Scudo Sports

İstanbul Kış Bisikletçileri

Mesut YB

Daimi Üye
Tepki
227
İsim
Mesut
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar daha önce kış bisikletçileri grubu kurmuştum. Katılan arkadaslar cok da güzel fotograflar paylaştılar. Kışın baya çıkıp gezmişler :)

Ama Turkiyenin her bir yanından katılımcı vardı. Orada.muhabbet ve paylaşımlarımiz güzel ama istiyorum ki Kisin tur yapacağımız kış manyaklarini bir grupta toplayalim, hem birlikte turlayalım hem de fotograflari atalım.

Ayrica biraz daha bolgesel olan yollar bizim bisiklet grubumuz da var. Oradan da kisin cikacak olan mutlaka olur.

Evet görelim istanbulun kış bisikletçilerini :D

Buradan organize olabiliriz...

Kışın pedallayacaklar konuyu takibe alın...

Scudo
Ben geçen kış ocak şubatta sürmedim ... Yemedi açıkçası... Ama bu kış daha donanımlı ve daha azimliyim. Söz vermeyeyim ama her türlü sürmek istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
@Ozan k. Harika, umarım bu sefer azminden dönmezsin beraber pedallarız :)

Başka yok mu kışin çıkacak. Benim gruptan var 5-10 kişi daha da çıkar diye düşünüyorum :)

Bir de foto atayim, istanbulda pek kar olmaz ama olsun
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/09/abe4a257da5ed7c077308f61b54d1308.jpg

Ben yaz kış sürerim. Ama pek foto atamayacagim. Telefonun kamerası arızalı. Strava kaydı göndeririz artık :)

• Beğen
evet beyler. kış geldi ve kış bisikeltçilerini beklyiorum. Whatsap grubunu da krudum İstanbul'dan katılımcıları bekliyorum. Turlara haftada en az bir kere katılım bekliyorum ama :)

@Ulaş Çavuşoğlu
Bİr ara bu da vardı sonra sevdiğim bir kardeşim aldı benden, çok sevdiğim bir bisikletti, caad10 gerçekten orta seviyede çok iyi bir tercih, tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Biz İstanbulun birçok yerine yayılmış durumdayız. Şişli-Beşiktaş-Bakırköy-Bağcılar bölgesinde bolca arkadaşımız üyemiz var. Anadolu yakasında da arkadaşlarımız var.

Beşiktaştan selamun aleykum 2 aya alayim bisikleti bende araniza katılmak isterim:)

• Beğen
Arnavutköyden geçiyoruz hep, haberleşelim ;) whatsap grububa beklerim.

Şu anda inceleyemedim ama ben ince hava alan şeyleri tercih ediyorum. İncecik bir ruzgarlik icine termal iclik gibi...

Biraz baktım da güzel ürünler gibi görünüyor. Ayakkabı kılıfı ama yağmura karşı da dayanıklı yağmurluk cinsinden olanı da alın.

Kış geldi.. Artık yere daha yakınım ;) 20151111_075100.jpg

@Mesut A..

Telefonu atıyorum özelden. Ekleyin uygun turlarda katılmaktan memnuniyet duyarım...

• Beğen
Arkadaşlar merhaba yeni kayıt oldum bu foruma. Bu nedenden ötürü sadece bu başlık altında konu açabilirmişim. Forum-Konu uyuşmazlığı için özür dilerim.
Yarın bakırköy'den beşiktaş'a süreceğim. Belki biraz daha ileri gidip Bebek'e kadar gidip dönerim. Yanıma bir iki arkadaş bulabilecegimi düşündüm arkadaşım da burayı önerdi. Saat 09.00 gibi yola çıkmayı planlıyorum öğlen sıcağına kalmamak için. Bir de Bakırköy civarında en azından haftada bir de olsa sürüşe çıkan aktif gruplar var mi?

Geri