Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@AYTEKİN ERZAN

Genellikle Beşiktaş-Kilyos ya da Beşiktaş-Rumeli feneri ya da Beşiktaş-Kilyos + Rumeli feneri (Tüm rotalar Bahçeköy üzerinden oluyor genelde)
Bazen hasdal/kemerburgaz/göktürk ve ötesi
bazen karşıda riva
bazen de bu grupla buluşuyoruz karşıya geçip

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Scudo
@ERDOGANKESGIN

Selam Erdoğan,
Avrupa yakasında kimler var? valla ilk kontağa gireceğin arkadaş juanito laguna
( Özgür) olabilir, Aytaç Biber, Hakan Yazman, Mehmet, Muzaffer, Mert aklıma gelen bazıları.
Karizmayı çizdirmekten korkmana gerek yok hepsi sporcu geçmişi sağlam arkadaşlardır, bisiklette karizma aramazlar, yoldada bırakmazlar.

Kadıköy yakasındaki arkadaşları zaten bilirsin, hepsi canavar gibi. İstedikten sonra birlikte sürecek oldukça kalabalık bir grup var.

@Mustafa İçdağ

yav hoca,sana özelden msj atıyorum,göndermiyor,sinir oldum:boese157:

bu arada sabah hava kötü olacak gibi,eksi 0 olursa çıkmayız,belki

• Beğen
gerçekten delirmek üzereyim -5'de olsa yağmurda olsa çıkacaktım artık ama yine bir işim var pazar günü, umarım hafta içi ve hafta sonu hava güzel olurda çıkarız hepbirlikte

• Beğen
Tepkiler: hız
@AMRE

eyvallah abicim sevgili mamicim bisiklet ayarlarsa gelceğiz yoksa bana .ok atan olmasın vallahi maminin suçudur arkadaşlar,

mamiii duy sesimiiiii ayarla artık piskilletimiiiii

Hava yağmurlu, sanırım bugün antraman yoktur. De Rosayı göremedik, ona yanarım :)

• Beğen
Tepkiler: hız
Önceki haftalarda, yağmur bile yokken çıkmıştık, ancak yerler ıslaktı, öyle çamur oldukki anlatamam, yoksa bende karşıdan geliyorum, hemen gelirdim.

arkadaşlar, çıkıldı mı,net bilgi yok ama baktım yağış geliyor,çıktım erkenden koşu yaptım,yağmura yolda yakalandım,ıslandım ama değdi,güzel di ama çok soğuktu.en azından uyuyarakk değil zinde bir hafta sonu oldu,hepinize iyi haftalar.

@hasan mehmet yalı

vallah hasancım,bende 8.30 da kalktım,bi ayak sesi geli,sen sandım yine,bi baktım,kimse yok, yağmur hafiften yağıyor,çıkmaktan vaz geçtim,kimseyide aramadım,sobayı yaktım:Dçay yaptım,
şimdide dükkandayım,başka çıkan varsa parmak kaldırsın

• Beğen
ben çıktım bostancıya doğru giderken kartalın çıkışında yağmur çiselemeye başladı geri döndüm .8:40 çıkış 9.00 dönüş oldu gibi

@ahmet69

hocaa nerelerdesin yav?
geçen akşam,toplaşmaya gel diye aradım,ama çıkmadın,ne işşşş???

süper, iki kişilik tur haaaa:D :D

Selam ,

Bizde bu pazar forumdan surfer ile ( Kerim Babacan ) hava yağmurlu olmazsa Kartepe ' ye çıkalım diyorduk . Dün akşam telefonlaştık Kerim'in boğazı ağrıyormuş vazgeçelim dedi . Bende o kadar tur için ayakkabı kılıfı ve windstopper bere almıştım Mami ' den . Neyse aklımdan İstanbul turu yapmak geçti . Pendik,Kartal,Maltepe,Küçükyalı,Kadıköy -- vapurla Beşiktaş ordan soldan devam edip Sarayburnu,Zeytinburnu,Florya -- griye dönüp aynen Beşiktaş,Ortaköy,Yeniköy,Bebek,Sarıyer . Ordan vapurla Anadolu Kavağı ,Beykoz,Kavacık,Bostancı,sahilden Pendik yapıcaktım .:D Akşamdan fotoğraf makinesini,tAM ekmek tahin pekmezi bile hazırladım . :D
Sabah 07:00 de kalktım havada çok bulut vardı yağmura kesin yakalanırım diye düşünüp vazgeçtim . 2 tabak tereyağlı pilav yedim üstüne soda içtim .Vurdum kafayı tekrar yattım yağmazsa grupla binerim diye düşündüm . Bir kalktım saat 09:30 . De Rosa Bülent ' i aradım birlikte grubu karşılarız diye , yağmur başlamış . Moral bozuldu . Sonra bacakları traj ettim 1 saat kadar . :D .Balkonda Yasin tarzı yağmura karşı 45 dakika trainerda çevirdim . Duşumu aldım .Ardından et kızarttım yedim , üstüne akşamdan hazırladığım tam ekmek tahin pekmezi götürdüm . Gazete felan okudum . Uyudum biraz .

Pazar keyfi devam ediyor . . :)

Bu vesile ile yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesini dilerim.
Tolga Gürgün

@Gürgün

hocam maaşallah saat 7.00 de başlamışsın akşama kadar yemişsin,helal olsun, yarasın,afiyet olsun.hatta afiyet şeker olsun

hani yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derler ya sen maaşallah yemekten başını kaldıramamışsın:D :D

ha pardon 45 dk. ara vermişsin yerleşsin diye:D :D

@hasan mehmet yalı

pattron saolasın . Şimdi birazdan De Rosa Bülent'in yanına gidecem ziyarete . Giderken yanımda antep fıstığı , ayçekirdeği , badem ile vişne suyu alıcam onlarıda yiycez .:D :D

selamlar,

iyi pazarlar

• Beğen
Geri