Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Geçen hafta da yağmurlu gün sonrası güneşli bir gün olmuştu. Ancak o kadar çamur olmuştuk ki, anlatılmaz yaşanır. Sanırım bu pazar gelemeyiceğiz.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Arkadaslar bos durmamak lazım coskuyu devamlı vermek lazım ıste sıze guzel bır sprınt antremanı

Youtube da robert förster<gerolsteıner>sprınt traınıng yazın keyfını cıkartın

Evet arkadaşlar bu gün böyle oldu,keyfsiz bi gün,,,:(

dün necmi abiyle,konuştük,dükkana geldi,bu hafta perşembe akşamı,toplanalım diyoruz,gelmek isteyen,parmak kaldırsın,:D
ve beni cepten,arasın,mekan bostancı,
yarın yağmassa,sabah konuşuruz,zanımsınız

@STORMER

Hakan'cım ,

Full artı full evdeydik . Dİnlenmece yaptık . Aile saadeti :)

Tüm dostlara iyi haftalar .

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@nesenEstagfurullah hocam ılk basta benıde bayıyodu ama formul bellı hemen bır adet zamana karsı cd sı koyucan sonra verıcen coskuyu verıcen coskuyu:D

Mamıcım ınan senı arıcam sesımden korkarsın dıye arayamıyorum:D babacım persembe su hastalıgı halledersem beraberız Ben gelmesem bıle bızım fabrıkadan Serkanımı yollarım:D
Hatta bı suprız yapıp Erdoganımı bıle getırebılırım

benim saat konusundaki sıkıntılarımı biliyorsun muhammedcim ama birşekilde, allem eder kallem eder katılırım , mekan hakkında birşey düşündünmü, görüşürüz

@AYTEKİN ERZANIster youtube dan ıster yurt dısından da getırebılırsın.

@STORMER

amerkada bike shop larda yada internet sayfalarında var set dvd ler var fakat ordan sipariş vermek zor benim için acaba siz yakında yurt dışına çıkacakmısınız yani benim için alırmısınız teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri