@enver avcı
saat 06.15 de beşiktaşa gelebiliyorum baktım üsküdardan motor var kışında ,
06.10 da motora atlarım saat 06.15 de beşiktaş barborostayım kavacık bana ters çünki çok uzak ...erken kalkmak lazım ..
sağanak yok 24 saatte durum değişir ct belli olur bence yağmur akşama gelecek tur bitmiş olur ısı 17 derece üşümeyiz yahu..yalnız 30 dakika sonra dönüşe geçmek istiyorum malum karanlık yerler var emniyet şeridi sıfır bazı yerlerde eğerki köfte olayı olursa siz yeyin babo beni dönüşte yakalarsınız nasılsa aracı park ettiğimiz yere dönmeyecekmiyiz...aynı adreste kesin oluruz...en son beşiktaştan son motor 01.00 de..üsküdara ..ben derimki mola az olsun vakit kaybetmeyelim..
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546534_3611626178839_1396958508_n.jpg
geçen tekirdağ turunda cevizli sucuk iyi gelmiş idi bu sefer lop yumurta olacak bende......
enver hocam hiç kendimizi kasmayalım 2 si fırtına olursa rüzgarın hızı 40 lar olursa aynen 9 una ,olmadı 16 sına olmadı 23 üne sonrada 30 una aralık ayı tekirdağa ayrıldı bi kere, iş bitecek, ya bitecek ya bitecek..
(link)
accunun tahmini inşallah çıkar saat saat hava durumuna göre bütün gün güneşli ve 26 km rüzgarın hızı...şansımıza gene güney batıdan esecek geçen nisan ayındada aynı idi....ama 26 km fazla sayılmaz