Bende 06:30 23:00 görünüyor. Lisansınız olmadığı için ya da varsa sisteme girilmediği için olabilir. Erken giderseniz lisans sorarlar. Lisans yoksa görevlinin insiyatifine kalır.Verilen seans 11:00 olarak gozukuyor ancak daha erken gidip girme sansimiz var mi deneyen oldu mu daha once ?
keşke kapalı bir veledrom olsaydı hem güneşte kızarmazdık, hem de durmadan rüzgar yiyip durmazdık.Adam gibi hizmet vericeklerse 100 TL birsey degil bakalim suanda iyi gidiyor.Bu veledromun en azindan yanlarini kapatmak cok mu zor anlamiyorum asiri ruzgar oluyor malesef
Emeklemeden koşalım istiyorsunuzkeşke kapalı bir veledrom olsaydı hem güneşte kızarmazdık, hem de durmadan rüzgar yiyip durmazdık.
Nazım Hikmet'in şu dizeleri geldi aklımda istemsizceEmeklemeden koşalım istiyorsunuz![]()
Avrupa yakasından bildiriyorum buraya şarkının sesi gelmiyor 😂😂Nazım Hikmet'in şu dizeleri geldi aklımda istemsizce
Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum...
Şarkı söylemek istemedeki yeteri kadar talebi, tutkuyu, baskıyı oluşturamadığımızdan kamu yöneticileri, şarkı dinleterek geçiştirmeyi yeterli görüyorlar.
Bisikletçiler olarak dikkate alınacak güce yeni yeni geliyoruz, dediğin gibi biraz emekleme aşaması.