Scudo Sports

İstanbul Maltepe Veledrom pisti ve güvenlik zafiyeti

Verilen seans 11:00 olarak gozukuyor ancak daha erken gidip girme sansimiz var mi deneyen oldu mu daha once ?

Scudo
Verilen seans 11:00 olarak gozukuyor ancak daha erken gidip girme sansimiz var mi deneyen oldu mu daha once ?
Bende 06:30 23:00 görünüyor. Lisansınız olmadığı için ya da varsa sisteme girilmediği için olabilir. Erken giderseniz lisans sorarlar. Lisans yoksa görevlinin insiyatifine kalır.

Adam gibi hizmet vericeklerse 100 TL birsey degil bakalim suanda iyi gidiyor.Bu veledromun en azindan yanlarini kapatmak cok mu zor anlamiyorum asiri ruzgar oluyor malesef
keşke kapalı bir veledrom olsaydı hem güneşte kızarmazdık, hem de durmadan rüzgar yiyip durmazdık.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Emeklemeden koşalım istiyorsunuz :)
Nazım Hikmet'in şu dizeleri geldi aklımda istemsizce

Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...

Şarkı söylemek istemedeki yeteri kadar talebi, tutkuyu, baskıyı oluşturamadığımızdan kamu yöneticileri, şarkı dinleterek geçiştirmeyi yeterli görüyorlar.

Bisikletçiler olarak dikkate alınacak güce yeni yeni geliyoruz, dediğin gibi biraz emekleme aşaması.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Nazım Hikmet'in şu dizeleri geldi aklımda istemsizce

Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...

Şarkı söylemek istemedeki yeteri kadar talebi, tutkuyu, baskıyı oluşturamadığımızdan kamu yöneticileri, şarkı dinleterek geçiştirmeyi yeterli görüyorlar.

Bisikletçiler olarak dikkate alınacak güce yeni yeni geliyoruz, dediğin gibi biraz emekleme aşaması.
Avrupa yakasından bildiriyorum buraya şarkının sesi gelmiyor 😂😂

Son düzenleme:
Avrupa yakasından bildiriyorum buraya şarkının sesi gelmiyor 😂😂
avrupada süren arkadaşlara allah sabır versin. Tek bir rotasi var resmen koca bölgenin floryadan rumeli fenerine okadar :) oda dönerken trafik garantili.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
avrupada süren arkadaşlara allah sabır versin. Tek bir rotasi var resmen koca bölgenin floryadan rumeli fenerine okadar :) oda dönerken trafik garantili.
Malesef biraz öyle, eskiden Kemer taraflarına falan gidiliyordu. Ama hem yeni havalimanı, hem de 3. köprüden ötürü trafiği baya arttı. Trafik derken dev araçların(Tır, Kamyon, otobüs, minibüs) sürekli aşırı hızlarda sizi sıkıştırması şeklinde olaylar yaşıyordum en son dönemde. Biraz köpek sorunu olan da bir yer. Bıraktım kullanmayı. Çok fazla yol ayrımı var ve otoban hızı gibi ilerliyor araçlar.

Anadolu yakasına geçmek de sürüşü ekstra 1 saat uzatmak anlamına geliyor vapurla vs. Yani bazı arkadaşlar yine Sarıyer ilerisinden rotalar oluşturuyor ama en az 1 saat trafikle cebelleştikten sonra gidip 15-20km düzgün yolda sürüp geri trafikle cebelleşmeye başlıyorsunuz. Bisiklet sürüşü açısında Anadolu yakası çok daha ideal.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Ben Anadolu’dayım ancak hafta sonu sürüşlerimi hep Sarıyer’e yapıyorum.
Üsküdar’dan Beşiktaş’a geçiyorum. Sonra Rumeli Kavağı’na kadar gidip, oradan fenere tırmanıyorum. Bu rota 100 km’yi biraz geçiyor.
Avrupa tarafı sahil yolu daha eğlenceli bence. Sürücüler bisiklete daha alışkın. Denizi daha çok görüyorsunuz. Anadolu’da ise denizden uzak seyrediyor. Yolda sürat yapanlar oluyor.
Ama Avrupa tarafında söylediklerim erken saatler için geçerli. 07-10 arası gibi.

Düzlük sevenler için evet ama Karaburun-Ormanlı-Karamandere-Çerkezköy gibi rotalar yeşillik içinde ve bol tırmanışlı rotalar. Pazar günü Balaban yaptık gerçekten efsane rota. Geniş emniyet şeritleri mevcut ve geçen 10 araçtan 1 tanesi mutlaka korna ile bizi selamladı. Biz Avrupa nın tam Avrupa ya yakın tarafında olduğumuz için biraz daha şanslıyız muhtemelen. (Büyükçekmece)

Geri