Scudo Sports

İstanbul Teknik Üniversitesi

Scudo
üni deki arkadaşlar sizler neden kendi aranızda bisiklet yarışları düzenlemiyorsunuz... hatta bizde katılalım daha güzel olur...

Yarış düzenlenmiş olması lazım Mayıs ayında

bende en yakın zamanda bi bisiklet alıcam forumu dolaşırken gördüm burayı hazırlığı geçtim bu sene fizik müh. başliicam bianchi magnum alıcam beykozdan gelmek zor olur ama belki okulada gelirim bisikletle

Vadi günlerimde bisiklete başlamamış olmama üzülür dururum :)
Selamlar

ben de elktrik bölumune baslıorum antalyadan gelicem ama bisikletimi yurtta kalsam nasıl getirrim nereye koyarım onu dusunuyorum bi cözum sunuyolar mı yoksa size katılmam cok zor galiba

Merhaba, öncelikle tebrikler.
Eğer ITU'nün kendi yurtlarında kalacaksanız bisiklet sorun olmaz (odanıza alsanız bile karışmazlar, zaten 1 hafta sonra güvenliklerle kanka olursunuz, ayrıca bisikletli tanıdıklarım da var yurtlarda kalan) ve kampüs içi kullanım için süper olur. Senin fakültenin bulunduğu Maslak kampüsü hem Belgrad Ormanlarına hem de sahile de yakın. (Sahilden kampüse sıkı bir rampa var orda bol bol kas yaparsın :) ) Mutlaka tavsiye ederim.
Selamlar.
@muratgoktas

• Beğen
Tepkiler: Berkay Benli
Valla bu bilgi benim içinde çok yararlı oldu.

Ben de elektronik mühendisliğindeyim çünkü. Elektrikle kardeş sayılır :)

Selamlar...

Arkadaşlar aramıza hoş geldiniz, bu sene bisiklet anlamında daha hareketli geçecek diye umuyoruz kendi aramızda daha ciddi konuşmalar içindeyiz, okulun açılmasıyla bir araya gelip hep birlikte konuşuruz.

Mrb arkadaşlar bende busene itü elektriği kazandım

@grigri

Aynı üzüntü bende de var, çok aklıma geldi bisiklete binmeye başlayım filan diye ama öğrencilik hali bütçe filan derken nasip olmadı bi türlü. Şimdi bisiklet var ama vadi yok :( keşke o günlere tekrar geri dönsem de, hafta sonları taksime değil de bisikletle Kilyosa, Sarıyere filan gitseydim, kampüsteki köpeklerle bisikletle dalaşsaydım, İstinye delikanlılarından bisikletle kaçsaydım, gecenin körü aç kaldığımda yemek bulmaya tabanvayla değil de bisikletle gitseydim, sınava yetişmek için taksiye değil de bisiklete binseydim, keşke keşke keşke..
Bu arada istinye dereiçinden poligon tarafına çok güzel bi yokuş var, kas yapmaya birebir, İstinye bayırından sıkılanlar için iyi bir alternatif olur..

Arkadaşlar merhaba ben de istanbul teknik üniversitesinde okuyorum 4. sınıfım anca bu sene aklıma geldi bisiklet sahibi olmak benimde :)
Vadide kalıyorum.
Bütçeyi evdekileri bir şekilde ikna ettim ve 500 e filan çıkardım ama nasil bir bisiklet almam gerektigini bilmiyorum.
Sedona Borla
Sd 311
Trek fx 7
bu üçünden birini düşünüyorum.Hangisini almalıyım ya da başka bisiklet önerisi olan varmı ıdır?
kkazim adli arkadaşla hayallerim ayni :) kilyosa gitmek sarıyere gitmek vb vb.
Aranızda bisikletini sataninizda vardir belki varsa burada paylaşırmı ilanini teşekkürler selamlar herkese

arkadaşlar bende bu sene itü ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK (İ.Ö)kazandım bu kadar bisiklet sever olması çok güzel ama bnde akşam öğretimine gideceğime yanıyorum:(

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle haber veriyim...

21 Eylül pazar CAR FREE DAY-OTOMOBİLSİZ GÜN

www.bisikletliler.org

Buluşma yeri : Kabataş iskele İSPARK otoparkı

Saat : 12:00 de buluşuyoruz. Bisiklet otoparkımızı açıyoruz. Çeşitli aktiviteler sonrası,
Saat: 12:30 Bebek parkurunda pedal çeviriyoruz.
Saat: 13:00 Ortaköy
Saat: 13:30 Bebek mola
saat : 14:30 ortaköy
saat: 15:00 kabataş

Dünyada 1997 yılında Fransa da başlayan hareketi Ülkemizde bisikletliler olarak ilk 2000 yılında Lüleburgaz da başlatmış idik. Aynı yıl etkinlik Avrupa Birliği desteği ile genişletilmiştir. her geçen yıl daha çok ülkenin ve şehrin katılımı ile büyüyen European Mobility Week hareketi TEMİZ ÇEVRE, YAŞAYAN ŞEHİRLER VE DAHA İYİ BİR GELECEK için önemli bir atılım olmuştur. ((link)) Bu sene European Mobility Week Avrupa'daki 2000'den fazla şehirde kutlanacaktır.Final Günü ise tüm dünyada CAR FREE DAY - otmobilsiz gün etkinlikleri yapılmaktadır.
Geçen yılda bisikletliler olarak katıldığımız bu etkinlik bu yılda sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile düzenlenmektedir.

Sonrasında okula bisikletle gitmek isteyip anadolu yakasından geleceklere öneriler...

İSPARKlar parklarına bisiklet üniteleri yerleştirmeye başlamış... 4 Leventten sonraki otoyol yoncası, bisikletle okula gitme hayallerine sekte vursa da kadıköy(yahut üsküdar) İSPARKlara bisikletimizi koyup oradan vapur-otobüs ikilisini kullanmak gayet verimli olacaktır(ulaşım ücreti-spor-kardiyovaskiler sistem sağlığı vs.). Bilginize...

herkese merhaba bende uzay mühendisliği öğrencisiyim yeni aldığım ve yeni geldiğim okulumda bisikletsever arkadaşlarla tanışmak ve pedallamak istiyorum. herkese yeniden merhaba beraber pedallayabilmek dileğiyle

yahu ben anlamadım nasıl irtibata geçeceğim siz itülü arkadaşlarımla

Geri