Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Önümüzdeki hafta içi tekrar toplantı olucak. Haftasonu için gezi düşünüyoruz.
Bu arada idibik@gmail.com e-posta gönderirsen google grubumuza senide ekleriz.

Scudo
@Murat İLK

E-posta gönderildi. Fakat benim haftasonları kursum var, haftasonları ancak akşam 8 buçukta müsait oluyorum. Bu saatte çıkarsak harika olur.

Selamlar herkese...
Bugün bahar şenlikleri programına baktığımda çarşamba günü saat 14:00 da düzenlenmiş bir bisiklet yarışı görünüyor. Bilgisi olan varmı acaba? nerde, nasıl olucak?

Doruk sana e-postayı ben göndermiştim. Bende Avcılar Kampüsü olarak biliyorum onun dışında bi bilgim yok. Yarın orda olacağım.
0537 574 77 92 yarın bana ulaşırsanız orda buluşur tanışırız.

Yarın çalışmak zorunda olduğumdan malesef gelemeyeceğim arkadaşlar. Sizlerle tanışmayı bende isterdim fakat sanırım başka zamana. (ör: final zamanı:) ) Umarım katılım çok olur ve zevk alırsınız.
Herkese başarılar dilerim.

Bende büyük ihtimal katılacağım. İnş. zevkli bir yarış olur bu arada yarışta tanışabilirsek yarış amacına ulaşmış olur görüşmek üzere bol şans...

Zaten bu yarıştan beklentileriniz UCI standartında bu yarışa sıkı antrenman programlarıyla hazırlanmış rakipler değil de tanışıp kaynaşma ve yarış heyecanıyla o andan keyif almak bence. Yani tabiikide herkes orda bacaklarını zorlayacaktır ama önemli olan eğlenmek.

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
Arkadaşlar bugün yarış gerçekleşemedi. Kampüs içi kullanım için çok sayıda bisiklet alınmış.
İlgili firma gelip bisikletlerin son ayarlarını yapmadığı için yarış ertelendi muhtemelen yarın olacak.

Gerçekleşse bile onun adına yarış diyemeyiz.Alınan bisikletlerin vitesi yok.Kampüs yakınlarında oturanlar kendi vitesli bisikletlerini getirerek yarışa katılacaklar ve onlar kazanacak.O yüzden yarış değilde İstanbul Üniversitesi bisiklet turu diyelim...

İlgili firmanın geç kalarak bisikletlerin son ayarlarını yapmamalarından dolayı yarış
15 Mayıs 2009 tarihine ertelenmiştir. Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.

Arkadaşlar yarış sonunda gerçekleşti.Gayet eğlenceli oldu.İstanbul Üniversi Avcılar Kampüsünde bisiklet konusunda büyük gelişmeler olacak:

1.Kampüse alınan 40 bisiklet isteyen öğrenciler tarafından kiralanabilecek.
2.Her Fakültenin önünde bisiklet parkları olacak.
3.Kampüs içerisindeki tüm yollara bisiklet yolu olduğunu belirten çizgiler çekilecek.
4.Ve en önemlisi geçmişte açılmış olan fakat ilgisizlik sebebiyle kapatılan Bisiklet Kulübu yeniden açılacak.

Lütfen Avcılar'da öğrenim gören bisikletsever arkadaşlar açılacak kulübe gereken ilgiyi gösterelim...

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
Dün yarıştan sonra konuştuk bisikletleri denemek için getirdiklerini söylediler. Geri gönderilecekmiş, daha iyileri alınacak. Diş Hekimliği Fakültesi Bisiklet Kulübü ile ilgili tüm gerekenler hazır sadece dilekçenin yazılıp onaylanması kaldı o da bir aksilik çıkmaz ise önümüzdeki Pazartesi veya Salı olacak. Şu an için 20'den fazla üyemiz var.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Bisiklet Kulubü için başvurular başladımı_? 20'den fazla üyemiz var derken 20 kişi kayıtmı yaptırdı yoksa sadece aranızda katılacağınızımı kararlaştırdınız?

Kulüp Avcılar kampüsünde açılmayacakmı? Eğer dediğin gibi Diş Hekimliği Fakültesi(Çapa) bünyesinde açılırsa bizim arkadaşlarla kulübe katılma işi yatar.Umarım Avcılarda açarlar çünkü çok güzel antrenman-yarış parkurları var.

Kendi aramızda oluşturduk ve google da grup açtık.
idibik@gmail.com adresine e-posta gönderirseniz sizide ekleriz.

Avcılar kampüsünde açılacağını dün öğrendim, öğrenci kültür merkezindekiler
söyledi ama ilgilenen öğrenci yok. Kampüste tanıdığım hocalara sordum onlarında haberi yoktu.
Geçen hafta ilk gezimizi Büyükada'ya yaptık. Gezimiz olduğunda tüm fakültelere afişleri asacağız.
Diş Hekimliğinde açıldığında üye olabilirsiniz. Avcılar'da henüz gezmedim ama dediğiniz gibi güzel
bir arazi var. Etkinlikler tüm kampüslere göre yapılacaktır. Sadece kampüs için olarak değil
şehir içi ve şehirler arası da olacaktır.

ahh avcılar! da yım da .. bisiklketim yok ya .. yoksa aşağıya bir salarım kendimi taa ortaköy den çıkarım valla ... mersin de o ağustos sıcağında az dağ taş tırmalamadık yani : )

Çağrı için teşekkürler fakat benim amacım gezmek değil bisikletle zaten istediğim yere gidip geziyorum.Amacım açılacak olan bisiklet kulübüyle antrenman yapıp,yarışlara katılmak.Eğer yarışlara katılmayacaklarsa o zaten bisiklet kulübü değil bisiklet grubu olur.Onuda zaten biz arkadaşlarla yapıyoruz...

@FREEKARTAL

Yıllardır bisiklete binmeyen öğrenciler var. İlk amacımız öğrencilerin bisiklet kullanmasını sağlamak.
Yarış takımı oluşturabilmek için önce altyapının oluşturulması gerekiyor. Bunun için de geziler oldukça başarılı.
Yapılan gezilerde başarımı yüksek olanlar belirli bir sayıya ulaştığında takım oluşturmak için başvurulabilir.
İyi bir yarış takımının oluşması için sporcu ile birlikte spor ve sağlık konusunda uzman hocalara ihtiyacımız var.
Bunların sağlanması için önce talep olması gerekir. Bugün yarış takımı kuruyoruz diyelim
kaç kişi katılabilir, önce yürümeyi öğretelim ondan sonra hep beraber koşarız.

Kulüp sadece spor kulübü demek değildir.
Kulüp, "Görüşme, konuşma, okuma, spor yapma vb. amaçlarla yalnız üye olanların toplandıkları yer" demektir.

Yarın akşam ( pazartesi ) için şehir içi ufak bir tur düzenlesek nasıl olur İstanbul?

Geri