Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@cannon9Hayırdır yaw baya bısııler kacırmısım galıba:rolleyes: :D

Scudo
Hepiniz Çok çamurlu, birad da çirkin görünüyosunuz.
Acayip de zevk almışsınız belli, Bööğğğk, çamur mamur.

Ben gelmedim ama kıskanmadım yani, özellikle halille hakanı hiç kıskanmadım.

@baykushSasırdımmmm Halılımı tanırım ben once aglar sonra aglatır o.:D Harunda sert gozukur ama ıcınde mınık bır kedı yasar:D Offff yaw cıkamadım ıcınden kıme geldı bu kamyoncu arkadaslar ben olsam anlıcamda bende yokum:D :D :D

Selam samuraı senı cezalandırmak lazım nerdesı yaw :D

Bu arada arkadaslar haftasonu yagmurlu olabılır gercı hava degısırmı bellı olmaz ama gecen pazarkı havayı bayaı arıcaz gıbı:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
ben pazar günkü çamur banyosuna iştirak edememiştim, hakan hava bozuk olursada kaçıranlar için yinede bir çamur banyosu yapalım,herkese güzel bir hafta dilerim....

Buyrun buda hafta sonu hava tahmini,
hava baya,soğuk olacak,sağlam giyinmeye dikkat edelim,zanımsınız:)

geçen pazar,bi kaç arkadaşla konuştuk,herkes,bostancıda toplanalım diyorlar,
diğer arkadaşların görüşlerini bekliyoruz?
şevket hoca nerdesinyaaa?tatilden gelmedinmi?
akşam necmi abi,dükkana gelecek,onunda fikrini,alacağım.
http://img132.imageshack.us/img132/8784/sshot7cq5.jpg

Yağış olmazsa hafta sonu antremandayım.:10:

Hakan laf atanlarda bizden,bisikletçi tayfasından:freak_ani Halil,le aramızda ufak bir espiri

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Yağış olmazsa , yerler ıslak olmazsa , kar yağmazsa , bende geleyim . . . hepinizi kucaklıyorum . . .

Öncedende konusu geçmişdi ama . sağlıklı bir grub olduğumuza göre . . sabah çıkış saatlarini erkene alsak , daha uzun gitsek , daha erken turu tamamlasak , sonradan bize ve ailemize daha fazla zaman kalsa ,

Grub sakinleri , pro bisikletçiler bu fikre nasıl yaklaşırlardı acaba ?

Tolga Gürgün

@cannon9Ne bılıyım hocam bellımı olur.Hazır olmak lazım yanlıs hareketler falan olur benım ıcın hepınızın yerı ayrı,bısıklete bındıgımızden cocuk falan zannederler malum yurdum ınsanı Bıde tayt falan fılan anlamazlar abuk sabuk laflar atarlar bılırsın her bısıkletcının basına gelırya oyle bısıı sandım

• Beğen
Tepkiler: guneyharun
@Gürgün

Tolga ağzını yiyim yaaa, ne güzel söyledin be kardeşim.. neredeyse öğlen çıkacaz yola ya. bende diyorum erken çıkalım diye..8 ne güzel olur. 9da çıkıp öğlen trafiğine kalıyoruz, uzun gidemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Gürgün

tolgacım erken saat konusunda güzel söylüyorsun da diğer arkadaşlar da mutlaka fikirlerini söyleyeceklerdir,ancak karşıdan gelen arkadaşlarımız zaten sabahın erken saatlerinde kalkıyorlar,katılabilmek için uzun yollardan geliyorlar,eğer erken saat dersek onları zor durumda bırakmış hatta belki de gelememelerine sebep olmuş olabiliriz diye düşünüyorum,saygılar,sevgiler,görüşmek üzere

bende kendi adıma,hasanım mehmetim yalıma,katılıyorum,
ayrıca,artık kış günler,sabah erken karanlık ve çoooook soğuk oluyor,:Skull-175
ben bile,c.ertesileri saat 8 de çıktığımda,hava buz gibi oluyor,kaldıkı
bundan sora,dahada hava ayaz olacak,sora sağlımızı etkilemesin???
tolgacım zanım benim:D :D sora misafirleri,nasıl ağırlarız?:rolleyes:

bide necmi abile konuştum,toplanmak için,pazartesi akşamları hariç,her akşam
müsaitmiş,diğer arkadaşlar sizler ne diyorsunuz,tabi gelmek isteyenler?
gerçi anketmi yapsak,acaba?bence çok uzatmaya gerek yok,mekan belli olmasın,sora allah korusun,cadde bostan PKK,militanlarına kurban olmayalım:D :D telefonlada konuşuruz,toplaşırız,kaynaşırız,güzelleşiriz,,:D :D dimi hakanım?

Arkadaşlar Günaydın ,

Hasan'cım elbette bir tarafı yaparken öte tarafıda yıkmamak lazım . Düşünemedim biran kusura bakmayın . :(

Karşıdan gelen arkadaşlarıda düşünerek buluşma yerini Kadıköy / Rıhtım yapalım . ( o kuş satanların orası ) Olmazmı ?

Şahsım adına ben Pendik'ten çıkıyorum kalkabildiğim kadar erken kalkmaya ve sizleri önceden karşılamaya çalışıyorum , tabiiki evdeki yumurcak izin verdiği sürece :D

Anlıyorum Muhammed'im ama zanım benim sabah 8 ile 9 arasındaki hava sıcaklığı ne kadar değişiyor ?
Bizler pro ve adayları olarak sağlıklı grubuz diyorsak kıyafetlerimizi uygun seçerek 24 saat her koşulda çevirebilmeliyiz değilmi :D ?

Şunu söylemeliyim ki buluşma saati ister 8 ister 7 ister 11 olsun . Bu grub daha uzun yıllar çevirsin , katılımcılar her geçen gün artsın şeklindeki olumlu dileklerimi iletiyorum .

Birde unutmadan bazı arkadaşların cep telleri var bazılarının yok bende .
Her daim online olmamız açısından cep tel nolarımızı yazabilirmiyiz ?

Tolga Gürgün
0 532 727 50 60

Eğer Kadıköy Rıhtım olursa saat 8:15-8:30 uyar. Çünkü zaten biz karşıdan gelenler o saatlerde Rıhtımda olabiliyoruz.

@hızAntreman saatı ıcın farketmez ama suda bı gercekkı <kendı programımı yazıyorum>haftasonu antremanına gelmek ıcın saat 7 de kalkıp sabah kahvesı, ayılması,kıyafet gıyımı,son kontrollerın bıtımınde saat8.30 da evden cıkıs yapıyorum.15 dk bıle surmeyen bulusma noktasına yarım saat onceden cıkarak olabılecek aksılıklerede pay bırakıyorum.Kaldıkı karsıdan gelmek ısteyen arkadaslara mesela burgaz arkadasımızın kacta kalktıgını tahmın bıle edemıyorum:D Ayrıca sahsen kendı payıma soguk kıs antremanları benı zorluyor<Kronık faranjıt,bronsıtten dolayı oksuruk seslerımı duymussunuzdur>Ama grup cogunlugu neye karar verdıyse bende uyarım

Antreman yapılırken zaman problemı ıcın sadece molaları kaldırsak bayaı bı etkılı olur gıbı gelıyor

Issel bı problem ve cok pahalı bır mekan olmadıgı surece heryere gelebılırım

Karşıdan gelenleri düşünmek konusunda bende size katılıyorum. Bostancı haraketle yola çıkarsak, ve Bostancıya ulaşımı denizotobüsü ile gerçekleştirilerse süper şahane olur. ( Denizotobüsüne bisiklet alınıyormu bilmiyorum)

Ama, tolgaya katılıyorum, çevirelim artık yahuuu....

Geri