Scudo Sports

İstanbul - Tekirdağ

Bahadır Kubaş

Aktif Üye
Tepki
96
Bisiklet
Cannondale
Selam arkadaşlar hazır xc1000 almışken bi tekirdağ turu yapayım dedim :) Turu bayramdan önceki hafta veya sonraki hafta yapmayı planlıyorum. Tekirdağ Gazioğlu sahildeki yazlığımızda 1-2 gün konaklayıp geri dönücem. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa misafir etmekten memnun olurum tabii :D

işte rotanın linki (link)

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Scudo
tarih kesin değil bayramdan bir hafta önce veya bayramdan sonraki hafta yapmayı düşünüyorum. Ya D en azından ramazan bayramının haftasındaki haftasonuda olabilir :D katılmak isteyenler için hangisi müsait olursa o zaman

Teşekkürler, sempatik görünüyor! Hatta gönül istiyor ki oradan da Edirne'ye pedallamak. Eğer nasip olursa size eşlik etmek isterim.

Başarılar...

Haftosonuna sığacaksa (+1 iş günü de olabilir) ben de katılabilirim :)

@uğur yılmaz

haftasonuna rahatlıkla sığdırız. Zaten yol gidiş geliş 240-250km ilk gün gider bir gün konaklar üçüncü gün geri döneriz uyarmı ? :D

@ismail saltık

2 eylül cuma veya 9 cuma eylül herkes için iyi olur diye düşünüyorum cumartesi deniz vs. pazar günüde dönüş yaparız. Herkes fikrini söylesin ona göre kesinleştirelim :D

@Bahadır Kubaş

Kaç kişiye kadar misafir etmekten memnun olursun acaba ?:)
Bende isterim

tura bende katılmak isterim. ancak tekirdağ (yeniçiftlik) beldesinde sizden ayrılırım dönüş yolunda yine haberleşiriz birlikte döneriz.

@Rıdvan UĞUR

valla yazlık ufak ancak 2-3 kişiyi misafir edebilirim :D dahada gelen olursa çadır kuracak yerimiz var bahçede tabii :D

hmm anladım daha önce gittinmi hiç?

Ciddi olan arkadaşlar özel mesaj ile msn adreslerni yollarlarsa ekliyeyim detaylı konuşalım

Merhaba Tarihi kesinleştirin bende size yeniçiflike kadar eşlik ederim. Tabi hafasonuna gelirse.

Bana uyar. Gelmek isteyip de kota yüzünden kalanlar olmasın derim. Kalabalık olacaksak kamplı yapalım, çadır vs alırız yanımıza. Haftasonu için güzel bir etkinlik olur.

arkadaşlar çıkış tarihi 2 Eylül dönüş 4 Eylül olacak. Çıkış günü ramazan bayramının son gününün hemen ertesi gününe denk geliyor

Bu tura ben de katilmak isterim zaten kaç zamandır aklımda Marmara Ereğlisi'ne gitme düşüncesi vardı. Dönüşte ya da gidişte uğrayabilirim sanki. :)

Bir aksilik çıkmadığı takdirde eşlik etmek güzel olacaktır. Kamp tadında olacaksa bi de daha da güzel olur diye düşünuyorum!

Takipte kalalım :)

@Anıl Aşkın

katılım fazla olursa kamp tadında olacak Marmara Ereğlisi nasıl olsa yol üstünde kalıyo gidştede dönüştede eşlik edersin :D

evet tekirdağ turu için konu günceldir.

Geri