halil bahcetepe
Aktif Üye
- Tepki
- 21
aradaşlar bugun cıktım sahile ceşitli bisikletci arkadaşlarımla tanıştım pendik sahil bisiklet almak icin araştırmaya başladım trek sedona ve geotech mtb cok bir bisikletci arkadaşla muhabbet ettım benım taka tuka bisikletimle
dedi mtb istanbul tekirdağ istanbul canakkale şehitlik istanbul ege turu mtb her yere gidebilirsin 28 jantlık hybirt bisiklet alacagıma mtb aldım bende sürdüm izniyle sağolasın serkan arakdaşımız sayesinde trek mtb test sürüsüne girdim alü kadrosuydu gidon carbon ypamış cok rahattı benim bisiklete göre daha hızlıydı ve cay muhabbetınden sonra dedi mtb her yerde kullanabilme imkanı var canımın istedigi yerde düz tekerlerimi vede jantlarımı takıyorum tabiki daha keyif veriyor bundan önce yol bisikletim vardı arkadaşlarım arıyordu hadi uludağ cıkalım cıkamıyordum telefelıkle cıkıp inerkende cok dikkatli iniyordum mtb heryere girme imkanınız var tabiki diyer bisikletlere göre agırdır ama şehir ici tur bisikletlerinden farkı yoktur kim ne derse inanmayın dedi
mtb şehir ici bisikletler hemen hemen aynıdır. şehir ici tur bisikleti hybirt özelligini taşır mtb aynı ama düz yol bisikleti tarzında 2 özellik bir arada bu sebeblen dolayı ağırlıkları mtb kalkışları farklıdır ama yol bisikletiyle. kafa tutamaz ama şehir ici bisikletlerle cok rahat kafa tutarsınız ondan emin olun bugun bu sahilde her tarafta mtb dolu benim kullandıgımdan degil ama yol bisikleti ben ısınamadım dedi her zevk farklıdır
bisikletci arakdaşlarınız turlarında mtb kesinlikle fazla ihtiyac duyuluyor mtb giremedigi yer yoktur
arazi hemde sosyal spor amaçlı daha hızlı sizi hazırlar form daha hızlı tutarsınız yorma olarak sectiginiz bisiklete göre degişir her mtb yormaz tek süspansionlu kitlenebilir olması dez avantaj sizin icin düz yolda şehir ici bisikletle bir fakını anlayamasınız sedona 321 icin tek bildigim şey kullanmak oldu. güzel ama mtb zevkini alamassınız
ilk etapta mtb alıp 1 2 yıl icersinde bisiklet uzun yol icin bir alıştırma yaptınızmı alıştınızmı mtb bile hafif gelecektir sedonada bagaj destekli mtb vardır trektede var. ama gidipte 800 tl bisiklet alıyorsanız araştırıp en iyi özellikli bisiklet almak yerınızde olsam toplama yapardım istedigim kadro özelikli disk fren taktırdım memlunmuyum dersiniz düz yolda beni üzmedi millet cok fazla şikayetci ben sebebini anlamadım mtb en uzun yol hatay gezimdi trek 7.5 fx yol bisikletimlende en uzak artvin oldu ordan sonrası yol bozuktu geri döndüm dedi...
ilk etapta mtb alıp 1 2 yıl icersinde bisiklet uzun yol icin bir alıştırma yaptınızmı alıştınızmı mtb bile hafif gelecektir sedonada bagaj destekli mtb vardır trektede var. ama gidipte 800 tl bisiklet alıyorsanız araştırıp en iyi özellikli bisiklet almak yerınızde olsam toplama yapardım istedigim kadro özelikli disk fren taktırdım memlunmuyum dersiniz düz yolda beni üzmedi millet cok fazla şikayetci ben sebebini anlamadım mtb en uzun yol hatay gezimdi trek 7.5 fx yol bisikletimlende en uzak artvin oldu ordan sonrası yol bozuktu geri döndüm dedi...