Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Yarın Çanakkale'ye gidiyorum Üniversitenin düzenlediği gezi ile Perşembe ve sonraki günler bende katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Scudo
@Murat İLK

Çarşamba ve cuma akşamları Avrupa Yakası Pedal Grubu olarak turlarımız var. Haftaiçi diğer günler gelebilirim müsait olursam.

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
Haftaya pazartesi bir turlayalım diyorum ama katılacaklar bir yazsın bakalım ne kadarız.

@Selim Siliğ

Saat 18:00 civarı gelebilirim. Birde Anadolu Yakası'na geçeceğim için 2 saat kadar turlayabilirim.

• Beğen
@Murat İLK

Tamam Murat istediğin zaman ayrılırsın gruptan. Geri tek dönüşün olur sadece. 18:00'da gruba göre yer tayin ederek oradan hareketle diğer arkadaşları yoldan alarak sahilden bu seferlik Ortaköy'e geçeriz, bir moladan sonra Bebek yaparız geri döneriz. Sen de tek dönmemiş olursun.

• Beğen
yarın sabah anadoluya gelin bence !!!

yani. anadolu ytakası yazıyor ya oraya girin. 08,00 gibi bostancıda bir araya geliyoruz. yanlız.

performans turudur... bacaklarına ve.... güvenmeyen için zor olabilir... :D

yarış bisikletliler içindir...

• Beğen
@lemagro

Valla az önce geldim A.Y.P.G. turundan, yorgunum ama zaten yarın kursum var anca hafta içi akşamları :) Size iyi eğlenceler.;)

26 Nisan Pazartesi İstanbul Üniversitesi Ortaköy-Bebek Turu

Rotamız: Ortaköy sahiline ulaşarak, Bebek sahili.

Hareket saati: 18:00

Hareket noktası: Sirkeci tren garı önü

Tüm katılımcıların bilgisine...

• Beğen
Tekrarlıyorum çok özür dilerim, mayıs yerine nisan yazmışım :D

26 Mayıs Pazartesi İstanbul Üniversitesi Ortaköy-Bebek Turu

Katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Murat İlk
4.
5.
6.

Katılacak arkadaşların da listeye isimlerini eklemeleri rica olunur.

26 Mayıs Pazartesi İstanbul Üniversitesi Ortaköy-Bebek Turu

Katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2. Murat İlk
3.
4.
5.
6.

Katılacak arkadaşların da listeye isimlerini eklemeleri rica olunur.

Çok kişi değiliz gerçi, bugünkü tur epey bir yordu beni te Rumeli Feneri :) Eve yeni girdim ;) Yarın gelemeyecek gibi görnüyorum ama toparlanırsam geleceğim inşeallah, sağ el bilek ve sağ diz kapağımı incilttim. Gelemezsem kusuruma bakmayın.

9 Mayıs 2009 tarihinde yaptığımız ilk gezimiz.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs032.snc1/4307_91753807960_679327960_1701158_5401326_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs032.snc1/4307_91749152960_679327960_1701076_7863827_n.jpg

:)

@Murat İLK

Eminim bu kalabalıkla çok zevkli olmuştur Murat :) En az bir 10 kişi olduktan sonra tad farklı oluyor.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,Edirne'den yazıyorum,2 sene önce mezun olan TÜBİT(Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) üyesi bir arkadaşımız bugün email atmış. Sarıyer Belediyesi ve Üreti-Yorum adlı kuruluşun beraber düzenleyeceği "Küresel Isınma ve Çevre" başlıklı etkinlik için bisiklet turu düzenlencekmiş,bizlerden destek istiyor İstanbul'a gelemeyeceğimiz için bende emaili aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Sağlıcakla kalın .

"5-12 tarihleri arası sarıyer belediyesi ve ureti-yorum.org un düzenlediği küresel ısınma ve çevre başlıklı etkinliğe edirne bisiklet topluluğunu yaşanabilir bir dünya için bedal çevirmeye çağırıyoruz. paneller resim sergileri ve konserlerle devam edecek etkinlikler net program bir kaç gün içersinde elinizde olur. not:ilişkide oldugunuz bisiklet topluluklarına haber verirseniz çok iyi olur.
ayrıntılı bilgi www.ureti-yorum.org herhangibir isteğiniz olursa haber verirseniz seviniriz."

• Beğen
@ali erol

Toparlanıp katılmaya çalışacağız Ali kardeşim. Bilgilendirmen için teşekkürler.

@Selim Siliğ

Teşekkürler Selim,

İstanbul Üniversitesindeki arkadaşlarımızı uygun oldukları bi vakit Edirne'deki gezilerimizden birine bekleriz.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Merhaba bende İst Üniv. Mühendislikteyim, bisikletim yok ama bulursam kafama göre bitane takılıcam inş sizlerle. Bileklerinize kuvvet görüşmek üzere..

• Beğen
Geri