Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

ben işletme 3 teyim.ama okula falan uğradaığı yok.bir bisiklet kulübünün kurulduğunu duysam okula gitmeye başlardım heralde.ama bu işe öncülük edecek birisi yok heralde.ayrıca avcılarda oturuyorum.orada oturan arkadaşlar varsa tanışabiliriz.çok ta iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Şan
Scudo
selam bende ist. üni. diş hekimliğinde asistanım
bi organizasyonda her türlü görevi yapmaya hazırım

• Beğen
bir çoğunuz avcılarda galiba,,ben de sınavlar ve yeni işe başlama sebepleriyle foruma girmeye zaman bulamadım..avcılar da bu kadar potansiyel varsa bence durmayın...

• Beğen
edeb fakultesi amerk edeb son sinif... beyazit kampusu tayfasi aslindaa daa kalabalik gibi bi grup kurulabilir kanimca...

• Beğen
Jeo Müh. 3. sınıf, Avcılar, ama Çapa'da oturuyorum. Bir şekilde toplanalım arkadaşlar, üniversitede kulüp kurmak için, ilk önce toplanıp bişeyler yapalım derim...

selam arkadaşlar
son mesajın yazılmasından itibaren epey bir zaman geçmiş ama olsun yinede yazayım birşaeyler...
ist. üni. hukuk fakültesindeyim bende artık sınıfada 3mü desem 5 mi desem bilemiyorum...
the good'da hukuktaymış şimdi onada bir mesaj yollarım. amatörcede olsa bende bisikletle gezmeyi seviyorum.üniversiteliler başlığını açtığımda ist. üni. diye bir sabit başlığın olmamasınada üzüldüm açıkçası. ayrıca herkez birşeyler yapalım organize olalım desede kimse (bende dahil olmak üzere) bunun için yeterli zamanı ayıramamış görünüyor. ist. üniversitesi dağınık kampüslüde olsa hem netten hemde okullarımızda daha fazla görüşmek ve tabii öncelikle tanışmak umuduyla...

Ben de Bilgisayar Mühendisliğinde Yüksek Lisans yapıyorum, bisikletle ilgili yapılacak etkinliklere zevkle katılırım.

i.ü.'lüler için önce ileri bir tarih belirlenerek bir toplaşma oldurulsun, sonra sonra o 'topluluk'laşma da olur bence.... bu arada ben de i.ü. kapsamındayım...

finaller basladi yine bu aralar toplanti toplasma kumelesme vs zor... yaza da cogu arkadas olmaz hadi hayirlisi bakalimmm

üni deki arkadaşlar sizler neden kendi aranızda bisiklet yarışları düzenlemiyorsunuz... hatta bizde katılalım daha güzel olur...

arkadaşlar tüm fakülteler açıldıktan sonra bi toplaşalım derim ben. hatta anlayan varsa yahoogrup falan kursun -nasıl üye olunacağını anlatsın burda ama:D-

kuralım artık şu kulübüüüü....
ben ilk buluşma için 13 eylül cumartesi saat 14 avcılar kampusu diye bi buluşma teklif etiyorum. bisikletlerle gelelim hatta. oturup yüzyüze konuşalım.. ne dersiniz?

çapa dişten levent...

Ben Aşkın, avcılar mühendislikteyim.
Grup toplansın artık tanışalım, başlayalım gezilere. Dediğin tarih yaklaştıkça geleceklerin sayısı artar bence, eminim şu an bu yazıyı görmemiş birçok kişi vardır, umarım kalabalık bi grup oluşturabiliriz.
Biz 2 kişiyiz, diğer arkadaşta beyazıd kampusunde, uluslararası ilişkilere okuyor.

@Mr.Akn

valla umutsuzca bi bakayım demiştim cevap yazan var mı diye. cevabını gördüm çok mutlu oldum:)

ilk başta kalabalık bi grup oluşturamasak bile yapacağımız etkinliklerle kalabalıklaşabiliriz diye düşünüyorum..

neyse daha çok var 13 eylül cumartesiye:D

arkadaşlar bende yeni istanbul üniversitesi deniz ulaştırma işletme yi kazandım ...aranıza katılmaz isterim....

hayırlı olsuuun.. uzatmadan mezun ol inşallah yareppim çok şükür amin:D

kurucaz biz bu kulübü sanki;)

Evet arkadaşlar, herkese selamlar.

Ben daha önce de yazmıştım buraya ama destek bulamadığım için kaldı. Ben de Mühendislikteyim. Hep beraber toplanıp kuralım kulübü, her türlü faaliyette destekleyebilirim. Ancak ilk buluşma tarihiniz 13 Eylül bana biraz ters, ancak okul başladıktan sonra istediğiniz gün olur benim için.

Saygılar.

Geri