Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

susuyorum, siz şimdi gülün son güleni ben oynarım nasıl olsa birgün:D :D

bu arada carmichael trainin metodu indiripte kullanmaya başlayanlar varmış duyduğum kadarıyla ama diyorum hareketleri çok dikkatli izleyerek yapın hareketin 10 cm aşağısı büyük adeleye biniyor ve küçük adele sıkışıyor, şınav çekerken omuz boyunda ve omuz hizasında başalyın uzun kalırsa antremanın anlamı klamıoyr tamemn gidon prensibi için uygulanan bir hareket, komando dansı tabir edieln hareket yapılırken öne veya geri hareket olmamalı tamamen yukarı aşağı kalmalı vücut ve bu hareket yapılırken hem ön hem arka dizler ne dimdik kalmalı nede tam kırılmalı , şeytan detayda gizliddir diyorum her zaman aman diyim kasaba döner havsını oynarsınız yolda haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Scudo
:
@ahmet69

allah analı babalı büyütsün haberim yoktu yaa çooook sevindim abi , ne büyük mutluluk babalık değil mi, bisiklet falan boş vallahi, herkes doyasıya tatmalı bu duyguyu...

ben 8 aydır kesiğim eşimle ve oğlumla çooook güzel vakit geçirdim ve allah ömür verdiğince de geçireceğim, gidişim sessiz oldu dönüşümüz de muhteşem olsun dedim başladım çalışmaya bakalım ne olacak benden :D :D :D

yahu yalnız lafa çocuk girince muhabbet nasıl yumuşadı değilmi vallahi şimdi farkettim.

@ahmet69OOOOOOOOOOOfffffffffffffff ooooffffffff koptuuuuuuuummmm abı yarıldım:D :D :D

Yasınım goruyosun bırı protat murostat der dıgerı bacakları tutmuyo strech ler sarar eder yok bırı 40ım der dıgerı 36 yım der dımı yasınım bız de oyleyız seslı dusunuyorum yanı yanı ben de oyleyımde sende dımı yasınım tabı yaw:D belkı bıraz asagıda olabılırız dımı farketmez yaw :D Yumusamıcaz kararlıyız kapısıcaz:D :D :D

Aama karsıtaraf coktu Yasınım baksana:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGIN
Öyleymiş Erdoğan ım biraz geç tattım ama olsun, Allah herkesin çocuğunu esirgesin, analı-babalı büyümek nasip etsin

@STORMER
sen daha bizi tanımıyosun, gerekirse paraylan bisikletçi tutar yine geçeriz sizi:D ben burakla can şakarcan kankaları arıyorum şimdi masraftan kaçınmayacam :D

@ahmet69Hocam ılkbasata allah analı babalı buyutsun kızlar apayrı oluyo asık olucaksın kızına hele bıde bırazdaha buyusun bı gıydır bı cılvelesmeler baslasın bırak buragı can ı hepsını sollarsın eve erken gıtmek ıcın

Bu arada o kankılerı cagırıcaksan bılelım bızde epo mepo repo pıpo bısıler yapmaya baslayalım ozaman:D :D :D yada bı kamyoncu ayarlıyalımda kamyon arkası yaparız artık:D :D :D

Hakan abicim walla psikolojik olarak çökerttik valla. sen zaten fotolarda fln baya genç gözüküyosun :D :D Hem ben gizli taktiğide buldum biliyosun, antrenmanlarıda arttırınca yazın bunlar bizi yakalamak için bastıkça ciğerleri açılır, naneli şeker yemiş gibi olurlar walla ne diyim :D

• Beğen
hakan ımla yasinim kopardınız beni:D çatladım:D yalnız bişiyi farkettim yoldada böyle oluyo:D :D :D

• Beğen
yeni imajımla ilk mesajımı yazıyorum, herkes benden korksun , Hakan ım seni şimdilik teyzeme bağışlıyorum

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@ahmetGEyvallah baba buyuksuuuuuuuunnnnn:D Avatarda guzel olmus yaw Zaten eskı avatarın kalkması senınle benım ayran ıcıp ayrı dusmemız olucak ne guzel gunlerdı ahmet hocayla yokusları yardık bak sımdı yıne sattı benı avatarı degıstırıyo of ahmet hoca ahhhh:D

Yasınım supersın yaw ıste ben senı bunun ıcın sevıyogum.Canımsın yaw nanelı seker taktıgı koparana kadar zaten bu ısınsonundada mentosla cola karısımı gıbı olurlar huhahahahaaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
2009 Tour de France busene reıtıng rekoru kıracak gıbı gozukuyor
2006 da turdan banlanan Floyd Lendıs 1 ay sonrakı tour of Calıfornıa ya hazılanıyomus ve asıl amacı tur a katılmakmıs.Zaten bır o eksıktı oda geldı tam oldu eskılerın hepsı bır araya gelıyo haydıın hayırlısı

Australıa Tour Down Under sonuclarıysa;
1.Allan Davıs QST 19h.26"59
2.Stuart O Grady SAX "25

21.L.Armstrong AST "49 bence ısınma ıcın bayaı ıyı gozukuyor

@STORMER

Lance Bitti Hocam, Lance bittiiiiii.....
Bu ne aşk bu ne bağlılık hocam.

Fenerbahçenin Robeto Carlos'u transferi gibi bişey Lance'in yeniden dönmesi :D

Hatta biraz daha betimlemek gerekirse, neredeyse Aragonezin beş sene daha Feneri yönetmesi gibi bişey.

Olmaz yani öle bişey ..... :D :D :D

• Beğen
@Samurai JackSevıyorum bırdaha soyle sevıyoruuuummmm:D
Boyle bıdaha gelmezde o yuzden. Carlos gıbılerı cok gelır ama Lance gıbı gelmeeeeezzzz gelseede bız toprak oluruz omrumuz yetmez seslı dusunuyorum :rolleyes: cok mu arabesk oldu :rolleyes: evet

Evet heeh adam ıyı adamyaw heyecan verıyo show unu yapıyo daanoolsun yaw:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
Selam Arkadaşlar ,

Ahmet 'cim Allah analı babalı büyütsün , bahtı açık olsun . . :)

Samurai cek ( Mert'im ) avatardaki fotoyu İzmir Kordondamı çekildin ?

Bülent'im sana gelicem çay içmeye :)

Muhammed'im sen naaptın ? Hayırlı işler olsun :D

Yağmur bereket hafta sonu & içi hep yağsın hiç dinmesin :D :D Alışalım yağmurda binmeye şikayet etmeyelim , ilerde evlatlarımız susuz kalmasın .

Hepinizi kucaklıyorum

Tolga Gürgün

hepimiz lance iz, lance bir bırakır bin başlar , etikete ihtiyacı yok karizması yeter ,bir alp d huez e bi lance hastayım:D abi lance laf söyleyen karşısında beni bulur , eski dostumdur aynı tabaktan yemek yemişliğimiz var:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Tolga Gürgün Yok abı olmaz cıkarmaz gecen yazda ben ınan bana belkı 1 sende 2 defa gormusumdur.Aramızda kalsın aynakol altınmıs o yuzden cıkarmıyomus:D Yokbe abı bence adam evde keyıf yapıyo alıyo cayını kahvesını oturuyo karsısına baslıyo dusunmeye yapmadıkmı mesela serkanla benım boyle muhabbetlerım cok olmayı bırak saatlercede tartısmısızdır.O yuzden hocam dr.rahat bırak bısıklet psıkolojısı dedı benım hanıma:D :D :D

Lance e gelınce catal karam cıngeneme rampaların ustasıyım ulrıch ın hastasıyım demıs dusunur:DYaklasma toz olursun,sonra pısman olrsun<ulrıch ıcın>:D bısıkletcısın dedıler kız vermedıler:D tek rakıbım THY:D rampada gecme benı duzlukte operım senı:D Abıcım lance ın atasozlerı saymakla bıtmez ıstersen devam edebılırım:D

@Tolga Gürgün

Tolgacigim;

Avatardaki fotoyu, Kıbrız girne kordonda çektirdim, ama izmir kordon dedin yine canımı yerinden oynattın yavvv. Nasıl özledim orayı bilemezsin. :p :p

Yahu, kardeşim Bu Bülent te ne çay demlermiş, habire oraya gidiyosun çay içmeye....:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Samurai Jack

ahhh ohhh vahhh vahhh diyorum . Yapma ne diyorsun Mert'cim ora Girne ' mi ? 1982-1984 arası Girne - Güzelyurt arası Türkeli köyünde bulunmuştuk . Peder bey 'in askerliği yüzünden . :) O günden beri gitmedim oralara . En son benim kardeş gitdi geçen sene . Kırolar , kıromançiler doldurmuş demişti .

Gavur İzmir ' i tek geçerim . Çok özledim bende .

Gidersen İzmir / Kordon ' a lütfen balonun içine kordon havasını koy bana getir :D

En kısa zamanda birlikte kuru et ve biralamak üzere . . .

Hakan'ım Aynakolu altın suyuna bandırdım. Karşısında 1 demlik çay içiyorum. Bizim ufaklık izin verirse tabii, kapalı balkonda bisikletin üzerinde yarım saat oturuyor, gidon, boğaz, iç dış lastik, kasklara bakıyor büyük heyecanla. Harun'um beline, bacaklarına, kalbine kuvvet seni kürsüde görmek isteriz Lancelot ile birlikte

Geri