Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

arkadaşlar perşembe 23 nisanda belgrad ormanına gitmeye karar verdik.

perşmebe sabah 10 30 da kampüsteki şoktan alışverişimiz yapıp, yollara düşücez.

belgratta mangalda sucuk yapmayı planlıyoruz. mangal keyfi ve dinlenme faslından sonra , küçük çaplı bi orman keşfi yapıcaz.

ne kadar kalabalık olursak o kadar keyifli olur düşüncesindeyiz.

göürşmek üzere
katılımcı listesi;

1. mahmut aslan.
2. burak (monstermania)
3. bekleniyor:D ...

Scudo
1. mahmut aslan.
2. burak (monstermania)
3. ali güven

önceki belgrad gezisine gelememiştim, aklımda kaldı.
geçen pazar büyükada'ya gittik arkadaşlarla, güzeldi;
ancak dönüşte barbaros beni epey bir yordu : )

(link) cuma gününe kadar yağış gösteriyor,
bu konuda biraz endişelerim var, umarım sıkıntı olmaz.

hem bayağıdır sizlerle görüşmüyorduk, iyi olur umarım.

@y0lcu

ali yağmur yağıcak kesin ama çok şiddetli olacağını sanmıyorum. yağarsa tüm orman bize kalır zaten. piknikçilerin arabalarıyla uğraşmayız. yağmurluk alıcam yanıma ne olur ne olmaz.

ben mangal için tel getiriyorum arkadaşlar.

1. mahmut aslan.
2. burak (monstermania)
3. ali güven
4. murat goktas

Malesef ben katılamıyorum arkadaşlar :( Dizim hala iyileşmedi, zorlamak istemiyorum kendimi. Hava da baya kötü görünüyor, sahil şeridinde rüzgara karşı özellikle dikkat edin; son sefer, bir hafta yataktan çıkamamama neden olmuştu..

Haftayaki planlarda her türlü varım, haberiniz olsun :) (Haftaya da son sınavlar telaşı var o da ayrı mesele :rolleyes: )

cumartesi bir triatlon yarışı düzenliyoruz 10km lik bir bisiklet etabı olacak bu etaba katılabilirsiniz arkadaşlar görüşmek üzere!!

Tarih: 2mayıs 2009
Yer: İTÜ Ayazağa Kamp.
Start-Finish: KSB Havuz Binası

msn: onurefes@hotmail.com

görüşmek üzere....

@onurefes

Katılamayacak olsam da izlemeyi düşünüyorum; tam olarak saat kaçta başlıyorsunuz?

@Emre Gökyiğit

Evet.
İTÜ'lüler ses verin!
Harekete geçelim turlar düzenleyelim!

Merhaba arkadaşlar,Edirne'den yazıyorum,2 sene önce mezun olan TÜBİT(Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) üyesi bir arkadaşımız bugün email atmış. Sarıyer Belediyesi ve Üreti-Yorum adlı kuruluşun beraber düzenleyeceği "Küresel Isınma ve Çevre" başlıklı etkinlik için bisiklet turu düzenlencekmiş,bizlerden destek istiyor İstanbul'a gelemeyeceğimiz için bende emaili aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Sağlıcakla kalın .

"5-12 tarihleri arası sarıyer belediyesi ve ureti-yorum.org un düzenlediği küresel ısınma ve çevre başlıklı etkinliğe edirne bisiklet topluluğunu yaşanabilir bir dünya için bedal çevirmeye çağırıyoruz. paneller resim sergileri ve konserlerle devam edecek etkinlikler net program bir kaç gün içersinde elinizde olur. not:ilişkide oldugunuz bisiklet topluluklarına haber verirseniz çok iyi olur.
ayrıntılı bilgi www.ureti-yorum.org herhangibir isteğiniz olursa haber verirseniz seviniriz."

Bisiklete binmeyi öğretebilecek olan? var mı?
İTU mezunuyum...bisikletim var ama kullanmayı bilmiyorum?
yardımcı olabilir misiniz?
ücretle ders verirseniz çok sevineceğim

@emre yüzbaşıoğlu

Bence ders olayı biraz zor. Denge kurmayı kendi kendinize deneyerek boş bir alanda öğrenebilirsiniz. Dengenizi kurduktan sonra da vites değişimi, dönüşlerde kontra gibi şeyleri forumdan okuduktan sonra kendiniz uygulayabilirsiniz zaten;)

yardım edenlere teşekkür ederim..
her şey okumakla olmuyor yalnız........
uygulamada ,gerekli tabi biraz destekle.........

merhaba arkadaşlar bende itüde okuyorum şuan makina müh. bisiklet alıcam fakat kararsızım 650 liraya kadar bütçem var önerileri baklerim :)

@Doruk Atay

teşekkürler sedona 711 v ye baktım paramla alabileceğim güzel bir bisiklete benziyor. yada ikinci el bişey alacağım artık araştırıyorum bu aralar. okuldan geziler yapılıyor mu bizim ben yeni üyeyimde :)

merhaba, itü'de bilişim sistemleri müh. okuyorum. Sedona vitrabike aldım, bu ara yapacağınız gezi varsa katılmak isterim

@yusuf ekin

Yusuf öncelikle bisiklet hayırlı olsun :) Bisikleti yeni aldım demişin ondan bilmiyorum kondisyon durumunu ama Gezi ve Tur Duyuruları kısmını takip et orada geçen hafta kilyosa gittik bu hafta Rivaya gidiyoruz ona gelebilirsin

Geçen hafta 3 İTUlu vardı benim bildiğim :D

İnşallah İTU'de ki arkadaslar tanısırız beraber turlara çıkarız sonraları

@bjk2110
kondisyonum şu an için yetersiz, 1 haftadır maçka parkında çalışıyorum( yaklaşık 1 km civarında tırmanış parkuru var) ulaşımı nasıl sağlıyorsunuz, çünkü Riva bana baya uzak :D bu hafta sonu gelebilmem zor ama gelecek haftalardaki etkinliklere katılmak isterim, gezi tur duyurularını takibe aldım :)

Geri