Scudo Sports

İstanbul - Osaka , Türkiye'den Japonya'ya fasfakir yolculuk..

uzun bir tura çıkmak için ne lazım?

• Para

• zaman

• cesaret

• Toplam katılım
    39

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Forumda gördüğüm kadarıyla uluslararası bisiklet turları pek rağbet görmüyor , 5 yıl önce Gürkan'ın çıktığı yoldan bugün vardığı yeri görüpte imrenmemek mümkün değil . Hem gurur hem de hoş bir kıskançlık duyuyor insan.
Geçen yıl bu foruma yazarken içinde bulunduğum tüm mani koşullara rağmen antalyadan istanbula yaptığım yolculuğu paylaşmıştım.
Raşit soysal başta olmak üzere bir çok kişinin yardımıyla pedallaya pedallaya japonyaya kadar gittim.
Asya gezginleri olarak çıktığımız yolda bilginle moğolistanın köşesinde ayrılmak durumunda kaldım.
Yine raşit abinin desteği ile güney koreye kadar ulaşıp japonyaya kadar sele üzerinde devam ettim.
Daha önceleri yapıldı bundan sonra da yapanlar olacak
bilmenizi istediğim konu ise tam iki yıldır hiç param olmadan bunu gerçekleştirmiş olmak.
işte hem gurur hem şükran duyduğum konu budur işte.
Takip edenlere sevgileri, yardım edenlere minnetimi sunarım
sağolun

Scudo
Selamlar, yaptığın işe imrenmemek elde değil. Bi kıskançlık geldi çöktü resmen ama kötü algılama :)

Turuna ait uzun metrajlı videolar çeksen ve bunları 1-2 saat olacak şekilde birleştirsen gerçekten mükemmel olurdu.

Serhan böyle maceralar forumda doğru orantılı olarak ilgi çekmiyor gibi görünür. Zira yapılan işe oranlı derinlikte ve miktarda bir içeriği buraya koymak olanaksız.
Bir kitap yazsan mesela ben kesin okurum, en çok da seyahatlerimde böyle yazıları okumayı çok severim. Basılı kitap olmasına gerek yok, dijital ortamda da olur. Ama forum ortamı temelde kısa ve hafif içerik için tasarlanmış, burada ağır bir içerik hedef kitlesinin tamamına ulaşamaz.
Sen yaz hikayeni, hedef kitlen er ya da geç haberdar olup ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@aliserhanmert tarifsiz bir duygu olsa gerek başarmak ve ince ince yol almak :) pedalına sağlık. Ben artık hayal edecem bu tip turları yapabilmeyi ama siz ve diğer pedaldaslarima da dua edecem yolları arsinlamaya devam etmeleri için. Ruzgariniz arkadan essin. Ve sol pedaliniz benim olsun :) selamlar

Tebrik ederim. Şuan açtığınız konuyla sizi ve tur güncelerinizi tanımaya başladım. Sonra bir de blog'a girip bakayım diyemeden, sayfanızda ki yazılar alıp götürdü beni... Yaşanılanın; bir turdan çok içsel, fikirsel ve düşünsel derinlik kazanmak olduğu çok belli. Tekrar tebrik ederim, Keyifli sağlıklı pedallamalar.

İlgi az gibi gözükse de benim ilgi ve alakam on kişi gücünde mesela . Okurken izlerken neredeyse arka selede oturuyormuş gibi hissettiğim anlar oluyor . Bir de bu yol da olsam ne kadar zevk alacağım Allah bilir diyorum.

Geri