sonEr´´
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.374
- Bisiklet
- Salcano
Evdeki ufak tefek işleri hallettim..Sözde saat 7 gibi çıkacağım yola saat 12:00 de anca çıktım...Yine rastgele girdim sokaklara rampalara , caddelere ne yapsam ki dedim ?? ne yapıyım ne yapıyım derken aklımdan tekirdağ geçti..Bu sefer e5 üzerinden acımasız rampalara karşı bu turu gerçekleştirdim...Fazla uzattırmadan fotoşlara geçiyorum 
Mutlu bisikletçi resmi (bu resmin tekirdağ ile alakası olmadığını şimdi çözdüm olsun yinede iyi çıkmışım
)
(link)
Hehhhh tamam bu resim işte tekirdağ ile alakalı
saat 12:10 sularında yola çıktım ve km saatini açıyorum..(bu yola girene kadar rampa dolu ortalama 20 ile başlamak yerine direk 35 ile açıyorum hahahah
)
(link)
bu adam bu arabayı takla attırmış ya
geçmiş olsun dedim
ama baktım baktım bu adam bu aracı nasıl ters yöne doğru çevirmiş cozemedım:7:
(link)
e5 ' e girdim bile hahaytttt :rolleyes: kücccükçekmece taraflarındayım ortalama buraya kadar 36 civarıydı trafik sağolsun 34e kadar düştüm
(link)
foto çekmeyi unutuyordum ya
şu göle girmek için nelerimi vermezdim..güneş tepedeydi ama ben seviyorum güneşi sıcak ve güneş beni motive ediyor...(mazoşistmiyim neyim :S)
(link)
Önümde uzun bir rampa var ve karnım hafiften acıkmaya başladı..Enerji geliyorum demezzzzzzzzzz
(link)
hem güzel manzarayı seyrediyorum hemde rüzgarı arkama alarak hızımı 45-50 km ye çıkarıyorum ve bu hızı çok rahat koruyorum..beni iten bu rüzgar dönüşte canımı okudu..bu sırıtan suratın halini donuste gormenız lazımdı..acayip argo kelimeler ile büzüşmüş haldeydi

(link)
silivri'ye geldim sanırım bende emin değilim ama tekirdağ'a çok az kaldı...beni boşverin şu güzel manzaraya bakın
(link)
Veeeeee tekirdağ'a ulaştım..amaç performans ve nonstop olduğu için çok foto çekmedim..bimden 4 adet muz alıyorum..2sini şarışın ve çok güzel olan kasiyer hanımla sohbet ederken götürüyorum..Kendisinede ikram ettim ama olmaz sen hakettin onları diyerekten geri çevirdi
foto çekmek köprüye çıkınca aklıma geldi 
(link)
ve istatistik köşesi
110 km , 35.3 ortalama , max hız 93 km , bisiklet üstünde geçen zaman 3saat6 dakika
Alınan zevk , haz artık adına ne koyulduysa o güzel duygu paha ve değer biçilemez diyor bu turuda burada noktalıyorum

(link)(link)(link)(link)
Mutlu bisikletçi resmi (bu resmin tekirdağ ile alakası olmadığını şimdi çözdüm olsun yinede iyi çıkmışım
(link)
Hehhhh tamam bu resim işte tekirdağ ile alakalı
(link)
bu adam bu arabayı takla attırmış ya
(link)
e5 ' e girdim bile hahaytttt :rolleyes: kücccükçekmece taraflarındayım ortalama buraya kadar 36 civarıydı trafik sağolsun 34e kadar düştüm
(link)
foto çekmeyi unutuyordum ya
(link)
Önümde uzun bir rampa var ve karnım hafiften acıkmaya başladı..Enerji geliyorum demezzzzzzzzzz
(link)
hem güzel manzarayı seyrediyorum hemde rüzgarı arkama alarak hızımı 45-50 km ye çıkarıyorum ve bu hızı çok rahat koruyorum..beni iten bu rüzgar dönüşte canımı okudu..bu sırıtan suratın halini donuste gormenız lazımdı..acayip argo kelimeler ile büzüşmüş haldeydi
(link)
silivri'ye geldim sanırım bende emin değilim ama tekirdağ'a çok az kaldı...beni boşverin şu güzel manzaraya bakın
(link)
Veeeeee tekirdağ'a ulaştım..amaç performans ve nonstop olduğu için çok foto çekmedim..bimden 4 adet muz alıyorum..2sini şarışın ve çok güzel olan kasiyer hanımla sohbet ederken götürüyorum..Kendisinede ikram ettim ama olmaz sen hakettin onları diyerekten geri çevirdi
(link)
ve istatistik köşesi
(link)(link)(link)(link)