Scudo Sports

İstanbul, Kartal'da bisikletimiz çalındı

Scudo
@Özgür Aydn malesef daha bi gelişme yok semtteki tüm arkadaşlara haber yaydık inşallah buluruz pazar günü gülsuyunda bit pazarı kuruluyor oraya da gidip bakicam

• Beğen
Tepkiler: Muh26ammed
@Hsyn347

Çok geçmiş olsun, bahsettiğiniz mahallede doğup büyüdüm, yaklaşık 17 yılım oralarda geçti. Civarda size en yakın bisikletçi, eski Cevizli tren istasyonu karşısında diye biliyorum, oraya gidip sorun, belki satmak için uğramış olabilirler. Umarım olumlu sonuç alırsınız.

Kardeşim kayıp çalıntı ilanlarına bakarken istanbul Kartal yazıyordu bir giriyim dedim dikkatimi çekti bende kartal cevizlide oturuyorum. konuya girince emreyi gördüm üzüldüm emrenin ilkokul arkadaşıyım daha 1 ay önce karşılaşmıştık kısmet bisikletde çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşim emreyede geçmiş olsun dileklerimi belirtirsen sevinirim furkan naci dersen o tanır. Bisikleti dışarıda yanımdan 5dk bile ayırmam zaten onun haricinde eve çıkartıyorum bisikletleri görürsem ilk işim size yazmak olur tekrardan geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Hsyn347
Sırf bu haberler yüzünden katlanır bisiklet alası geliyor insanın...Eve koyması çok kolay.

• Beğen
Tepkiler: Hsyn347
Geri