Scudo Sports

İstanbul - Tekirdağ

Turun tarihi kesinleşmiştir.
Gidiş 20 Ağustos cumartesi sabah 06:00-07:00 arası yola çıkış saatimizdir.
lay lay lom bir sürüşle öğleden sonra saatlerinde tekirdağda oluruz tahminimce.
PAzar günü deniz keyfi şehir gezintisi vs. diye geçer, Pazartesi günü sabahtan yola koyuluruz.
Katılacak yada fikir vermek isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum :D Böylece daha sağlıklıorganize oluruz:D

Scudo
@Bahadır Kubaş

sevgili burak dostum,turunu açarken gelenleri yazlığımda ağırlarım kısmı iyi niyetli olduğu kadar diğer yönlerinide düşünmen gereken bir ayrıntı sanırım.işin aslı açık sözlü olmak gerekirse bu turu direk konaklamalı yap ama yazlığında değil.yazlık lafını duyan ışığı gören misali atlamış :D :D kimse alınmasın sözlerime.tartışma falan yaratmak da istemem.zaten tartışma konusunda babamı tanımam :D buradaki maksadım tanımadığın pedalcı dostlar ile evinde kalmaman.en azından bence daha önce turlarına katılmış kişileri tercih etmen.ben belki gereğinden fazla risk almayı sevmeyen bir modelim ne yazıkki.uyum sorunu haricinde burdan saymak istemediğim onlarca kötü olaya maruz kalma durumuda olabilir.bana sorarsan sen evine yakın olabilirde,belli bir yerde çadır kurarark bu turu hallet.yaşın genç iyi niyetlisin ama riskleride göz ardı etme derim.ayrıca geçen ay tekirdağa ardından da edirneye gitmiş bir pedalcı olarak söylüyorum sabah 7 de çıkarak laylaylom sürüş şekli ile öğleden sonra tekirdağa ulaşırsan ne mutlu sana.sürüş laylaylom olacaksa (bu laylaylom kelimesini de kim çıkardıysa artık :boese157: ) sen varışı akşam üzeri yap bence.kamp malzemeleri falan da olacak yanınızda.öğleden sonra yemez gibime geliyor.:rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Kubaş
@enver avcı

Açıkçası sonradan evde agırlama işinden vazgeçtim çünkü, katılımın 3-5 kişiyle sınırlı kalmayacağı sonradan kafama dank etti :D E tabi işin içine birde tanımadığın insanlar girince tam bir muamma oluyor (lütfen kimse alınmasın) kimin ne oldugunu bilemeyiz (herkes için geçerli) o yüzden kamp tadındamı olsun, yoksa herkesin gideceği yerimi var, sadece gidiş gelişte ve gezerken yol arkadaşlığımı olur bunu hep beraber ortaklaşa karar vermeliyizki sonrada anşalmazlık olmasın kimsenin kırlımasını istemem.
Ha bu arada laylaylom derken en azından 20 km'de bir durup foto çekmek su içmek gibi duraksamaları kastediyordum :D Şimdiye kadar bisikletle 50 kmden fazla yok gitmedim birazdan ondan laylaylom gidelim istedim sonuçta tecrübeliler var tecrübesizler var :D

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri