Scudo Sports

İstanbul - Keşan - Çanakkale / 11 Saat - 314 KM

Scudo
@Anıl Küçükgöksel
merhaba biz önümüzdeki hafta sonu 4-5 kişi şarköy üzeri çanakkale yapmayı düşünüyoruz. yolun kötülüğü hangi anlamda acaba trafikmi yoksa zemin kötülüğümü. turda performans turu değilde kamp atıp iki güne yayılacak bi tur. bilgi verirseniz sevinirim.

@_murdoch_

Aşağıda göreceğiniz gibi Tekirdağ - Kumbağ - Uçmakdere yolunu kullanabilirsiniz... Ben tersini gelmiştim... Bir kaç km Kumbağ'dan sonra bozuk yol var. Sonrası tamamen asfalt....

upload_2016-5-14_10-19-47.png

• Beğen
Tepkiler: M Yavuz Selim
@M.Ozkul teşekkür ederim benim çizdiğim rotada buydu. yol durumu hakkında bilgi sahibi diildik oda sizden geldi :) sağolun.

@_murdoch_

Kumbağ - Yeniköy arası taşlık bir yoldan geçmiştim. Ben geçeli yaklaşık 3 yıl oldu... Belki şimdi o kısmıda asfaltlamışlardır. Emin değilim... Birde Uçmakdere - Kumbağ arası eğimdede görüğünüz gibi sert yokuşlar var. Bilginize... Şimdiden iyi yolculuklar...:harika:

@_murdoch_ #26 numaralı mesajda bilgilendirme yapmıştım arkadaşa. Bence güvenlik açısından bisiklete uygun bir yol değil.

Tebrikler, Keşan'a bir sonraki gelişinizde meşhur satır etin tadına bakmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Bora Kıraç
@Bora Kıraç hocam emeğinize sağlık, çok bilgilendirici bir konu olmuş, fotoğraflarla birlikte okuması gerçekten çok keyif vericiydi.. Böyle bir turu ben de kamplı olarak iki üç günde yapmayı çok isterim

• Beğen
Helal olsun. Tebrikler. Mükemmel performans ;)

• Beğen
@_murdoch_
Alternatif bir yol sakin köy yolları hem koru dağı hem uçmakdere rampaları yok .ahievren evreşe.png

• Beğen
@karaz buda güzel bi rota. bizim amaç deniz kenarı turlamak havayı tutturursak deniz yapmak :) teşekkür ederim

Geri