Orhantepe mahallesi Kartal istanbul dan 4 tane bisikletimizi çaldılar gören duyan dikkatini çeken bildirirse çok makbule geçer iletişim no:0532 667 24 01
@uniteamsah eyvallah vallahi çok canım yandı ya o küçük pinokyoyu bile çalmışlar siz siz olun dikkat edin eve duvar askısı almayı planlıyodum annem izin vermedi olan oldu..
Geçmiş olsun. Ailen mutlaka polise bildirsin. Benim de Scott addict çalınmıştı, çalındıktan sonra forumda yazdıklarımı mutlaka oku. Tekrardan geçmiş olsun
@Hsyn347 gecmis olsun umarim bulunur. İkinci el sitelerini ve facebook satis gruplarini takip etmeye calisin.
Bisikletleri bodrum veya apartman merdivenlerinde tutmayin arkadaslar. Anadolu yakada resmen bir cete var. Tum calinti haberleri o civardan geliyor. Evinize alin bisikletleri!
@Özgür Aydn Benim iki tane vardı o küçük olan ve kırmızı olan küçük olanın bende ayrı bi yeri var abimin de turkuaz siyah salcano astro su vardı kardesimin de aynı sekilde 2009 model sarı astro komurlugun üstü fotodaki şekilde açık ordan çıkarıp çalmışlar işte