Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

işte klasik itü öğrencisi...

herkes konuşur ama toplanıp gezmek zor. Hadi sağlam bi organizasyon yok.

Scudo
Arkadaşlar selamlar bende foruma yeni takılmaya başladım, ne zamandan beri itü'de bisikletçi yokmu diye geziyordum bu başlığı görünce gözlerim parladı :D Bende bisiklet kullanmayı çok seviyorum fakat bisiklet yok :( alırsam sizinle beraber turlara katılmayı gerçekten çok isterim...

meraba arkadaşlar,

ömer ben makina 3.sınıftaym. geçen hafta aldım bisikletimi. gümüşsuyu'ya bisikletle gidip geliyorum.. az önce de forumdan tanıştığımız arkadaşlarla gittiğimiz büyükada gezisinden geldim.. çok güzeldi.. keşke bi itü'lü daha olsaydı ekipte dedim içimden..

yarın yine benim gibi makinacı olan furkan arkadaşımızla faith ormanı dolaylarında araziye çıkmayı düşünüyorumz. biliyorum geç oldu ama gelmek isteyenler bana ulaşabilir. buluşmamız 11-12 civarı 4.levent tarafında olacak..

555 809 1521

forumu uzun zamandır takip eden biri olarak bir bisiklet almak yeni
nasip oldu. 4. sınıfın son döneminde okula elimden geldiğince bisikletle
gelip gitmek istiyorum. geçen perşembe ilk denememi yaptım, ilk gün
heyecanı ile 20km'ye yakın bisiklet kullandım, gölet çevresinde bir
tur attım ve sonuçta yüklendiğim için eski diz ağrım nüksetti.

sizinle beraber uzun turlara çıkamam muhtemelen ancak fatih ormanı
gibi nispeten yakın yerlere yapılacak organizasyonlarda da aranızda
olmak isterim.

hava güzel olduğu günlerde okula bisikletimle gidip geliyorum (4.levent-taksim)
benim gibi makinacı arkadaşlarla tanışsak da (varsa:p) beraber alsak okul yollarını keşke..

Selamlar; Bende makina 4. sınıf öğrencisiyim okula sadece 2 gün gelsem de bundan sonra bisikletle gelmeyi düşünüyorum arada, ayrıca bikaç arkadaş ara ara günü birlik veya kamplı tur girişimlerimiz oluyor. msn yada özel mesaj yoluyla daha etkili iletişim kurarız diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bingöl
@Ozan Güven

turlar için haberleşebiliriz: 555 809 1521..

bu arada hangi günler nereden gidiyorsun okula ozan?

@omer_kt3

Selam ben bahçelievler taksim istikametini sahil yolundan takip ediyorum, stadın yanından okula çıkıyorum, geçen seneler sık sık gelirdim bisikletle okula ama son bir dönemdir hemen hiç gitmedim, sadece pazartesi çarşamba günleri okuldayım bundan sonra pazartesi günleri bu istikametle okula gelmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba,

az önce kültür sanat birliğinin internet sitesini inceledim ve bisiklet klübü malesef mevcut değil. Türkiyenin en önemli üniversitelerinden biri olan İTÜ ' nün bisiklet klübü olmaması üzücü. aslında yakın zamanda böyle bi girişimin olduğunu duymuştum, meteorloji mühendisiliği öğrencisi bi arkadaş koşturuyodu klüp çalışmaları için.

bu konu hakkında bilginiz var mı?

eğer sonuç alınamadıysa bi araya gelip tekrar çalışmaya başlamayı teklif ediyorum.

bunun dışında yazılan mesajlardan bi organizsayon yapılamadığını gördüm.

en azından tanışmak için halihazırda forumda düzenlenen organizasyonlara katılabiliriz.

en yakın 3. geleneksel belgrad gezisi var. buraya İTÜ bisiklet grubu olarak katılabiliriz.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=36890

iletişim için 0 532 497 88 67 yada kuazimolo@yahoo.com

@mahmut aslan

Orda herkesin olacağını düşünmüyorum uygun olan bigünde okulun içinde buluşup birbirimizi tanımamız daha uygun olur bence..

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@monstermania

ben orda olucam , gelen minimum 1 kişi daha olursa grup oluşmuş olur. 2 kişi geliyorum dese zaten diğer arkadaşlar içinde bi' çekim gücü oluşturur düşüncesindeyim.

kampüs içinde tanışalım tabii, fakat bisikletle geçireceğimiz bi günde tanışmak daha güzel olmaz mı?

@mahmut aslan

Kesinlikle daha güzel olur ama 5 Nisan'da açıköğretim sınavı var bende dahil olmak üzere belgrad ormanına gelemeyecek arkadaşlarımız olabilir. Organizasyondan önce okulda buluşup tanışırsak sonrasında da birşeyler ayarlayabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
@monstermania

o zaman ilk buluşma teklifini ben yapayım.

itü lü bisiklet kullanıcıları olarak tanışıp kampüs içinde veya dışında beraber organizasyonlar yapmak için biraraya gelelim.

salı günü 12 30 da maslak kampüsü 75. yıl merkez kantininde buluşalım, eğer herkes için uygunsa.

iletişim için 0 532 497 88 67 kuazimolo@yahoo.com

görüşmek üzere...

@mahmut aslan

arkadaşlar katılım listesine adınızı yazarsanız sevinirim

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) ???

Arkadaşlar merhabalar,

ITU'de şu anda aktif olarak çalışan bir kulup olduğunu biliyorum. İletişim listelerine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz :

(link)

Bu dönem pek bir hareketlilik yok gibi duruyor. Ben de bu donem bisiklet aldığımdan geçen dönemki etkinlikleri takip edememiştim.

Forum kullanıcıları olarak kampuste bir bulusma duzenleyebiliriz, guzel olur. Ayrıca ben hafta ici hemen her aksamustu kampus icinde antreman turlarına cıkıyorum, ilk bulusmayı boyle bir şey de yapabiliriz; maksat kuru kuru olmasın :) Ne dersiniz?

Kampus dısında da ders olmayan gunlerde ve ozellikle haftasonları Sarıyer tarafında turluyorum; beraber takılırsak guzel olur..

Arif

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) serdarsom
4) arifb
5) ???

1) mahmut aslan
2) monstermania
3) serdarsom
4) ArifB
5) Buket Şahin
6) ???