Scudo Sports

İstanbul-tekİrdaĞ bİsİklet turu...02-12-2012 (davetİyedİr)

@Soner Kanar
soner bi kere kafaya takdık kurtuluşu yok tekirdağın, gerçi dönüşte biraz sıkıntı oluyor emniyet mesafesi olmayan yerler var oralarda süratli gitme durumu..hücre çeperi nikli arkadaş niyetli gelmek için yalnız hepimizin ortak buluşma noktası tam olarak belirlenmedi enver hocamın aracı ile avcılara geleceğizde ama bende bilmiyorum tam çıkış noktasını...geçen sene çıkışı büyükçekmeceden yapmış idik ..uğur da niyetli araç ile tam çıkış noktasına gelir ya da biraz daha ilerde olur 214 km dedi özkan kanki toplamına şimdi sadece gidiş 107 km ben haritadan aslında tam çıkış noktasını belirleyebilirim 107 km üzerinden ..lastik patlayacak işin cilvesi o ...

Scudo
(link)

atatürk bulvar kavşağı tam 107 inci km de yani başlangıç orası olursa bence mantıklı olur herkez kavşağa gelir....toplamı 214 olmakta bu ct akşamı hava kesinlik kazanacak..durumu irdeleme yaparız...

Abi ben böyle harita çizmesini bilmiyorum....Sende olmasan ne yapacaktık bilmiyorum..Abi o kavşagın az gerisinde metrobüs duragı var....Üstü meydan..Belicıum var belediyenin ora rahat park yerleri var..Arkadaşlar arabaları oraya bırakabilir....

@Soner Kanar

o.k soner kavşağın az gerisindeki dediğin yerde toplanma yeri olur ....bir de biliyorsun takımlar tam olmalı en önemlisi iç lastik lazım pompa, gerisi teferruat...sırt çanta ağırlık yapar orta boy bir adet bel çanta bisiklete bağlı çanta olabilir ama büyük olması dez avantaj olur .....ben genelde yemem yanıma çıkın alırım tabi su da olur da ,bu kış aylarında pek su kaybedeceğimi zannetmiyorum..

@Can Vural

o.k can dost...yalnız ct akşamı hava durumuna bakarak karar alma ...şu an sağanak yağmur son anda süpriz olursa hava değişirse gidiş olur..erteleme 9 una olur..

Ben mesajı yazdığımda Accuweather tüm günü güneşli gösteriyordu. 10-15 saat geçmeden tüm gün yağmurlu oldu sitede :S
cumartesi benim durumda netleşir ;)

@Hucreceperi

malesef hiç belli olmuyor yalnız ct akşamı kesinlik kazanır

link wunder..
(link)

Pazar---wunder yağmur yok sağanak yok yüzde 20 yağış olasılığı,,,,bütün gün çok bulutlu akşama yağmur geliyor...
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/partlycloudy.gif
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 17C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: GB.

Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_chancerain.gif
Parçalı Bulutlu. Düşük: 11C. Rüzgar Hızı: 20-30 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB. Chance of Precip. 60%.

Hourly Data
6AM
12 Noon
6PM
12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası
13 | 11
16 | 11
14 | 12
13 | 13
Rüzgar
20 km/h GGB
24 km/h GGB
15 km/h GB
22 km/h GB
Nem oranı
85%
75%
86%
95%
Chance of Precip.
10%
10%
10%
40%
Bulutluluk
70%
58%
63%
77%
Durum
Çok Bulutlu
Parçalı Bulutlu
Parçalı Bulutlu
Yağmur Olasılığı
Gün Doğumu & Gün Batımı
7:11 AM
4:36 PM

(link)

accu değişti yağmur saat 11.00 de var yalnız istanbul için o saatte tekirdağa varacağız tekirdağda bizi yağmur beklermi onu bilemem ....saat 16.00 da bir yağmur daha toplam 2 saat yağmur var turu hızlı bitirirsek 2 saatlik yağmur bizi bozmaz dönüşte saat 16.00 araca yetişirsek yağmura yakalanma az olur sağanak değil sağanak yağmur ormanlık ve yüksek yerlere düşer sahil tarafında sağanak olmaz...nadir olur..

aşağıda accu çuvalladı saat 10.00 -11.00 - 12.00 yağmur anadolu yakada yağmur yok güneş var yağmur bulutları geçiyor yağmur yok..bu accu her zaman çuvallar..

(link)

Enver,Kudret Abi bende gelmek isterdim.Ancak Istanbul disindayim.Ileriki bir tarihte (en erken 16 aralik) benzeri bir organizasyon olursa bende katilmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Eren Tublek

eren dost selamlar....valla havaya bakıyorda şimdi biraz daha hava tahmini bizden yana oldu bu gün,,
ct akşamı kesinlik kazanır hava iyi olursa gitme durumu olur ,,,enver üstad hocam artık topik açmıyor tekirdağ için onu kandırırsak olur......yalnız 2 aralıkta gider isek 16 sı bence zor ....aslında senin için nisana ayar çekme durumu ,hem havalar oturur yada mayısın ilk haftası .....enver üstadı kandıralım derim..;)

son durum tahminleri..

wunder, yüzde 20 yağış olasılığı..

(link)
ve accu 3 saat yağmur saat 08.00 de 11.00 de ve akşam 16.00 da....

(link)

@Eren Tublek

eren bence baskı yap derim...akşam giriyor foruma enver hoca saat 02.00 lerde yahu o saatte ben uyumuş oluyorum..gündüz yok iş güç kafa iyice karıştı enver hocanın ,
anca kafasını seleye geçince topluyor, varmı başka alternatifi basacak kendisine gelecek uzun etaplarda..

(link)
Tekirdağ için pazar günü %20 tahmin var
(link)
accu de akşam 19 dan sonra yağış gösteriyor
şu anki duruma göre tur yapılabilir yarın netleşir durum gelişmeleri takip ediyorum.Sizleri karşılamak için topikteyim. :)

@İslam Gölge

tekirdağa selam olsun islam dost, gene buluşacağız geçen nisandaki gibi de o köfteci merkez olur ya da gene geçen seneki yerde buluşulur yalnız ben 30 dakika içinde dönüşe geçme durumuna geleceğim dönüşe 107 km olacak ayrıca üsküdardan eve 8 km yolu tek gideceğim akşama istanbulda yağmur olacak ...hava inşallah bozmayacak..

kendi prosedürümü yazayım yalnız bu sadece beni ilgilendirmekte diğer katılımda bulunacak arkadaşları asla bağlamaz ben sadece baştan nasıl süreceğimi yazayım sonra yalnış anlamalar olmasın....
buluşma yeri atatürk kavşağı olursa oradan 107 km yazıyor tekirdağ..ilk 60 km de durma yapmak istemiyorum silivri taraflarında tırmanış var 6-7 eğim hiç bi zaman kartepenin 9 eğimlerine benzemez ora daha zor tabi ve üstelik 18 km rampa evet hafif tatlı eğimlerde durma yapmadan gideceğim lodosun şiddeti önemli tek kalabilirim ona göre tempo yapacağım ki yorulmayayım aynı tempoya sahip arkadaşlar ile değişmeli yer tutabilirizde lodos batıdan eseceği için çaprazlama yapmak lazımda o da imkansız o yolda emniyet şeridinde sorun olur.. beni geçecek tempoda arkadaşlarım olabilir onlar basacak ve beni beklemeyecek ben kendi tempomu koruyayarak ilk 60 km yi alacağım bakalım kaç saatte alacağım 60 km ye eşdeğer rampaların eğimlerin 6-7- 10-19 olduğu şile bıçkıderede durmadan 2 saat sele üstünde kaldım 10 dakikasıda var ortalamam 27.7 idi bu çizgiyi korursam ilk 60 km de 2 saat 10 dakika sonra, başlangıç saat 07.30 olsa, saat 09.40 da 60 ıncı km de olabilirim geriye kalır son 47 km ..en çok 15 dakika mola sonra basmaca son 47 km de durumumun ne olacağını bilmiyorum tempoyu çekebilirim bu arada lodos etkisini arttırmış olabilir... saat tam 11.30 da tekirdağa girmiş olursam çok iyi olacak ,,,,ve yarım saat mola 12.00 dönüş dönüşe 107 km var aracın olduğu yer. gene ilk 60 da durma söz konusu olmaz ise iyi olacak benim için esas olay tabi dönüşte tepilecek 60 km deki tempom bu tempo geriye düşebilir 2.5 saaat diyorum ona ,saat 14. 30 da son 47 km ye soyunacağım saat 16.30 da hava kararacağından son 47 benim için önemli olacak..

offf bel fıtığı zamansız buldun benii..................:( :(

evet gün cumartesiye dönerken tur durumunu netleştirmenizi bekliyorum saygılar :)

Geri