Scudo Sports

İstanbul-Kartepe-İstanbul 298.5km

Aytekin Erzan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.080
uzun süredir düşünülen fakat rüzgarın azizliği nedeniyle birtürlü gerçekleştirilemeyen tur başta rüzgara ve diğer aksiliklere karşı bugün başarı ile tamamlanmıştır...
Aslında bu turun hikayesi olmayacaktı ama yinede bişeyler yazacağım aslında en önemli ayrıntı şuydu pompam düşmüş çalınmış yada evde unutmuşum ve ben pompamın olmadığını kartepenin 3/1 ini çıktıktan sonra fark ettim ama çıkıştan vaz geçmedim emir almıştık birkere neyseki İzmitte Şenol gibi bir dost var imdadıma yetişti pit-stop aldım kendisinden Şenol kardeşime buradan binlerce teşekkür...

Metrobüs bekliyorum saat 04:00 civarı..

(link)

(link)

bu fotoyu bir arkadaşım için çektim...
(link)

(link)

çıkış başladı ve sıcaklık 34 c
(link)
(link)

Kestane düzü civarı hala çok güçlü durumdayım ama saklıyorum kendimi dönüşteki Dilovası yokuşu aklımdan çıkmıyor...
(link)

(link)

acı başlıyor...
(link)
hotelin orada biraz şeker yüklemesi yapalım yüzüme dikkat edin...
(link)

zirvedeyim...
(link)
(link)
Onur bu sana gelsin zirveden manzarayı göremediğin için ah çekiyodun...
(link)
(link)
(link)
Şenol imdadıma yetişti çok keyifli sohbet ettik işte benim aradığım bu güzel dostluklar , keyifli sohbetler Kartepe bahane dostluk şahane yarın çıkar biri daha egzantrik bişey yapar...
her neyse Kartepe sadecce araçtır hiç birzaman amaç değildir amaç süper dostluklar kurmaktır benim için Şenol kardeşimde en güzel örneklerden biridir...
(link)
Dilovası yokuşunu yaklaşık 200km boyunca hep düşündüm okadar iyi konsantre olmuştum ki kendimin bile inanamadım bir hızla çıktım hemde rüzgarda vardı...
(link)
Artık basmam lazım foto çekmeyeceğim...
(link)

Scudo
emir demiri keser
aytekin işi bitirir
ikinci bir emir
şimdilik bekler

helalllllllllllllllllllllllllllllllllll
dostum

@Aytekin Erzan
Aytekin kardeşim nedenir bilmiyorum gerçekten senin gibi bir arkadaşı tanıdığıma sevindim herzaman bir ihtiyacın oldumu arayabilirsin kapım sana herzaman açıktır!:60:
Ayrıca o amaç senin güzelliğin dostum.:)
Hayatın yollar gibi uzun,gönlündeki pedal sevgisi gibi özel ve güzel olsun!Sağlıcakla kal!

Aytekin abicim helal olsun. Yalnız zirvedeki manzaraya bittim ben abicim. Süper ötesi bi manzara. Otellere kadar çıkıp zirveyi zorlamadığıma yanıyorum.
Tekrar tebrik ediyorum abicim. Kalbimiz seninleydi zaten. Başardın ve bitirdin.

@Yalçın Çanak

Yalçın sizin kadar bende üzüldüm ama ogün yapacak fazla birşey yoktu...
ondan fazlasını yapmamız çok ihtimal değildi yoksa ben sizi zorlardım ama önümüzde daha çok günler var sağoldukça ama sizlerin bunlardan çok daha iyilerini başarabilecenizdem şüphem yok sadece tecrübe eksiğiniz var oda zamanla oluşacaktır çevirmeye devam...

Çok harika bir gezi. Kısa bir zamanda bisiklet üzerinde büyük başarılara imza attın. Tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Aytekin abi tebrikler. Ama ben hiç şaşırmadım. Senin beni şaşırtman için Evetest'e falan çıkman lazım. (Çok mu abarttım yoksa :) )Benim fotoğraf için çok teşekkür ederim. :) Aşağıda ne manzara varmış öle ya. O kadar çık o manzarayı göremeden gel. İyi oldu bu foto. O gün ne otel ne teleferik hiçbirşey gözükmüyordu. Neler varmış neler. :)

• Beğen
Tebrikler. Artık Sana Üstad demek istiyorum abi bunları gördükten sonra :D
İmreniyorum abi sana.Kısa zamanda veliahtın olmam lazım :D

• Beğen
Aytekin Kardeşim; seni içtenlikle kutlarım. Diğer arkadaşların da dediği gibi, senin başarılarının hiçbiri beni şaşırtmıyor artık. Alkışlıyorum seni...

• Beğen
aytekin abi ben yokumya sende dağ tepe çıkıyorsun yakında havanı söndüreceğim :)

helal olsun abi

seni tek rakibin türk havayolları bu gerçek

• Beğen
@Halil Atalay

Halilim sen neredesin daha gelmedinmi bebişim çok özletim seni
Karadeniz turunu yedikten sonra senden korkulur artık...

Değerli arkadaşlarım gerçekten çok teşekkürler yorumlarınız için
bu alemde tanıdığım herkes çok güzel insanlar çok mutluyum sizleri tanıdığım için
genç arkadaşlarım hepiniz için birşeyler yapabilirsem ne mutlu bana...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Onur Berberci

Onur senin şaşırmaman normal beni en yakından tanıyanlardan birisin neyse boşver senle çok işimiz olacak senin biraz daha zaman ayırabildiğin taktirde senin kumaştan iyi bir elbise çıkar...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Aytekin Abi ayaklarına sağlık süper tur olmuş. Turda değil muhteşem bir şey. Tamam bende 3(ya da 5) sene sonraki hedefimi belirledim sefaköyden kartepe :)

Geri