlıyoruz

Hakan abi sana dediğim şile eski yoldaki yokuşlu parkur. Çok uzun değil ama o yolu geçtikten sonra binileceği için öldürücü olacak kanaatindeyim :)

http://img11.imageshack.us/my.php?image=42745634.jpg

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornet

sevgili abim benim mekan burası, az tırmalamadım (mtb) heleki ömerliden sonraki yokuş şahane !

Şile dönüşüm 1.23 dk tt yapmışım mtb ile :D

@hornetOooooo hocam msj alındı.Pekı sana bısıı daha sorucam bu bahsettıgımız parkur suresı ne olur sence yada sabah kacta cıkmak lazım:rolleyes:Aslında mp3 e lınkın park eklermıyız ne dersın

@AYTEKİN ERZAN
buradaki ince espriyi anlamadım ama bu okumaktan başımı ağrıtan konuyu kapatmak adına cevap hakkımı saklı tutarak kapatıyorum

@STORMER

Bu yazıya aynen katılıyorum, ben aranıza gelirken tepki alacağımdam korkarak gelmiştim ama gördüm ki, STORMER'in dediği tamamen doğruymuş.

• Beğen
Bugün turu yaptık , yağmurdanda bostancı'ya kadar kaçmayı başardık,çok eğlenceliydi sabiha çıkışında rüzgar arkadan tatlı tatlı estirdi ,nick birkaç resim çekti bende bir tane çektim mami ye verdim o ekleyecek ,yarın yağmazsa beraberiz görüşürüz sevgilerimle,

• Beğen
Abıcım cok ıyı yaw sabah baktım hava acık ufaktan atıstırıyordu kesın cıkmıslardır dıye acısını cıkarmıssınıdır artık.Aslında benım aklımdan gecen yarın nıyemı eger olurda cıkarsak ruzgar G.GB 28km le esecekkı gıderken tatlı tatlı arkamızdan esecek ama donuse gectımı artık halımızı sen dusun:D

Doktorrrrr fotoları beklıyoruzz

Ahmet hocam msj aldın herhalde burdan sana seslenıyorum cevızlı-atalar a kadar arkandan gıdım ayrılmıcam haberın olsun:D nede olsa colnago gelınce benı tanımıcan o zamana kadar ne kadar gelsem kardır:D :D :D

Değerli arkadaşlar herkese merhaba,

Grubunuzu uzun zamandır gıpta ile izliyorum, Hepiniz bisikleti çok seven kişiler olduğunuzu görüyorum, bende bisikleti çok sevdiğim için 3 yaşında yavaş gidiyor diye bisikletimi 2 tekerlekli bisiklete ip bağlayıp çekmesini söyleyerek başlamışım ( tabii sonuç hüsran ) sonra babamın her türlü engellemelerine rağmen bisikletci oldum, 12 yıl milli takımda 80 kez milli formayı giyerek mücadele verdim, defalarca Türkiye 1. lik 2 lik 3. lükleri yanında 26 kez uluslararası kürsü başarısı elde ettim, Antrenörlük yaptım, sporcular yetiştirdim, BF. yöneticilik yaptım, İstanbula taşınıncada 5 yıl Fransa turunun yorumculuğunu yaptım, ancak arkamdan gelen neslin trafik korkusu ve bisiklet yolu yoksunluğu nedenleri bisiklete binemediğini fark edince Kdz. Ereğli'de 1992 yılında bisiklet sevenler derneğini kurarak sivil toplum hareketini başlatarak, Ereğlide bisiklet yolları, park yerleri, yarışmalar ve eğitim amaçlı veledrom bile yaptırdık, 1999 da İstanbulda sponsor olarak başladığım bisiklet sevenler derneğine destek faaliyetleriminde adım adım boyutu gelişti, önce dernek genel sekreterliği ve Ocak 2008 den bu yanada yeni derneğimiz Bisikletliler Derneği başkanı olarak aranızdayım.

Aslında bende sizlerden biriyim, 2 yarış bisikletim var ve yarış bisikletine binmeyi ÇOK özledim (53x13) sprint yapmayalı çok uzun zaman oldu, Bisileti sevdirme amaçlı kitlesel etkinlikler düzenlemekten yarış bisikletinin keyfini çıkartmaya fırsat kalmıyor ve ilk fırsatta sizlerle pedal çevirmek istiyorum.

Derneğimizde yaşadığımız zorluklar engellemeler, arkadaşlarımızı zaman zaman geriyor, alıngan olabiliyoruz, bu forumdaki arkadaşlarımızın hepsi, siz yolcularda dernek üyeleride bisikleti ÇOK seviyor buna eminim, biz toplumsal kulvarda hepimiz için bisikleti geliştirmeye çabalarken, destek ve anlayış bekliyoruz, hata yapanlar özür diliyor, buna o gün teşekkür etmiştim tekrar teşekkür ediyorum, yanlış anlaşılmalar herzaman olabilir, hata her zaman yapılabilir, önemli olan niyet ve sonuç, keşke konu bu kadar uzamasa idi, bence konuyu kapatmak için geç bile kalınmıştır, kimsede kasıt olduğunu sanmıyorum. Ve bu yazı ilede konunun kapancağına inanıyorum.

İlk fırsatta yarış bisikletim ile sizlerle birlikte pedal çevirmek dileği ile bisikletin geliştirilmesi için öneri, fikir, yapıcı eleştiri ve düşüncelerinizle desteğinizi bekliyoruz.

Saygılarımla,
Murat Suyabatmaz
Bisikletliler derneği
Başkanı
0530-4016969
(link)
baskan@bisikletliler.org

(link)

Hakan abi takriben 3-4 saat arası sürer gibi geliyor üsküdardan,

Ömerli sonrası 5km lik yokuşumuz var bu parkurda ayrıca :) sabihadan paşaköyden gidersek daha da bi manyak olur bu parkur hahaha dökülenler için kamyonet kiralamak gerekir.

Çıkış ve iniş kısmı yaklaşık 26km üsküdardan o çıkış başlangıcı 45 km dönüş 40 km toplam 111km

• Beğen
ya abim süper bir güzergah yapalım en kısa zamanda, o kamyona düşmeyiz inşallah :)

arkadaşlar sizleri takipteyim,sıkı dostluklar ve seviyeli paylaşımları olan örnek bir gurupsunuz.

hele bir'de aranızda taze kan yasin yaman'ı görünce bisikletimi kapıp en sonda olsamda,sizin gibi tempo tutup makara yapamasamda yinede pedal basasım geliyor.

bu taraftada sizleri görmek isteriz

Bugün sabah yine güzel bir Saiha Gökçen kavşağı turu gerçekleştirdik,bugün biraz şanslıydık turumuzun bitmesiyle beraber yağmur başladı;) .Benim yol bisikletimin Ankara'da olmasından ötürü mtb'yle katılmak zorunda kaldım,turu Tolga Gürgün,Baha,Alp,Mustafa,Samurai Mert,Bülent abi,Necmi abi,Tayfun abi,ismini bilmediğim yabancı arkadaşımız ve sonradan Rover Mert'in de katılımıyla güzel tempoyla sonlandırdık.Hepinize teşekkürler .Yarın görüşmek umuduyla

Geri