Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Çocuk sahibi olma iştahımızı kabarttınız iyi güzelde evlenirde başımız yanarsa sorarım size:)
Allah çocuklarınızla bir ömür boyu mutluluk dolu bir yaşam versin, çocuklarınız büyüyüp yarışçı olduklarında lance le yarışma fırsatı versin:)

günaydın değerli arkadaşlar haftasonu bildiğim kadarıyla alanyada sezonun ilk yol yarışı var ve bizim gruptan evgili Harun arkadaşımız muhtamelen katılıyor kendisiyle birkaç kez antreman ve sohpet etme şansım oldu sanal olarakta devamlı görüşüyoruz kişilik olarak ço değerli bir arkadaş kendisine buradan hepinizin huzurunda dostluğu için teşekkür eder yarışta başarılar dilerim
Harun herşey gönlünce olsun

• Beğen
Tepkiler: guneyharun ve hız
alp hoca aman sen uyma onlara böyle iyidir
yalnız bizim yeğenler lance ın veletlerlemi yarışacak yoksa onu anlayamadım

lance bu şekilde giderse yeğenlerde onunla yarışma fırsatı bulurlarsa şaşırma:)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@AYTEKİN ERZAN

Sanırım şuradaki mesajla ilgili konuşuyorlar.
@Tolga Gürgün

@suzunkopru

vay hacı abi nevar ne yok bu hafta geliyomusunuz cumartesi bu akşamda boza bişecek ensemizde

Arkadaslar Mamıyı goren duyan yada yasadıgını bılen varmı?:rolleyes:
Bulent abı pekı sen yasıyomusun gercı neden aksam gırmedıgını bılıyorm ama barı gunduz ugrasanda bı sesını duysak dıyodum?:D

Emre hocam sende yoklamada eksılerdesın hadı Erdoganım sana yetısmek ıcın hazırlanıyo sesı solugu cıkmıyor barı sende aradabır ses etsen dıyorum.Bu arada gecen ctesı Leon abıyle gorustum ona zaten delı gıbı saldırıyorum gel beraber cevırelım dıye yaza dogru bu programı 1 kerelıgınede olsa yapmak ıstıyorum.Bırde bı arkadastan bahsettı sen tanırsın Hawaı ıronman a katılmıs baya ıyıbır pozısyonda tamamlamıs da onu getırecekmıs sen tanırsın herhalde dımı hocam:D

teşekkürler hakancım fırsat bulursam gelicem inşallah bende sizi özledim ancak 9 da başlasam eve dönmem öğleni geçiyo çünkü trafiğe takılıyorum zate gelirsem erdoğanıda mecidiyeköyden alıcam inşallah leon un bahsettiği arkadaşla hafta sonları beraber mtb yapıyoruz ismi oğuz omur türkiyedeki ilk ironmancı ve 10 saatin altı geliyor bir gün hep beraber gelicez inşallah sevgi ile kalın hepinize sevgiler

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hız

öteki avatardaki resmini, hani sandalyede yarış kıyafetiyle eline bisikleti almış oturduğun resmini koysan daha iyi olacak , :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ali Emre AkcanAbı dogru soyluyosun karsıdan gelmek cıdden zor yaw.Bu arada sen onlarla antreman yapa yapa fena olmussundur bıde oguz arkadas gelıcek eee sen ve leon abı bızde ancak ruzgarınızda gelmek zorundayız.Ama cok zevklı olucagı kesın Aslında yaza dogru benbıle bı ara sızın tarafa gelıp antreman yapmak ıstıyorum.Ilk fırsattada gelıcem ınsallah<Ama yaza dogru olması sart anca forma gırmeye baslarım>:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
abi nedemek ya sporda öyle rüzgarında gelmek falan olurmu hep beraber spor yapıcanki zevk alasın sporda herkesin bir diğerinden kapasitesi mutlaka farklıdır ama mühim olan ortak nokta bulup beraber çevirmek ama tabi ne sen ne de ben oğuzla çeviremeyiz adam ın günlük idmanı 150 km bizde elimizden geldiği kadar gideriz bizim bu tarafa gelince yol bisikleti ile sakat çünkü her yer çukur yola çıkacağım zaman ince lastikli mtb le çıkıyorum daha zevkli oluyor ama inşallah görüşeceğiz yakın zamanda bu arada annene allahtan acil şifalar dilerim

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve ahmetG
@STORMER

abicim pazar tam 8:20'de başlayan yağmur şokunun ardından pazartesi forumu açtım ki kan gövdeyi götürüyor. yahu bir günde 5 sayfa mesaj nasıl oldu, sen, ahmet(g/69), saldıray, yasin... vitamini yüklenip eve hapsolan klavyeye sarılmış. dili, mevzuyu çözmek, geyiğin boynuzunu ölçmek bi dert. bazen iki sayfa öne dönüp, "mevzu nerden başladı," diye arandım, gülmekten çatlama molaları cabası...
velhasıl, bu gün anca son mesajlara gelebildim, hayattayım yani...

emre, özgür, avrupalılar; bu aralar hava hafta içi daha iyi gibi, sabah 7:30 operasyonlarına başlayalım mı, yaparsanız beni de haberdar edin sevabına.

ahmet abi bu g/69 meselesi ne olacak, sırada neler var?

saldıray'ım yeni tekerleri denedin mi?

yağmazsa c.tesi/pazar görüşürüz millet

@bulentery

Abi biz bu ara Kemerburgaz/Göktürk/Akpınar sardırmış durumdayız. Ama orası sana çok ters olur. Bizim evlere yakın.
7:30 da sahil trafiği için biraz geç oluyor. En geç 7:00 de çıkmalı ki trafiğe kalınmasın. O da simdilik gece demek. Şu günler biraz daha uzasın, 15-20 gün sonra tekrar başlarız sahil turlarına, sana da haber veririz tabii ki

• Beğen
Tepkiler: hız ve bulent40
Forumda;katılacağım yarış için destek veren ve güzel temennilerde bulunan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.Biliyorsunuz Ankara'dayım ve Alanya'ya hareket edecem yarış için.Bugün sabahtan lisans işlerimi falan hepsini hallettim,Ankara Delta Bisiklet Emek şubesine gitmek için pedalladım.Şubeye 100 metre kala ışıklarda durdum sağ yanımdada bir araç duruyordu.Işıkların yanmasıyla beraber sola dönmek için hareket ettik,arabada sola dönerken sağa bakarak döndü ve bana arkadan ani hızlanmayla beraber çarptı ve yerde sürükledi:( .Kalktığımda bacaklarımın tutmadığından emekleyerek kaldırıma doğru gittim.Araç şoförüde panik halde yanıma geldi,adamla polisinde gelmesiyle anlaştık.Şuan bacaklarımın eklem yerlerinde ezilmeler var,büyük ihtimal yarış benim için yalan oldu.Yarış arifesinde böyle olması ciddi anlamda üzdü beni.İnşallah düzelip bir sonraki Şubat yarışına katılmayı düşünüyorum.
Bu arada Delta bisikletten Gökçen'e ve çalışanlarına ilgileri için çok çok teşekkür ederim.
Hepinize pedallı ve sağlıklı günler diliyorum.

Kardeşim çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şimdi. birşeye ihtiyacın olursa haber ver boşver yarışı herşeyde bir hayır vardır sonra yine katılırsın yarışa mühim olan sağlığın, çok üzüldüm umarım kısa zamanda toparlarsın sevgiler,

• Beğen
Tepkiler: guneyharun ve hız
harun geçmiş olsun bende geliyorsun diye alanyaya yanına gelicektim neyse nasip işte geçmiş olsun antalyadan sevgilerle

• Beğen
Tepkiler: guneyharun
Geri