Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@uguryes666

Merhabalar,

Ben de yol bisikletimi alırken direk MTB spd taktırmıştım. Tek sebebi ayakkabılarla yürümenin daha kolay olmasıydı. Bu noktada 2 şey söylemek isyitorum.
1- yürümek daha kolay, ama zaten yürümüyorsunki, attıgın 50-100 adım, ofise gideceksen orada da bir çift ayakkabı bulundurursun, yok zaten antrenman için bindiysen bisiklete, zaten inmiyorsun üzerinden.
2- mtb spd yi yol spd yle kıyaslamam gerekirse; mtb spd nin hiç bir dezavantajını görmedim. Gönül rahatlıgıyla alabilirsin. Yarın öbür gün bir de mtb bisikletim olsun diye düşüneceksen, ki ben düşünüyorum, aynı ayakkabı ve pedal büyük avantaj olur.

Scudo
muhammed dostum liguigas üst windstoper (yeşil olan)xl beden varmı elinde özelden yazamadım bilgi verirsen sevinirim

• Beğen
Tepkiler: hız
Muhammed hocam jantlarda hala bi problem yok eskisi kadar dikkatte etmiyorum havalarda yağışlı bildiğin gibi ben gecede sürüyorum görüş iyice düştü gözlük buhar su damlacığı falan continantal 4800 ler çok iyi yoltutuyo hiç bi kayma falan yok tekrarteşekkür ederim en kısa zaman da idmanlara katılmayı en azından sana uğramayı düşünüyorum bu arada çivili lastik konusunda ciddimisin yol için varmı uludağa tırmanalım diyolar yollamı gideyim mtb ile mi bir de taşıma çantası bulabilirmiyiz hem yol hem mtb ye uygun olanı varmıdır görüşmek üzere.

• Beğen
hocam unuttum papuçları yeni takmıştım biliyosun yarıya indiler bu normal mi
yoksa Bülent abiden 60$ lık kartuşlarımı almak zorunda kalacağız

@AMRE

var dostum,hemde en iyisinden,bende kullanıyorum,ahmet hocamada verdim çok memnun,harıka bi ürün, ne zaman istersen buyur gel,sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@AYTEKİN ERZAN

ben sana,beni dinlediğin için teşekkür ederim,çivili lastik konusunda,tabiki espiri yaptım,böyle bi şe yok zaten ama,yol bisikletin özel bi versiyonu var,MTB gibi yarışları var,ormanlık ve çamurlu yollarda yapılır,şehir bisikletin daha prof halini düşün,o tarz bisikletlerde kullanılır,kaldiki o lastiklerin ebadi,daha geniş olduğu için,bizin bisikletlere zaten uymaz:)
papuç konusunda,tabiiki senin kilo ve bindiğin yağmurlu havalar çok etkiler,yoksa çokmu frene basıyorsun??:rolleyes:
çanta konusunda,tabiki var,hem gidon için,hemde heybe biçiminde,gelince görürsün,uludağ konusunda,şimdi oralarda kar var,tabiiki MTB iyle git

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Mustafa İçdağ

zanımsın be hoca,oralarda hava sıcak,denizede giriyorsundur:D
harareti almak için,iran çayı lazım sana,dimi hakanım:D :D bi gelsende sanada demlesem,iyileşsen...hele bide iranın meşhur kara çayı geldi,miiiis vallahı içmeyeni dövüyorlar heheheh

hocaaaaaaaa sanada iyi seneler,umarım yeni yilda,hintlilerin lisanını çözersin:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hız

Yok, eğer hintli değilsen o ingilizceyi anlamak için 6 ay kurs gerekiyor, sonunda
Türkçe elden gider:D .
Bana demleme çay deme, hassasım:) . Yahu deniz ordada ben henüz göremedim, o ayrı konu.

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@uguryes666

sevgili arkadaşım,spd konusunda,gerçi arkadaşlar yorum yapmışla ama,benimde önerim şu:eğer normal hayatda yol bisikleti kullanıyorsan,spd al derim,ama sırf yol bisikletini antremanda kullanıyorsan,look pedal(özel yol pedalı)al derim,çünkü basma yüzeyi daha geniş,ve daha verimlidir,saygılar
iyi seneler

• Beğen
Tepkiler: Uğur Yeşilyurt
@hızGelıcem babacım bı aksılık olmazsa yenı yılın ılkgunu hanımla cocukla ugramak ıstıyorum :D :D :D Eger mesgul degılsennnnn:rolleyes: :D :D :)

• Beğen
http://img522.imageshack.us/img522/3416/dsc00053vv4.jpg

Fedaısı,sprınterı,profu ,acemısı,gencı ,yaslısı,eskısı,yenısı kısacası gruba katılan ve devam ettıren butun arkadalasrımın ve abılerımın yenı yılını kutlar 2009 da daha saglıklı mutlu ve performanslı olmamız dıleklerımızle:bayrak: :60: :60: :60:

Hakan , Serkan Telyakar kardesler

yeni bir yıl,yeni ümitler ve hayaller,herşey dilediğiniz gibi,hayal ettiğiniz gibi gerçekleşsin,sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı olun,mutlu olun.bol kazançlı,ekonomik krizsiz,terörsüz,savaşsız,barış ve huzur içinde öyle bir yıl olsun ki,boolll booollll pedal çevirelim,keyif alalım.

Geri