Forumda gördüğüm kadarıyla uluslararası bisiklet turları pek rağbet görmüyor , 5 yıl önce Gürkan'ın çıktığı yoldan bugün vardığı yeri görüpte imrenmemek mümkün değil . Hem gurur hem de hoş bir kıskançlık duyuyor insan.
Geçen yıl bu foruma yazarken içinde bulunduğum tüm mani koşullara rağmen antalyadan istanbula yaptığım yolculuğu paylaşmıştım.
Raşit soysal başta olmak üzere bir çok kişinin yardımıyla pedallaya pedallaya japonyaya kadar gittim.
Asya gezginleri olarak çıktığımız yolda bilginle moğolistanın köşesinde ayrılmak durumunda kaldım.
Yine raşit abinin desteği ile güney koreye kadar ulaşıp japonyaya kadar sele üzerinde devam ettim.
Daha önceleri yapıldı bundan sonra da yapanlar olacak
bilmenizi istediğim konu ise tam iki yıldır hiç param olmadan bunu gerçekleştirmiş olmak.
işte hem gurur hem şükran duyduğum konu budur işte.
Takip edenlere sevgileri, yardım edenlere minnetimi sunarım
sağolun
Geçen yıl bu foruma yazarken içinde bulunduğum tüm mani koşullara rağmen antalyadan istanbula yaptığım yolculuğu paylaşmıştım.
Raşit soysal başta olmak üzere bir çok kişinin yardımıyla pedallaya pedallaya japonyaya kadar gittim.
Asya gezginleri olarak çıktığımız yolda bilginle moğolistanın köşesinde ayrılmak durumunda kaldım.
Yine raşit abinin desteği ile güney koreye kadar ulaşıp japonyaya kadar sele üzerinde devam ettim.
Daha önceleri yapıldı bundan sonra da yapanlar olacak
bilmenizi istediğim konu ise tam iki yıldır hiç param olmadan bunu gerçekleştirmiş olmak.
işte hem gurur hem şükran duyduğum konu budur işte.
Takip edenlere sevgileri, yardım edenlere minnetimi sunarım
sağolun