Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@nesen

zanım benim arkadaşlarla konuştuk,telden,herkese o gün uyuyor:)
gelmem deme sakın,lastiğini şişirmem bi daha:D :D
buluşma saati,19.30 gibi cadde bisiklede
mekan ismi vermiyoruz,kıskananlar çatlasın diye,dimi hakanım?
haa bü gün şefketim benim geldi,oda geliyor

Scudo
@cannon9Italya fransa ıspanya turları zamanında yollarsanız hayatınızın en buyuk hatası olur.:D Haaaa bu zamanların dısında yollarsanız orda bı takımla antremanda olurum yada yalvar yakar bı takımın lastık pompacısı olurum yıne kalırım:rolleyes: hıııımmm olmadı seslı dusunuyoruuuuummmm yok olmadı yaw 30 kısıde cok fazla be yaw:rolleyes: tamam tamam donerım soz donerım :D :D :D

@STORMER

Beyler,

Benim bir Fransız müşterim var Piere, karısıda Euro Sport'un Paris Sorumlusu...

Le Tour De France 2009 için, bana final entrance ve final gecesi yemeği için 4 adet Davetiye sözü verdi.

Bilmiyorum artık, finale üç gün kala Fransaya gidip, sonra final grubuna davetiyemizle girip, yarış sonrası imzalı forma toplayıp, sonrada final gecesi yemeği ve partisinde, güzel Fransız şarapları ile Fransız romantizmi yaşamak istermisiniz.

Evet 4 adet davetiye, biri benim kaldı 3 tane geriye....

@hız

hocam teşekkürler zaten sen olmasan bisiklet hayatim bitecekti hoş başladığınıda pek söyleyemem şimdi bu gün yatağı değiştiriyorum plates topu aldım bir de mat bl çalışacağım squat falan diyolar
hocam perşembe idman gecemi 19:30 falan yoksa başka bişeymi anlamadım
hayırlı günler bol kazançlar.

@Samurai JackYaw hocam bak soylemedı deme boyle seyler alenen soylenırmı yahu parcalarlar adamı:eek: :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Samurai Jack

yav unuttun heralde,,,2 adet kaldığını???
hani telefonda,söylemiştin,haaaaaa:) zanımsın bak ona göre:D :D
tamam tamam ben düzeltim,arkadaşlar final bileti 2 adet kalmıştır:D :D

@AYTEKİN ERZAN

yok zanım benim,antreman değil,o akşam toplanıp,konuşup,eğlenecez:)

karşıdanda gelenler olacak,özgür parmak kaldıdı

evet arkadaşlar,karda yağmaya başladı,çivili lastikler gelmuştuuuur,biginize:D :D

perşembe akşamı ben erken gelip ısınayım,eğlenceye konsantre olayım bari,

yanlız dikkat edelim sıra karışmasın;toplanıp,konuşup,eğlenecez:D :D

toplanmadan eğlenmeye hele de sonra konuşmaya kalkarsak maazallah:D :D

görüşmek üzereeeeeeee

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Evet arkadaşlar,bu akşamın fotoları,gerçi telefonla,bu kadar oluyor:)

gelmeyenler çok şeyler kaçırıyorlar,hehehe

gelende,gelmeyende,hepiniz zanımsınız:D :D :D tabi halil,hakan ve mustafa içdağında yeride boştu,,,

gelenler:necmi bey,nejat bey,nusret,ali,şevket,alp,hasanım,mert,bülent,özgürde sağolsun taa karşılardan geldi

http://img252.imageshack.us/img252/9730/foto22gc8.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/1998/foto23ra0.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/9386/image883ff2.jpg

@hızHay ben bu sansın:ci:
Gecen senekı yemektede aynısı olmus herkesın kalkmasına yarım saat kala gelebılmıstım:ci: Busene de malum bızım ıslerın bu zamanlarda cosmasın dan dolayı gercı bu senekı krız muhabbetı bayabı sekte vursada eldekının kacması ıstenmıyor.Iste bu sebebtenkı bır mal teslımatının 25 ı sabahı olmasından dolayı yaklasık 30saatlık bır uykusuzluga maruz kaldım.Mamı aradıgı zaman yanı dun aksam 20.00sularında hala uyumakta oldugumdanda gelemedım.Ama su gercekkı Nesen ın dedıgı gıbı%99 bısıkletın konusuldugu bır masada olamamak ınanın muhtesemdır.

Geri