Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Samurai Jack

Denizotobüsüne bisiklet alınıyor, problem olmuyor. Ancak sorun şu ki, pazar günü erken saatlerde istanbulun hiç bir yerinden Bostancı'ya denizotobüsü seferi yapılmıyor.:(

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Scudo
Samuraıııııı bende sana katılıyorum gelsende yuzunu gorsek dıyorum:D

Ahmet hocam nerdesın sesın solugun cıkmıyor.Yoksa gelsın pogacalar acılmasın aralarmı dıyosun:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@suzunkopru

Merhabalar, Hcifci ile karsıdan gelenlerden biri benşm ve bende Fatih ten geliyorum.Malesef tura yetisecek saatte Bostancıya deniz otobüsü yok. Kadıköy e gidileceksede Yenikapıdan Deniz otobüsü yerine Karaköyden vapur epey ucuza geliyor. Ben Fatih ten karaköy iskeleye 7 dk da varıyorum zaten.Gidecek oldugunuz zaman haberlesirsek iyi olur, zira Kadıköy den Bostancıya kadarda grup cevirmis oluyoruz.

Selamlar
Selim
s.tekay@aksoyaluminyum.com.tr

@Racsen

tabi buyur gel kardeşim,seviniriz

bu arada,elinde gitar olan senmisin?
gitar biliyorsan,tarzın ne?flamenco biliyormusun??
biliyorsan hemen atla geeeeeel:D :D CANTAOR

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Bas gitar çalıyorum malesef :) Ama istanbula gelince illa bir flamenkocu gitarist tanıdık buluruz sorun olmaz :)

(link)

Bisiklet içinde baya bir idman lazım bana size yetişmem için şu anda 26 km/h ile 40 km gidiyorum anca :)

@Racsen

oda süper,kafana takma,gelince flamencoyla ilgili herkesi,tanıştırırım:D
ne istersen,gitarda,kahonda(çok severim)ritimde,dansda,aavazda oleeeeeeeey
(link)

@syt093

Tamam C.tesi konuşuruz, hep birlikte çıkarız yola

@hız

Kahonu (Cajon) Türkiye'de bilen birine ilk kez rastlıyorum? Takdir ettim gerçekten.
(Bilmeyenler için) Afro-Amerikalıların geliştirdiği Peru kökenli bir çalgıdır (kökeni en eskide tabi afrika'ya dayanır). Latin Amerika'da, Peru, Şili ve Küba'da yaygın olarak kullanılır. Müthiş bir vurmalı çalgıdır.

(link)

Hocam flamenko değil de, latin amerika (özellikle Şili) dersen ben varım
Ha bir de Irish tabi.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Juanito.Laguna

süpersin,vallah:)
hemde çok iyi çalan bi arkadaş var,ali kırcanın yiğeni ,
kerem kırca,çok samimi arkadaşım,bende öğrenmeyi,çok istedim,ama vakit olmuyor bi turlu,piyano çalmakla yetindik
bu arada,pazar akşamları,sahneye çıkıyorlar,taksim JAZZ TOP BARDA,istersen gideriz

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@hız

Gidelim mutlaka bi ara :)
Ben de şancıydım eskiden, biraz gitar da var, biraz da quena. Piyanoya başlamıştım ama ilerletemedim, iş güç engel oldu.

• Beğen
Tepkiler: hız
Evet 20 aralık ctesi kimler geliyor, şansımıza havada fena gitmiyor, sevgilerle

Ooooooo Ozgur bey Muhammed bey lutfen konu dısına cıkmayalım lutfen:D
Yoksa sanat zehırlenmesınden hastahaneye kaldıracaklar bızlerı:D
Hocam valla helal sıze arada bır boyle konularada gırelım meslekı edebıı ılmı ne bılıyım cıdden hosuma gıttı.Allah muhabbetınızı arttırsın

Hafta sonu turuna rahatsızlıgımdan dolayı gelemeyebılırım.Aslında gelmeyı de ıstıyorum ama sonrası kotu olucak<Malum faranjıt ve bronsıt problemlerım var>
Arkadaslar hafta sonu hava bayaı soguk olucakmıs dıyolar lutfen saglam gıyının ayagınıza patıklerınızı gıymeyıde unutmayın eger gelemessemde kusuruma bakmayın bısonrakı hafta acısını cıkarırız

Geçmiş olsun hakan, haftaya görüşmek üzere ben yarın hava yağmurlu olmazsa çıkacağım ya bostancı yada caddebostan'da olurum 9'da ,görüşmek üzere...,

evet saat 01:30 ve halen devam ediyor sanırım tembellik edeceğim...

Geri