Scudo Sports

İstanbul-tekİrdaĞ bİsİklet turu...02-12-2012 (davetİyedİr)

@Ozkan Aydin

(link)

wunder durum iyi....olasılık yüzde 20 hava en azından soğuk değil..üşüme olmayacak sabah ayaz var akşamda soğuk..

(link)

accu saat saat,
saat 08.00 de bir saat yağmur ta akşama yağmur saat 19.00 da bu durumda gideriz....akşama değişmez ise...ısı 17 derece gayet iyi.

Scudo
Gidişat kötü görünüyor :D Sabahtan beri durmadı yağmur. Yarın da sağnak yağış uyarısı var.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
sevgili soner dostum enver dostumun işi çıktı malesef ben ona bakıyordum anadolu yakadan yetişmem imkansız ...
ayrıca hava durumu wunderde kötüye gitmekte bu gün aralıklar ile yağmur olması sonucunda yarın tüm sahil yolları ıslak olacak bu durumda benim için sorun yok ama özkan için var evet bir adet yeni tekirdağ turu topiğini açıyorum ve davetli listelerini hazırlıyorum .....

evet yeni topik...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=109300

Islak yollarda risk artmakta ama son karar sizin yine de geliyoruz derseniz biz karşılamaya hazırız :)

@Kudret Kurtcebe

ABİ Yapacak bir şey yok bütün gün bisiklet sürdüm...Çok islandım hızımda çok düştü..Sabah 45 bastıgım yolu 25 ile döndüm.........

@Soner Kanar
soner acele etme gideceğiz azıcık sabret havalar biraz daha iyi olacak aralık ayı pazarları paso yağış accunun tahmininde,,,
genede bakacağız ,aralığa inşallah bi pazar güneşli olur ısı 10 derecede olsa önemi yok.ve rüzgarın durumu ...en önemlisi asla yağış olmaması lazım ..rüzgarda 40 km lere çıkmayacak lodos bizi bitirir..poyraz ise giderken sağ yandan vurur dönüşte sol önden çarpar yolun durumu sert rüzgarlara müsait değil..

Yarın akşam 5 e kadar yağmur yağma olasılığı %20 görünüyor. Rüzgarda çok düşük.

@Can Vural
can öyle diyorsunda benim durumum yaş oldu ..saat 07.00 de atatürk kavşağına asla yetişemem en geç deniz otobüslerine baktım sefer yok bostancıdan avcılara sefer var hafta içi , o da saat 09.00 da başlıyor hafta içi gene ters saat ..o kadar uzaktayımki yetişmem imkansız bu gece avrupa yakada kalmam gerekirdi enver hocanın işi çıkınca benim olayda suya düştü araç kurtaracaktı beni özkan kankide bu durumda pek yanaşmaz yerler yarın ıslak olabilir gece yağış geçişleri var özkan kankanın tekeri silik..geriye soner kaldı onun fikri ne olabilir onuda bilemem diğer dostlar hücre çeperi ve demirtaş evet derse gidebilirsiniz...

(link)

olasılık 50 ye çıktı yani yarında yağacak..

Arkadaşlar bir performans yapalım ve dostlarımızı ziyaret edelim dedik valla yer gök AĞLADI resmen .Böyle bir şans olabilir mi ? Bu havada yola çıkıp 240 km yapmak bisiklet sporundan çok EZİYETE ve İŞKENCEYE dönüşür. Turu daha uygun bir havaya ertelemekte fayda var bence.Hiç merak etmeyin Tekirdağ gidiş dönüşünü en kısa zamanda İNADINA tamamlariz

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
@Ozkan Aydin

iki topik var sonerin ve benim kardeş topik ilan eder patlatırız topikleri...accuya göre günlük gülüstanlık..enver hocanın işi çıktı ben kaldım yaya zati yetişemem başka zamana kaldı ,,,

[(link)

Başka zamana kaldı bu tur için bisikleti takasa verdim..Sıfır Salcano City sport aldım eskisi ile ayn kilo 28 jant param buna yetti..Zamanla maşayı düzlersem hafiflerde... Bisikletin 300 lira masrafı vardı.Bende 200 lira koydum...Degiştirdim ama arka lastik patlamış.Yada ne oldu anlamadım..Bakırköyden Küçükçekmeceye gelene kadar.....Continentalin patlamaya dayanıklı lastiği idi ne oldu anlamadım yarın onu göstericem...

@Soner Kanar

iç lastiğe baktınmı soner patlak oradan olabilir ayrıca teker içinde elle yoklama yapıyorsun diken miken demir parçaları kalıyor yeni iç lastik takdığında gene deliyor...

@Can Vural

evet doğru olsun vaktimiz bol bir sürü pazar var, illaki gideriz yalnız sabah yerler ıslak idi ben öğle sonrası çıktım yerler kurmuş idi bu gün 18 derece oldu accudan 9-16-23 paso yağmur var..son anda değişirse aralıktan hareket olabilir tekirdağ ile hesap bitmedi ..

Gelemediniz bazı sebeplerden dolayı İstanbul yollarını bilmem ama Tekirdağ civarları kuru ve sıcacıktı Rüzgar hafifti güneş yaktı geçti bugün saat 16:00'ya kadar.Bizde saat 10:00 gibi toplanıp Marmara Ereğli'sine gidip geldik 80 km kadar bir yol katettik.Çok harika bir havayı kaçırdınız.Kısmet değilmiş başka tarihe buluşmak dileğiyle :)

Aynen abicimburada sıcaktı her yerimden ter aktı:))

Geri