Scudo Sports

istanbul - tekidağ vol.2

Scudo
teşekkürler...:):):):)

@Miraç AKSEL

teşekkürler , yalnız bileklerimden çok ayaklarım çalıştı bu turda çok doğal olaraktann...:):):):):)

Soner hersey cok guzel birde bisikletine on ve arkaya super parlak Ledli isiklar taktin mi tam olacak, bence cok gerekli ozellikle yalniz bisiklet surenler icin.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Helal olsun gerçekten arabanın nasıl ters durduğunu bende çözemedim :D

• Beğen
Gerçekten çok güzel bi gezi olmuş yorumlarınızda tadına tad katmış :) Daima gülmeniz dileğiyle :)

+rep esirgemeyin yeniyim :)

• Beğen
@Ozzgurr

evet çok gerekli şeyler..gece için arka çakarım ufak tefek ışıklarım var..reflektörlü folyolardan arka bacaklara ve maşaya uygulamak lazım..

@Ömer Gündoğdu

ben şimdi çözdüm..O araç yukarıdan takla atarak oraya düştü dicem ama araçta çizik bile yoktu..durup incelemediğim için bende pişmanım şimdi :)

@Musa Sagol

iyi dilekleriniz için teşekkürler..butona seri bi şekilde basıverdimmm :)

Valla böyle muhteşem performansları görünce insanın bir daha bisiklete binesi gelmiyor :) Şaka bir yana cidden üstün bir performans olmuş. Tebrik ederim.

93km hızla giderken yoldaki arabalarda bulunanların ifadelerini görmeyi çok isterdim :) Bence bir an önce kask kamerası edinin ve bir daha ki sefere bu müthiş adrenalini bizlerle de paylaşın.

• Beğen
ticaretin sırrı gizliliktir bunu herkes bilir :) tabi şaka bir yana düşünüyorum aslında çoğu zaman hiç yardım almadan yüksek hızlara çıktığım oluyor..."ah be keşke kayda geçen biri olsa diye" yakınmıyor değilim :):):)

Geri