Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Komando okulunda zorluk çekmedim sayesinde, hatta derece ile bitirdim, haklısın.

Çok şükür :)

Scudo
Bugün Murat'la beraber durum gözlemi yapmaya gittik ve hoş görüntülerle karşılaştık. Avcılar kampüsümüze alınan bisikletler iyi durumdalar, İ.Ü. yapıştırmalarıyla beraber düzenlenerek binicilerini beklemekteler. Yaklaşık yarım saat bekledik ve 4-5 adet bisiklet rağbet gördü. Bu da gayet güzel bir rakam :) Ayrıca park alanlarında da kişisel bisikletlerin park edildiği gözümüze takılmadı değil.

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
@Selim Siliğ

Fizik, üç yıldır bizim oralardasın hea ;) görüşürüz en yakun zamanda :)

Kesin gördük birbirimizi de tanışmıyoruz o zaman :) Okuldayım genelde ben gelince ararsan görüşürüz 0534 482 73 00.

Arkadaşlar, bugün Barış Hoca ile konuştum önümüzdeki hafta 14 Ekim Çarşamba günü Avcılar kampüsü'nde Direnç Hoca'nın da katılımı ile tanışma ve durum değerlendirmesi toplantısı yapacağız. Tüm Kampüs ve bölümlerdeki arkadaşlarımız katılması hepimiz için iyi olur. Sayımızın yüksek olması çok önemli. Tarih yaklaştığında buluşma saati ve yerini ( Avcılar Kampüsü'nde) bildireceğiz.
Görüşmek üzere.

merhabalar arkadaşlar bende üi avcılardayım şans eseri gezerken buldum burayıki güzel bi ortam oldugu belli site olarak arkadaşlık ortamı olarak bisiklete zaten gelmiyorum o bi tutkudur :) okula bende bi kez gittim bisikletle degişik bi duygu güzel havalarda gitmeye devam edicem ayrıca buluşma hakkında detay verebilrseniz sevinirim bizde davetlimiyiz acaba? :)

• Beğen
@djmeysut

Tabiki, bisiklete ilgi duyan tüm İÜ öğrencileri gelebilir. Barış Hoca'dan haber bekilyorum. Detayları öğrendiğimde yazacağım.

Arkadaşlar, buluşma yeri ve saatini bildiriyorum. Ben yarım saat kadar önce orada olacağım. Diğer kampüslerden gelecek arkadaşlar güvenliğe ULYO'da Araş. Gör. Barış KİREMİTÇİ ile görüşeceğinizi söyleyebilirsiniz.
Ben de numaramı vereyim 05375747792

Tarih: 14 Ekim 2009 Çarşamba günü
Yer: İ.Ü. Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu
Saat: 15:30

• Beğen
Tepkiler: djmeysut
@Murat İLK

:eek: ders saatine denk gelmesi kötü oldu benim için gelmek isterdim.

@djmeysut

Uzun bir süre orada oluruz gelme imkanın olursa tanışmak isterim.

@Murat İLK

4 buçuk gibi dersim bitiyo orda olursanız eger ben dersim biter bitmez gelirim tanışmış oluruz.

İlk toplantımız 14 Ekim günü belirtilen yerde az kişi de olsak başarıyla yapıldı.

Alınan karara göre bir sonraki toplantı tarihi ve saati 20 Ekim 2009 Salı - 15:00 olarak belirlendi.

İÜBİK resmi ikinci toplantısı olacak olan bu toplantımıza tüm İstanbul Üniversite'li bisiklet sevdalılarını bekleriz.

Toplantı tarihi yaklaştığında değişiklik olsa da olmasa da tekrar bilgi bu konu üzerinden verilecektir.

Merhaba İstanbul

Bugün 15:00-17:30 arası katılımın ilk toplantıya göre artış gösterdiği 2. toplantımızı tamamladık. Gün geçtikçe kulüp adımız duyulacak, az zamanda çok işler başarmayı hedef alarak ilerliyoruz. Katılımın çokluğu ve sizlerin bize olan desteği tüm verimi artıracaktır. Bu nedenle en kısa zamanda tüm İstanbul Üniversite' lileri kulüp bünyemizde görmek isteriz.

Bir sonraki toplantı tarihi henüz belirlenmedi, belirlendiğinde buradan tekrar bildirilecektir. :)

• Beğen
3. toplantımızı 28 Ekim Çarşamba günü yapıyoruz. Toplantıya danışman hocamız ile kampüs koordinatörü de katılacaktır.

Tarih: 28 Ekim Çarşamba
Saat: 14:30
Yer: Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu

• Beğen
Tepkiler: Fatih BALTA
merhaba arkadaşlar.bende istanbul üniveristesi avcılar kampüsü teknik bilimler MYO-uçak teknolojisi bölümüNDEYİM.okula yeni başladım.toplantı saatlerini vs. bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim:)

@Fatih BALTA

Selam Fatih,bende teknik bilimler m.y.o biyomedikal cihaz teknolojisi bölümündeyim.Yarın okulda olacağım sende okuldaysan tanışalım = 0535 719 22 47

Merhaba arkadaşlar. Biz de fen fakültesi fizik bölümünden 2 arkadaşız ve olacak toplantılara özellikle vizelerden sonra katılmak istiyoruz:p

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Geri