Aytekin Erzan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.080
uzun süredir düşünülen fakat rüzgarın azizliği nedeniyle birtürlü gerçekleştirilemeyen tur başta rüzgara ve diğer aksiliklere karşı bugün başarı ile tamamlanmıştır...
Aslında bu turun hikayesi olmayacaktı ama yinede bişeyler yazacağım aslında en önemli ayrıntı şuydu pompam düşmüş çalınmış yada evde unutmuşum ve ben pompamın olmadığını kartepenin 3/1 ini çıktıktan sonra fark ettim ama çıkıştan vaz geçmedim emir almıştık birkere neyseki İzmitte Şenol gibi bir dost var imdadıma yetişti pit-stop aldım kendisinden Şenol kardeşime buradan binlerce teşekkür...
Metrobüs bekliyorum saat 04:00 civarı..
(link)
(link)
bu fotoyu bir arkadaşım için çektim...
(link)
(link)
çıkış başladı ve sıcaklık 34 c
(link)
(link)
Kestane düzü civarı hala çok güçlü durumdayım ama saklıyorum kendimi dönüşteki Dilovası yokuşu aklımdan çıkmıyor...
(link)
(link)
acı başlıyor...
(link)
hotelin orada biraz şeker yüklemesi yapalım yüzüme dikkat edin...
(link)
zirvedeyim...
(link)
(link)
Onur bu sana gelsin zirveden manzarayı göremediğin için ah çekiyodun...
(link)
(link)
(link)
Şenol imdadıma yetişti çok keyifli sohbet ettik işte benim aradığım bu güzel dostluklar , keyifli sohbetler Kartepe bahane dostluk şahane yarın çıkar biri daha egzantrik bişey yapar...
her neyse Kartepe sadecce araçtır hiç birzaman amaç değildir amaç süper dostluklar kurmaktır benim için Şenol kardeşimde en güzel örneklerden biridir...
(link)
Dilovası yokuşunu yaklaşık 200km boyunca hep düşündüm okadar iyi konsantre olmuştum ki kendimin bile inanamadım bir hızla çıktım hemde rüzgarda vardı...
(link)
Artık basmam lazım foto çekmeyeceğim...
(link)
Aslında bu turun hikayesi olmayacaktı ama yinede bişeyler yazacağım aslında en önemli ayrıntı şuydu pompam düşmüş çalınmış yada evde unutmuşum ve ben pompamın olmadığını kartepenin 3/1 ini çıktıktan sonra fark ettim ama çıkıştan vaz geçmedim emir almıştık birkere neyseki İzmitte Şenol gibi bir dost var imdadıma yetişti pit-stop aldım kendisinden Şenol kardeşime buradan binlerce teşekkür...
Metrobüs bekliyorum saat 04:00 civarı..
(link)
(link)
bu fotoyu bir arkadaşım için çektim...
(link)
(link)
çıkış başladı ve sıcaklık 34 c
(link)
(link)
Kestane düzü civarı hala çok güçlü durumdayım ama saklıyorum kendimi dönüşteki Dilovası yokuşu aklımdan çıkmıyor...
(link)
(link)
acı başlıyor...
(link)
hotelin orada biraz şeker yüklemesi yapalım yüzüme dikkat edin...
(link)
zirvedeyim...
(link)
(link)
Onur bu sana gelsin zirveden manzarayı göremediğin için ah çekiyodun...
(link)
(link)
(link)
Şenol imdadıma yetişti çok keyifli sohbet ettik işte benim aradığım bu güzel dostluklar , keyifli sohbetler Kartepe bahane dostluk şahane yarın çıkar biri daha egzantrik bişey yapar...
her neyse Kartepe sadecce araçtır hiç birzaman amaç değildir amaç süper dostluklar kurmaktır benim için Şenol kardeşimde en güzel örneklerden biridir...
(link)
Dilovası yokuşunu yaklaşık 200km boyunca hep düşündüm okadar iyi konsantre olmuştum ki kendimin bile inanamadım bir hızla çıktım hemde rüzgarda vardı...
(link)
Artık basmam lazım foto çekmeyeceğim...
(link)