Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

@ArifB

arif merhaba ,

hergün bisiklete binecek kadar zamanının olması imrendirici.

hafta içi benim bisiklete binmem oldukça zor, sanırım bu haftadan itibaren çarşamba günleri beylikdüzü bisiklet grubunun turlarına katılıcam. onun dışında haftasonu biraraya gelebiliriz.

benim önerim ilk olarak forumdaki turlara grup halinde katılmak.

böylece hem organizasyon için kimse yorulmamış olur, hemde daha kalabalık bi bisiklet topluluğuyla zaman geçireceğimiz için daha enerjik olur.

en yakın 5. nisanda belgrad bisiklet şenliği var.

bisiklet klübüyle ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

yahoo daki gruba üye oldum, burak ta (monstermania) gruba mail göndermiş salı günkü toplantımız için. umarım bisiklet klübünden arkadaşlarda katılır .

Scudo
Merhabalar Mahmut,

Yaz için aklımda bir çok uzun soluklu tur olduğundan şimdiden yavaş yavaş ısınmaya başladım. Kampüs içerisindeki yurtlarda kaldığımdan dolayı da İstanbul'un trafik derdini çekmeden rahat rahat antremanımı da yapabiliyorum. Sen sanırım Beylikdüzü tarafındasın; bu durumda haftaiçi zor olur zaten. Haftasonu her türlü buluşabiliriz tabiki. Buluşmamızda konuşalım bunları.

Belgrad gezisini önermişsin fakat ben çok kalabalık turları pek tercih etmiyorum açıkçası. Bisikleti biraz daha kafa dinlemek ve günlük koşturmacadan uzaklaşmak için kullanıyorum. Tabi ortak bir karar alırsak düşünülebilir de..

Onumuzdeki hafta buluşma öncesinde ben bir tez canlılık yapıp bu Cumartesi(ya da Pazar) gelebilenlerle bir Belgrad turu önereyim. Hava durumundan haftasonunun açık olduğunu görüyorum (yanlız Cumartesi rüzgar biraz problem olabilir); bana katılmak isteyenler olursa beklerim :)

Gelmeyi düşünenler bana arifbayirli@gmail.com adresinden de ulaşabilirler..

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@ArifB

arif pazar günü programım yoğun, cumartesi günü programımda yarın kesinleşicek.

eğer ayarlayabilirsem cumartesi sana eşlik edebilirim.

yarın durumu sana bildiricem .

0 532 497 88 67

sende tel ini yazarsan güzel olur

@ArifB

hocam belgrat turu sonunda şenlik var yani tüm bisikletçilerin bir araya gelmesi gereken bir organizasyon yani birnevi vatandaşlık görevi gibi birşey bu yüzden hepimiz orada olmaya çalışacağız öte yandan yalnız binmek istemenize saygı duyuyorum

bende 4 leventteyim saatler ileri alınınca maslak kampüste yol bisiklet idmanlarna başlıcam arzu eden arkadaşlarla haberleşip parkurları uzatabiliriz

İTÜ tayfası yavaş yavaş bir araya geliyor, bunu görmek güzel :) Bu akşam kampüsteki yurttan (Vadi) monstermania ile gorustuk, tanıştık, beraber yapabileceklerimizi konuştuk. Bu şekilde haberleşip bir araya gelirsek eminim yaklaşan güzel havaları daha verimli değerlendirebiliriz.

Mahmut, senden haber bekliyor olacağım. Telefon numaramı sana mesaj attım. Haftasonu yurttan bir arkadaş daha bize katılabilir, onu da yarın kesinleştireceğiz.(Hava biraz problemli görünüyor ama cumartesiye kadar ne olur bilinmez..)

Ali Emre Bey, sizinle de haberleşerek hepberaber birşeyler planlanabilir. Havalar düzeldiğinde ben de antremanları bir düzene oturtmak istiyorum. Kampüs genel olarak biraz inişli çıkışlı olduğundan oldukça güzel bir antreman olanağı sağlıyor, değerlendirmeye çalışacağım.

Aytekin Bey, haklısınız aslında bu olay biraz daha "geleneksel buluşma" havasında olduğundan katılmak güzel olacaktır. Ama genel olarak kalabalık turlardan zevk almıyorum; bu da sizin de belirttiğiniz üzere kişisel tercih...

evet en azından trafik yok akşamüstü 18,30 gibi servisler çıkınca kampüs bana kalıyor parkur olarakda göle kadar uzatıyorum dediğin gibi çok güzel oluyor ve sıkmıyor

Bugün Arif'le ilk turumuzu yaptık kampüste. Eğer bize katılanlar olursa bu günlük turları daha kalabalık yapmak gerçekten güzel olur. Kampüsün içinde kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda hergün aramızda görmek isteriz.
Dipnot: Köpeklere dikkat! :D

@Ali Emre Akcan

ben de 4 leventteyim adaş, ortak noktalar çok gördüğüm kadarıyla :)

bir de 31 Mart salı günü kampüs cafe önünde yapılması
düşünülen buluşma saat kaçta olacak, bilginiz var mı?

@y0lcu

Saat 14:30-15:00 arası orda olursan bulusabılırız...
Kampüs kafede oturacağız büyük ihtimal. Bekliyoruz hepinizi

@y0lcu

Buluşma Salı günü saat 14:30'da olacak. Mümkün olursa bisikletlerimizle gelmeye çalışalım; buluşma ardından kampüste bir tur da atabiliriz bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılabileceğine işaret etmek için...

@mahmut aslan

hani saat 12:30 du?? 12mi 14mü??

inşallah hava güzel olursa bende bisikletle gelmeye çalışcam bisikletle gelmesem bile bu buluşmayı kaçırmam inşallah....

@yawuzisci

en son 14 30 oldu :D

monstermania arkadaşımızın sınavı olduğu için o saate aldık.umarım uygundur sana da.

bende bisikleti getirmeye çalışıcam. zaten arif ve monstermania nın bisikletleri kampüste olucak.

bisikletlerde gelirse bu buluşma çok daha keyifli olucak :winkenlux

katılımcı listesi

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) serdarsom
4) ArifB
5) Buket Şahin
6) yawuzişçi
7) ???

Benim 13.30'da dersim var. Ders çıkışında(16.30) hala orada olursanız görüşür hatta kampüs içinde turlayabiliriz;)

Selam arkadaşlar,
Ben de bisikletimle katılmaya çalışacağım.
Bisikletlerinizi okulda nereye koyuyorsunuz? Fakültenin dışına bırakırsam gözüm arkada kalır valla :)
Selamlar

@grigri

Ben genelde kampüste uygun herhangi bir yere bırakıyorum; sanırım kilidime fazla güveniyorum :D Bu sene kampüsün bir kaç köşesine (spor merkezi ve havuz binası önü) yerleştirilen bisiklet parkları da uygun oluyor aslında..

Salı günü Kampüs cafe önüne bir yerlere park ederiz. Bisiklet buluşması yaptığımız da belli olsun biraz :p

tanışma toplantımıza ilişkin katılımcı listesi

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) serdarsom
4) ArifB
5) Buket Şahin
6) yawuzişçi
7) grigri
8) ???

slm arkadaslar, bende salı gunu okuldayım gelmeye calısacam ama carsamba ve persembe vizem oldugu için katılamayabilirim. Uzun turlarda ,kamp ateşinin başında görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@karatren

süleyman nerdesin kardeşim. gözlerim özellikle seni aradı forumda :) .

fazla kalamasanda mutlaka uğra toplantıya. sen tecrübeli bisikletçisin gerek uzun yol gerekse kamp konusunda . gelmen,toplantıya katılacak herkes için iyi olacaktır.

salı görüşmek üzere

tanışma toplantımıza ilişkin katılımcı listesi

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) serdarsom
4) ArifB
5) Buket Şahin
6) yawuzişçi
7) grigri
8) berkay benli
9) karatren ( süleyman)
10) ???